Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Kár h. nem tudtam elmenni,biztos jó pálya lehetett nem úgy mint a többi maratonon.
www.sintesibikes.com

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Ma volt kõszegen a PR TELECOM - X2S tereptriatlon és enduró maraton .
Nagyon színvonalas verseny volt, sokkal több nevezõt érdemelt volna, annak azért örültem, hogy elit versenyzõk is voltak, csak sajnos a hosszútáv el sem indult, õk is a rövidre kényszerültek. De a rövid 27km-es táv is egészen más volt mint más maratonoké. Azt hiszem sem maratonon, sem xc-n az utobbbi 6-7 évben nem volt ilyen technikás pálya.
Kicsit drágább volt a nevezési díj, de ehhez nagymaraton szintû "ellátás" sokszorosa járt. (poló, úszosapka, biocsoki, kaja pályán és utána, tombola). A tombolán annyi díj volt, mi meg olyna kevesen voltunk, hogy 100%-os eséllyel lehetett nyerni.
De mindenképpen a pálya volt, ami messzemenõen e legjobb. Jövõre, ha lessz, érdemes jönni!

Jönnötök kellett volna. Bíró Ádám elmondta párszor, hogy lesz ez a verseny!
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"

Burning Spear

KTM Race Comp. Süle Attila

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Most augusztus végén megyek ki németbe 2 és fél hétre, megnézem õk mit tudnak, mert egy kisebb versenyen részt veszek....
" A Cube el van vetve! "

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Tavaly a Kassai maratonon hosszutávon még az arcomat is lefujták virágspricolóval a nagy melegben,nem pedig beboritották a nyakamba a pohár vizet.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Egybõl azt gondolod hogy hülyék a Szlovákok..jó szponzorkeresõk, a jutalmakat se megvették ugye, valószínû a kaja-pia is kapott volt, stb..ez van Ausztriában is, Olaszországban is. pl. X-terra versenyen csaupán egy fõ szponzor volt, egy minõségi fejkendõ gyártó cég, nem olyanok mint itthon hogy T-mobil, meg egyéb nagy vállalatok, és ott is rendes kaja volt, energiaszelet, ital, kulacs, fejkendõ, versenyen is mindenféle ellátás, és persze ott nem kell arra várni hogy majd poharakból magadnak kell megtöltened a kulacsod, hanem sok segítõ van, egybõl mennek hozzák segíteni, stb.
Nálunk meg 5-8000 Ft-ért kapsz utólag egy pólót, meg egy kis tányérnyi kaját, amit amúgy meg se ennél..
De számomra nem is ezek a bosszantóak, hanem hogy nem érzed hogy érted csinálják! Örülj hogy itt lehetsz, és indulhatsz- érzés van.
Én már több éve tapasztalom a megbecsületlenséget!! Ez pedig nem pénzkérdés!!!

Egyetértek!!!!!!
" A Cube el van vetve! "

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
a honlapon belül balra fennt: versenyek, ott a Kõszeg, majd a letõltés pdf-ben:

http://www.3x2s.hu/d...-kiiras2008.pdf

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
vminem stimmel,de lehet,hogy a hiba nálam van,mert mindig az Ostoroson rendezendõ versenyt hozza be.

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Jövõhéten Kõszegen Endúró maraton lesz! 1 kör 27km, és a hosszútáv 2 kör lesz ha jól tudom. (sõt biztos..)
Ez nem egy szokványos maraton lesz, ha voltál már a Kõszeg környéki hegyekben, akkor tudod milyen változatos: fenyves, sziklás, ösvények, széles utak..
Voltam a Szalay Petivel és Ziskó Balázzsal, hát nem hasonlítható semmilyen magyar pályához. fenyvesben tekereg, (amit én imádok), majd jó kis lefelé, amin kipróbálhatod az ügyességed. Egy kör nekik volt azt hiszem 2-2ó15'körül.
És arról nem beszélve hogy az X2S rendezésében mindig komoly tombola jutalmak, díjak vannak! (The North Face ruhák pl..)

Honlapukon minden fennt van:
3X2s.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sajnos ma Magyaorországon rengeteg olyan szolgáltatás van, ahol csak egészen kevés odafigyelésen, némi gondolkodáson és egy kicsivel több munkán múlna az, hogy ne az legyen az érzésed, hogy "örülök, hogy eljöhettem", hanem az, hogy ez a rendezvény tényleg érted van, és valóban minõségi szolgáltatást kapsz a pénzedért....

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Egybõl azt gondolod hogy hülyék a Szlovákok..jó szponzorkeresõk, a jutalmakat se megvették ugye, valószínû a kaja-pia is kapott volt, stb..ez van Ausztriában is, Olaszországban is. pl. X-terra versenyen csaupán egy fõ szponzor volt, egy minõségi fejkendõ gyártó cég, nem olyanok mint itthon hogy T-mobil, meg egyéb nagy vállalatok, és ott is rendes kaja volt, energiaszelet, ital, kulacs, fejkendõ, versenyen is mindenféle ellátás, és persze ott nem kell arra várni hogy majd poharakból magadnak kell megtöltened a kulacsod, hanem sok segítõ van, egybõl mennek hozzák segíteni, stb.
Nálunk meg 5-8000 Ft-ért kapsz utólag egy pólót, meg egy kis tányérnyi kaját, amit amúgy meg se ennél..
De számomra nem is ezek a bosszantóak, hanem hogy nem érzed hogy érted csinálják! Örülj hogy itt lehetsz, és indulhatsz- érzés van.
Én már több éve tapasztalom a megbecsületlenséget!! Ez pedig nem pénzkérdés!!!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Akkor ezek a szlovákok nagyon hülyék, vagy ügyes szponzorszerzõk. Nevezési díjból a bevétel ezek szerint max 200x3000 Ft = 600.000 Ft volt. A 200 fõ + kísérõk: gyakorlatilag 0 reklámérték. Veszteség a köbön, valaki ezen nagyott bukott, nem értem. Lehet, hogy valami támogatást el kellett verni valahol?

....vagy csak nem szoktuk meg, hogy így is lehet csinálni! Nálunk már furcsa az is , ha valami nem a lenyúlásról szól.
" A Cube el van vetve! "

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Nem buták ezek a szlovákok csak nem nyulják le az embert mint magyarországon.Én tavaly is voltam ugyanez a dijazás volt és ellátás is.Ugy vannak vele hogy ha minden évben kicsit többen mennek az nekik jó.Egyébként más szlovák versenyen is hasonló az ellátás,és a nevezési dij is.Elõre regisztrálsz a versenyre és ha elmész akkor helyszinen fizeted a nevezést,ha nem tudsz elmenni akkor sincs semmi.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Akkor ezek a szlovákok nagyon hülyék, vagy ügyes szponzorszerzõk. Nevezési díjból a bevétel ezek szerint max 200x3000 Ft = 600.000 Ft volt. A 200 fõ + kísérõk: gyakorlatilag 0 reklámérték. Veszteség a köbön, valaki ezen nagyott bukott, nem értem. Lehet, hogy valami támogatást el kellett verni valahol?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Tegnap voltam a Tátrában a közép európai mtb maratonon.Sajnos a pályát leröviditették mert óriásira duzzadtak a patakok,igy 4*18km-es kör volt.Hát amit a nevezési csomagban kaptunk és utánna az példa értékû lehet a magyar rendezõknek,pedig nem voltak többen 200nál.Nevezési csomagban egy verseny nevét viselõ minõségi zokni egy energiazselé közepes nagyságu egy energy performance szelet és folyékony magnézium.Verseny után chip leadásával kaja egy 3*-os szálloda éttermében.Finom leves husleves illetve krumpli csirkehussal saláta és üditõ.Mindez nekem mivel hosszun mentem 400kcs 3000ft ez elgondolkodtató.A frissitõn minden müzliszelet banán dinnye viz energia ital.A dijazástól majdnem dobtam egy hátast.Összesen azt hiszem 10kategória volt minden gyõztes bajnoki mezt egy Tissot órát emlékplaketet kapot a 2.emlékplaket nort wave mtb cipõ és még én is mivel helyezett voltam tissot póló emlékplaket pezsgõ kisebb apróságok.Tombolán az indulók közt egy lcd tv sorsoltak.Szuper rendezés mindenre figyeltek.A tátra pedig nincs messze tõlünk 3és fél óra autóut volt nekünk.Aki jó versenyen akar indulni és szeretne valamit kapni a nevezési dijáért szlovákiába jöjjön versenyezni,én itt tavaly is voltam meg máshol is és ott sem csalódtam.Ha valakinek kérdése van irjon válaszolok.

Nos igen....
" A Cube el van vetve! "

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja
/régebben úgy hivtam barényi milán háziverseny :-))/
az mindig jó móka, fõleg addig, amig a szlovi pariban rendezték
csak nekem gyakran torkollik ivászatba sajna /régebben aug-ban rendezték/

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Tegnap voltam a Tátrában a közép európai mtb maratonon.Sajnos a pályát leröviditették mert óriásira duzzadtak a patakok,igy 4*18km-es kör volt.Hát amit a nevezési csomagban kaptunk és utánna az példa értékû lehet a magyar rendezõknek,pedig nem voltak többen 200nál.Nevezési csomagban egy verseny nevét viselõ minõségi zokni egy energiazselé közepes nagyságu egy energy performance szelet és folyékony magnézium.Verseny után chip leadásával kaja egy 3*-os szálloda éttermében.Finom leves husleves illetve krumpli csirkehussal saláta és üditõ.Mindez nekem mivel hosszun mentem 400kcs 3000ft ez elgondolkodtató.A frissitõn minden müzliszelet banán dinnye viz energia ital.A dijazástól majdnem dobtam egy hátast.Összesen azt hiszem 10kategória volt minden gyõztes bajnoki mezt egy Tissot órát emlékplaketet kapot a 2.emlékplaket nort wave mtb cipõ és még én is mivel helyezett voltam tissot póló emlékplaket pezsgõ kisebb apróságok.Tombolán az indulók közt egy lcd tv sorsoltak.Szuper rendezés mindenre figyeltek.A tátra pedig nincs messze tõlünk 3és fél óra autóut volt nekünk.Aki jó versenyen akar indulni és szeretne valamit kapni a nevezési dijáért szlovákiába jöjjön versenyezni,én itt tavaly is voltam meg máshol is és ott sem csalódtam.Ha valakinek kérdése van irjon válaszolok.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Jó kis országúti száguldás volt!
Legalább ez feküdt nekem!
Érdekes volt Hazenfracz-al meccseleni 0 szintkülönbségen...elérhetõ volt Speckó Viktor is....Csak jobban sprintelt.
Az 5. helyel elégedett vagyok....

mind2 önknek csak pár másodpercen mult a 50.000 HUF fönyeremém :)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Jó kis országúti száguldás volt!
Legalább ez feküdt nekem!
Érdekes volt Hazenfracz-al meccseleni 0 szintkülönbségen...elérhetõ volt Speckó Viktor is....Csak jobban sprintelt.
Az 5. helyel elégedett vagyok....
Team Heavy Pedál Szeged

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
jo kis verseny volt a tiszato maraton ! jövöre is ott leszünk mindenképp! aki bukott annak jobbulást !

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Tisza-tó Maraton eredmények
http://www.nse.hu/ns...a-to-eredmenyek

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]