Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Szerintem itt azzal van a gond, hogy ilyenkor egy kalap alá veszik a kerékpárt más egyéb környezetet sokkal rombolóbb dologgal.
" A Cube el van vetve! "

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

http://www.mozgasvil...ikid=1&id=78350

Szerintetek sírjak, vagy nevessek a cikken?

hetesbusz is ugyan ezt kérdezte ;)

nyugodj meg lesz mátra maraton.... meg mátra kör stb.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
http://www.mozgasvil...ikid=1&id=78350

Szerintetek sírjak, vagy nevessek a cikken?

Nos, érdekes...zavarja õket? és amikor a szállásról nem kapok számlát, az kihez megy? uggyan kérem...
Megint az általánosítás....pár hülyegyerek, aki ott, egy csendes környéken este 11-kor tiltásig húzatja a mociját, na az lehet zavaró....
" A Cube el van vetve! "

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Nem nyafogni a gép elõtt,hanem öltözni és elmenni tekerni !
Edzés,edzés,edzés !
Majd eljutasz oda is,hogy visszasírod a 16. életévedet .

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Csak ebbõl én olyan rosszul jövök ki. Az U17 az nem azt jelenti Under 17? Ha júliusi születésû lennék akkor nem sírnék, de egy versenyemen se töltöm be a 17-et. Értem én, csak nyilván több esélyem lenne U17-ben. Na, hát így jártam.
köszi

Ha reálisan nézed, még így is jobbak az esélyeid, mint a legtöbb kategóriának. Szóval ne sírjál. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Lefelé gyorsabb vagy, szerintem felfelé jobban mászok... a meccs a síkabb részeken fog eldõlni. :boks:

Nem mászol gyorsabban ,hanem sokkal erõsebb vagy és szívósabb. Nem mindegy:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

velem:)

Lefelé gyorsabb vagy, szerintem felfelé jobban mászok... a meccs a síkabb részeken fog eldõlni. :boks:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
asszem Masters 2. m de nem biztos... nézd meg vmeliyk maraton honlapját.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Tényleg, ha 1966-ban születtem és elindulok egy maratonon, akkor milyen korosztállyal kell megküzdenem?

velem:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Tényleg, ha 1966-ban születtem és elindulok egy maratonon, akkor milyen korosztállyal kell megküzdenem a saját kategóriámban?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szabál az azé szabál mert nem lehet mindenkinek kedvezni ezért csinálnak egy sablont amivel te most rosszul jársz, de mivel mindig van de két év múlva viszont ugyanilyen jól jársz majd. Türelem.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

U19 leszel mert a születési év számít, nem az hogy melyik nap töltöd be az adott kort.

Csak ebbõl én olyan rosszul jövök ki. Az U17 az nem azt jelenti Under 17? Ha júliusi születésû lennék akkor nem sírnék, de egy versenyemen se töltöm be a 17-et. Értem én, csak nyilván több esélyem lenne U17-ben. Na, hát így jártam.
köszi

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

hello!
Van egy kis problémám. 1992 dec. 21-én születtem, vagyis most lettem nem rég 16 éves. A Bükk maraton honlapján (gondolom a többi versenyen is így lesz) a kategóriák így vannak:
U17 1993-94 (15-16 évesek)
U19 1991-92 (17-18 évesek)
Én dec. 21. után nem tudok versenyrõl, vagyis az év összes versenyén 16 lennék, nem tölteném be a 17-et. Mégis U19-be indulok ebben az évben? Hogy van ez?
Remélem jó topikba írtam, nem találtam mást, ahova jobban illett volna.
Köszi

U19 leszel mert a születési év számít, nem az hogy melyik nap töltöd be az adott kort.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
így van... én még idén U19:D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
hello!
Van egy kis problémám. 1992 dec. 21-én születtem, vagyis most lettem nem rég 16 éves. A Bükk maraton honlapján (gondolom a többi versenyen is így lesz) a kategóriák így vannak:
U17 1993-94 (15-16 évesek)
U19 1991-92 (17-18 évesek)
Én dec. 21. után nem tudok versenyrõl, vagyis az év összes versenyén 16 lennék, nem tölteném be a 17-et. Mégis U19-be indulok ebben az évben? Hogy van ez?
Remélem jó topikba írtam, nem találtam mást, ahova jobban illett volna.
Köszi

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

Ha már Top Maraton - ebben a remek netes rendszerben, honnan látom, hogy a nevezésemet elfogadták? Vagy hogy egyáltalán a rendszer regisztrálta azt, amit csináltam?

Mivel folyamatosan fejlesztik a szoftvert az elõnevezettek listája hamarosan felkerül. Ha minden igaz akkor a várólistások is.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Ha már Top Maraton - ebben a remek netes rendszerben, honnan látom, hogy a nevezésemet elfogadták? Vagy hogy egyáltalán a rendszer regisztrálta azt, amit csináltam?

elméletileg akkor fogod látni ha már befizetted a pénzt( legalábbis szerintem) de küld emailt is hogy neveztél...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Itthon vagy külföldön :), mondjuk Ausztriában, mert ott szezononként legalább 3 van ....

Ha a diskurzus tárgyát jelenleg a Top Maraton sorozat képezi, hogy jön ide Ausztria?:chin:
Különvonattal?:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Egyébként meg milyen gyakorisággal szokott szombaton maraton lenni?:chin:

Itthon vagy külföldön :), mondjuk Ausztriában, mert ott szezononként legalább 3 van ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X