Ez még a tavalyi,nembiztos,hogy idén is így lesz .Jó kondiban érezem magamat, mindig is sportoltam.
Heti négyszer edzek, ha jó idõ van kint tekerek, ha
nincs görgõzöm. Átlagosan 40km-t, téli hónapokban konditeremben is erõsítek, és futok fél órát.
Buda maratonról ezt írják:
Egy kõr megtétele után mindenki áthalad a célon, és akinek elég volt az egy kör, annak eredménye a hobbi kategóriában kerül regisztrálásra, aki pedig kimegy a második kõrre, azé pedig a sport kategóriában.Távok: sport kategória-maraton 42 km (2 kõr), hobbi kategória-félmaraton: 21 km (1 kõr), turista kategória 10 km.
Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Posted 2009. February 16. - 18:35
Posted 2009. February 16. - 18:31
Az jó verseny szokott lenni.
Kérdés, mennyit tekersz átlagosan? Vagy évente? Kis rákészüléssel simán bevállalható a középtáv. A rövidet inkább ne. Egészséges felnõtt, amatõr hozzáállással rendelkezõ embereknek nem ajánlom.
Jó kondiban érezem magamat, mindig is sportoltam.
Heti négyszer edzek, ha jó idõ van kint tekerek, ha
nincs görgõzöm. Átlagosan 40km-t, téli hónapokban konditeremben is erõsítek, és futok fél órát.
Buda maratonról ezt írják:
Egy kõr megtétele után mindenki áthalad a célon, és akinek elég volt az egy kör, annak eredménye a hobbi kategóriában kerül regisztrálásra, aki pedig kimegy a második kõrre, azé pedig a sport kategóriában.Távok: sport kategória-maraton 42 km (2 kõr), hobbi kategória-félmaraton: 21 km (1 kõr), turista kategória 10 km.
Kõszegi XCM kilõve a versenynaptárból.
Info tuti, gondoltam szólok.
Ez nem jó hír!
Már kinéztem, meg közel is lett volna...
Pannon maraton nem lesz?
Posted 2009. February 16. - 18:27
Miért nem ajánlod a rövidet ?Az jó verseny szokott lenni.
Kérdés, mennyit tekersz átlagosan? Vagy évente? Kis rákészüléssel simán bevállalható a középtáv. A rövidet inkább ne. Egészséges felnõtt, amatõr hozzáállással rendelkezõ embereknek nem ajánlom.
Posted 2009. February 16. - 18:19
A zalaszentgróti pannonfutam sem volt kutya !elsõ versenynek érdemes egy szárazabb maratont kifogni, hogy jók legyenek az elsõ élmények Én 2006-ban a Crosskovácsin kezdtem, hát az minden volt, csak száraz nem. Iszonyat dagonya elsõre, köszi, jó volt
Posted 2009. February 16. - 17:44
Posted 2009. February 16. - 17:35
Posted 2009. February 16. - 16:11
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. February 16. - 15:50
Sziasztok!
Életem elsõ maratonjára készülök, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyiken induljak elõször?
Szilvásváradi tûnik szimpatikusnak, de másikról is
meg gyõzhetõ vagyok!
Mindenki a rövid távot ajánlja elsõre, gondolom ti is.
Az jó verseny szokott lenni.
Race, no Rest!
Posted 2009. February 16. - 14:47
Gyorserõ edzés ergométeren (K2)
Célja: - a maximális- és gyorserõ fejlesztése
- a húzó- és taposóerõ komplex fejlesztése a hajtástechnika javításához
Energianyerés: anaerob alaktacid
Pulzus: nincs jelentõsége, de felmehet 180-ig is
Pedálfordulat: kezdetben 70, majd 4 hetente 10 fordulattal növeljük 100-ig
A terhelés nagysága: maximális
Idõtartam: 20 másodperc
Ismétlésszám: 10
Szériaszám: 3
Pihenõ: 1 perc (aktív)
Szériaszünet: 15 perc (aktív)
Periodizálás: az elsõ elõkészítõ periódus végétõl az elsõ versenyekig
Tanácsok az edzéshez: bemelegítés: 20 perc GA, 150 - 200 Watt, 80-90 ford/p.
fõ rész: 10 ismétlés, 3 széria, aktív pihenõk
levezetés: 10 perc KB fékezetlenül
Forrás:
http://www.nupi.hu/W...tartományok.DOC
Érdemes belekukkantani, csupa hasznos dolog van benne!
ON
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. February 16. - 13:52
Nem nekem, az biztos!
Mondjuk én a K2-bõl a Himalájára következtetnék...:chin:
Az nem vmi kutyakikepzesi szint ? :confused:
Posted 2009. February 16. - 09:33
Posted 2009. February 16. - 00:10
Posted 2009. February 15. - 23:21
Fogalmazzunk úgy, hogy aki montis, s kimegy 2 fokban, az többnyire oútival is rendelkezik a télre. Ha síkot mész mindig hogyan K2zöl? Február, már azt kellene nyomatni. Mondjuk pofaszélben is lehet...
hagyd a szakszöveget...nem mindenki érti!
Posted 2009. February 15. - 23:18
hát most alapozás idõszakban csak síkokat megyek
Mivel a ligetben nincs sok olyan "hülye" montis hogy 2 fokban megy ki, csak én , igy csak országultisokkal találkozok zömmel:)
Fogalmazzunk úgy, hogy aki montis, s kimegy 2 fokban, az többnyire oútival is rendelkezik a télre. Ha síkot mész mindig hogyan K2zöl? Február, már azt kellene nyomatni. Mondjuk pofaszélben is lehet...
Posted 2009. February 15. - 22:52
Posted 2009. February 15. - 22:37
Posted 2009. February 15. - 22:33
Életem elsõ maratonjára készülök, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyiken induljak elõször?
Szilvásváradi tûnik szimpatikusnak, de másikról is
meg gyõzhetõ vagyok!
Mindenki a rövid távot ajánlja elsõre, gondolom ti is.
Elõzõ nap érdemes lemenni gondolom, és vmi szállást szerezni. Sátrazni szoktak az indulók?
Posted 2009. February 15. - 14:58
hát most alapozás idõszakban csak síkokat megyekSemmi, csak kötekedek!
Rendszeresen outisokkal edzel? (Mountival?)
Terepen mennyit szoktál?
Mivel a ligetben nincs sok olyan "hülye" montis hogy 2 fokban megy ki, csak én , igy csak országultisokkal találkozok zömmel:) de igen montival , mivel még nincs országutim,és az a vicc h mountain King van elöl fenn s hátul meg görgõs kerék :)jól néz ki : Majd a verseny közeledtével , március körül már menni kell hegyre is,már alig várom :)ha beindul az üzem akkor általában hétvégenként megyek hosszúkat hegyen ,a többi ált- ban sík,vagy dimbes dobbos rész
Posted 2009. February 15. - 14:03
Rendszeresen outisokkal edzel? (Mountival?)
Terepen mennyit szoktál?