ohh kár ,pedig nagyon jó részek lettek volna benne.....ja volt olyab ötlet
aztán marad a tavalyi kör
Jelentkezz be Regisztrálj

Maratonok
Írta 2009. február 22. - 15:40

Írta 2009. február 22. - 14:55

ja volt olyab ötletDuna maratonról már lehet valalamit tudni , hogy most honnan indul ? vagy ugyanaz lesz mint tavaly. Ezt csak azért kérdem ,mert én még régen úgy hallottam ,hogy 10.alkalom miatt, HHH felöl lesz a verseny
aztán marad a tavalyi kör
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 22. - 14:53

Írta 2009. február 22. - 14:44

Írta 2009. február 22. - 13:17

hétvégét csapok belõle. És akkor még kaja, amortizáció, szóval nem olcsó.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2009. február 22. - 13:15

Szerintem az, hogy valami milyen messze van, nem lényeg. Mert akkor pl le lehet menni egy nappal elötte, aztán max ismerkedsz a környékkel, lehet mit csinálni. Nekem ez soha nem okozott gondot, szeretek járkálni ide-oda,
Örülök,hogy ilyen helyzetben vagy ,és igazán nem sajnálom tõled .
De sajnos nincs mindenki így !
Távolság szempontjából nem mindegy ,hogy hol laksz .
Budapesten,Sopronban vagy mondjuk Szolnokon,ha egyikbõl el akarsz menni a másikba .
Eddig is sokat számított az utazási költség,de ezután mégtöbbet fog ,sajnos .
Írta 2009. február 22. - 12:59

Togo A tavalyi dirt park maraton mk futam volt mégse voltak csak ha jól emlékszem 47-en nem hosszutávon hanem összesen.Az is igaz hogy nagyon messze volt és nagyon meleg volt,de szuper volt a pályakijelölés jó volt a pálya, finom volt a kaja is látszott hogy a Goda Petiék sokat dolgoztak vele,csak pozitiv dolgokról tudok irni.Én ebben az évben is elfogok menni erre a versenyre mert tetszett,pedig ha tudnád milyen messzirõl utaztunk a haverommal oda.
Szerintem az, hogy valami milyen messze van, nem lényeg. Mert akkor pl le lehet menni egy nappal elötte, aztán max ismerkedsz a környékkel, lehet mit csinálni. Nekem ez soha nem okozott gondot, szeretek járkálni ide-oda,
Írta 2009. február 21. - 19:21

Tegyük hozzá, hogy nem a Sopron vagy a Kõszeg maratont sajnálom legjobban, hanem a Dynamot. Rövid pályafutásom alatt 4-szer sikerült részt vennem rajta
(Csak a legelsõn nem voltam)
A Dynamot nagyon sokan sajnálják,hogy nem lesz !
Dehát a Balu igért valami meglepetést !!!
Írta 2009. február 21. - 18:27

Írta 2009. február 20. - 19:19

És mivel nagyon jól csináltátok ezért lefogadom hogy idén legalább 2x annyian leszünk:clap:Nem csak egy! Október 11. Palota maraton. 2008-ban 156 induló volt. Nyugat Mo. közepén, Pesthez is közel..
És csak azért csináljuk, mert imádunk bringázni!:peace:
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. február 20. - 19:08

Nem csak egy! Október 11. Palota maraton. 2008-ban 156 induló volt. Nyugat Mo. közepén, Pesthez is közel..1. 50 induló még nem volt hazai maratonon
2. vagy nem haszonszerzés céljából csinálja (lásd Dynamo Maraton)
3. a soproni és a kõszegi versenyek "kihullásával" nyugat-magyarországon 1 azaz egy darab maratonverseny lesz idén!
4. Te nem, de lennének rajtad kívül még pár százan akik igen, mert nekik a mátra van messze.

És csak azért csináljuk, mert imádunk bringázni!:peace:
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. február 20. - 18:52

A Dynamo maraton-on is közel ennyien voltak, pedig ha valaminek, akkor annak valóban nem volt túl nagy marketingje...Jártam ma a klubom boltjában, nem lesz Sopron maraton, nincs fõtámogató (akárcsak Kõszeg esetén). Az elõzõekhez annyit, hogy 2005 óta rendezzük mi a Sopron maratont, elõtte flash across volt. Az utóbbi 3 évben 200 fõ körül neveztek a versenyre hiába álltunk a fejünk tetejére is.
Távolság nem tudom, mennyire játszik közre, Gyenesdiás is ~200 km-re van Bp-tõl.
Gabi, lehet máshol keresendõ a hiba... Bár nekem szimpi volt az a soproni verseny mindig.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 20. - 18:16

Írta 2009. február 20. - 17:57

Írta 2009. február 20. - 16:50

Írta 2009. február 20. - 12:08

2. Na, ehhez nem tudok hozzászólni, de kétlem.

3. A piac szabad, lehet szervezni, de ne azokat szidd, akik nem folytatják. Szívük joga, s függetlenül attól, hogy anyagi, vagy más okból döntenek így, nincs jogod itélkezni.
4. Az okoktól függetlenül, egy tény: pl. a Mátrán mégis 1000+ az induló. Függetlenül attól, hogy olyan, amilyen. Hangsúlyozom, hogy nincs színvonalbeli baj a "nyugati" versenyekkel.

Írta 2009. február 20. - 10:37

1. Te nyilván megrendeznéd zsebbõl, totál veszteségesre, 50 bringásnak.
2. Aki nem ez alapján dönt, az vagy túl sok pénzzel rendelkezik, vagy hülye. Vagy kellõen népes táborral rendelkezik.
3. Nyugat-Mo. nem népszerû, reggel lemenni irgalmatlan autózás, elõzõ nap meg sokba kerül.
4. Én pl nem megyek a távoli versenyekre, ha nem MK versenyek, mivel nem éri meg, s ezzel sokan így vagyunk.
1. 50 induló még nem volt hazai maratonon

2. vagy nem haszonszerzés céljából csinálja (lásd Dynamo Maraton)
3. a soproni és a kõszegi versenyek "kihullásával" nyugat-magyarországon 1 azaz egy darab maratonverseny lesz idén!
4. Te nem, de lennének rajtad kívül még pár százan akik igen, mert nekik a mátra van messze.
Írta 2009. február 19. - 18:37

Aki nem ez alapján dönt, az vagy túl sok pénzzel rendelkezik, vagy hülye. Vagy kellõen népes táborral rendelkezik. Nyugat-Mo. nem népszerû, reggel lemenni irgalmatlan autózás, elõzõ nap meg sokba kerül. Én pl nem megyek a távoli versenyekre, ha nem MK versenyek, mivel nem éri meg, s ezzel sokan így vagyunk.

Írta 2009. február 19. - 17:42

Legutóbb a klubfõnök azt mondta nem lesz Sopron maraton (mivel nem került be a bajnoki sorozatba), tehát nem rendezzük meg, mióta kiderült (legalábbis itt az írják), hogy nem lesz Kõszeg, azóta nem kommunikáltam az illetékessel.
üdvözlöm a "klubfõnököt", aki annak alapján dönt egy több éve megrendezett maraton sorsáról, hogy ranglista- vagy kupafutam-e. elég gáz hozzáállás.
lehet tudni, hogy hívják a delikvenst?
Írta 2009. február 19. - 17:17