túl rövid. itthon nincs nagy távbeli és nehézségbeli különbség a rövid és középtáv között. ha már utazik sok km-t egy maratonért, akkor legalább középen érdemes elindulniMiért nem ajánlod a rövidet ?

túl rövid. itthon nincs nagy távbeli és nehézségbeli különbség a rövid és középtáv között. ha már utazik sok km-t egy maratonért, akkor legalább középen érdemes elindulniMiért nem ajánlod a rövidet ?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ez még a tavalyi,nembiztos,hogy idén is így lesz .Jó kondiban érezem magamat, mindig is sportoltam.
Heti négyszer edzek, ha jó idõ van kint tekerek, ha
nincs görgõzöm. Átlagosan 40km-t, téli hónapokban konditeremben is erõsítek, és futok fél órát.
Buda maratonról ezt írják:
Egy kõr megtétele után mindenki áthalad a célon, és akinek elég volt az egy kör, annak eredménye a hobbi kategóriában kerül regisztrálásra, aki pedig kimegy a második kõrre, azé pedig a sport kategóriában.Távok: sport kategória-maraton 42 km (2 kõr), hobbi kategória-félmaraton: 21 km (1 kõr), turista kategória 10 km.
Az jó verseny szokott lenni.
Kérdés, mennyit tekersz átlagosan? Vagy évente? Kis rákészüléssel simán bevállalható a középtáv. A rövidet inkább ne. Egészséges felnõtt, amatõr hozzáállással rendelkezõ embereknek nem ajánlom.
Kõszegi XCM kilõve a versenynaptárból.
Info tuti, gondoltam szólok.
Miért nem ajánlod a rövidet ?Az jó verseny szokott lenni.
Kérdés, mennyit tekersz átlagosan? Vagy évente? Kis rákészüléssel simán bevállalható a középtáv. A rövidet inkább ne. Egészséges felnõtt, amatõr hozzáállással rendelkezõ embereknek nem ajánlom.
A zalaszentgróti pannonfutam sem volt kutya !elsõ versenynek érdemes egy szárazabb maratont kifogni, hogy jók legyenek az elsõ élmények
Én 2006-ban a Crosskovácsin kezdtem, hát az minden volt, csak száraz nem. Iszonyat dagonya elsõre, köszi, jó volt
Sziasztok!
Életem elsõ maratonjára készülök, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyiken induljak elõször?
Szilvásváradi tûnik szimpatikusnak, de másikról is
meg gyõzhetõ vagyok!
Mindenki a rövid távot ajánlja elsõre, gondolom ti is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem nekem, az biztos!
Mondjuk én a K2-bõl a Himalájára következtetnék...:chin:
Fogalmazzunk úgy, hogy aki montis, s kimegy 2 fokban, az többnyire oútival is rendelkezik a télre.
Ha síkot mész mindig hogyan K2zöl? Február, már azt kellene nyomatni. Mondjuk pofaszélben is lehet...
hát most alapozás idõszakban csak síkokat megyek
Mivel a ligetben nincs sok olyan "hülye" montis hogy 2 fokban megy ki, csak én , igy csak országultisokkal találkozok zömmel:)
hát most alapozás idõszakban csak síkokat megyekSemmi, csak kötekedek!
Rendszeresen outisokkal edzel? (Mountival?)
Terepen mennyit szoktál?