Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Duna maratonról már lehet valalamit tudni , hogy most honnan indul ? vagy ugyanaz lesz mint tavaly. Ezt csak azért kérdem ,mert én még régen úgy hallottam ,hogy 10.alkalom miatt, HHH felöl lesz a verseny

ja volt olyab ötlet

aztán marad a tavalyi kör
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Duna maratonról már lehet valalamit tudni , hogy most honnan indul ? vagy ugyanaz lesz mint tavaly. Ezt csak azért kérdem ,mert én még régen úgy hallottam ,hogy 10.alkalom miatt, HHH felöl lesz a verseny

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
És egyre drágább lesz minden, nekem a legközelebbi verseny komló ami elvileg most lesz 2. szor ha megrendezik azis 70 km....aztán onnantól csak több Buda több mint 140 km kislõd is az körül, stb ilyen szar hely ez a tolna megye :( de megoldjuk valahogy, ha isten megsegít:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Igen, ez a gond. Van 15 versenyem egy évben, nem tehetem meg, hogy mindnél hosszú
hétvégét csapok belõle. És akkor még kaja, amortizáció, szóval nem olcsó.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Szerintem az, hogy valami milyen messze van, nem lényeg. Mert akkor pl le lehet menni egy nappal elötte, aztán max ismerkedsz a környékkel, lehet mit csinálni. Nekem ez soha nem okozott gondot, szeretek járkálni ide-oda,

Örülök,hogy ilyen helyzetben vagy ,és igazán nem sajnálom tõled .
De sajnos nincs mindenki így !
Távolság szempontjából nem mindegy ,hogy hol laksz .
Budapesten,Sopronban vagy mondjuk Szolnokon,ha egyikbõl el akarsz menni a másikba .
Eddig is sokat számított az utazási költség,de ezután mégtöbbet fog ,sajnos .

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Togo A tavalyi dirt park maraton mk futam volt mégse voltak csak ha jól emlékszem 47-en nem hosszutávon hanem összesen.Az is igaz hogy nagyon messze volt és nagyon meleg volt,de szuper volt a pályakijelölés jó volt a pálya, finom volt a kaja is látszott hogy a Goda Petiék sokat dolgoztak vele,csak pozitiv dolgokról tudok irni.Én ebben az évben is elfogok menni erre a versenyre mert tetszett,pedig ha tudnád milyen messzirõl utaztunk a haverommal oda.

Szerintem az, hogy valami milyen messze van, nem lényeg. Mert akkor pl le lehet menni egy nappal elötte, aztán max ismerkedsz a környékkel, lehet mit csinálni. Nekem ez soha nem okozott gondot, szeretek járkálni ide-oda,
" A Cube el van vetve! "

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Tegyük hozzá, hogy nem a Sopron vagy a Kõszeg maratont sajnálom legjobban, hanem a Dynamot. Rövid pályafutásom alatt 4-szer sikerült részt vennem rajta :) (Csak a legelsõn nem voltam)

A Dynamot nagyon sokan sajnálják,hogy nem lesz !
Dehát a Balu igért valami meglepetést !!!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tegyük hozzá, hogy nem a Sopron vagy a Kõszeg maratont sajnálom legjobban, hanem a Dynamot. Rövid pályafutásom alatt 4-szer sikerült részt vennem rajta :) (Csak a legelsõn nem voltam)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Nem csak egy! Október 11. Palota maraton. 2008-ban 156 induló volt. Nyugat Mo. közepén, Pesthez is közel..:)
És csak azért csináljuk, mert imádunk bringázni!:peace:

És mivel nagyon jól csináltátok ezért lefogadom hogy idén legalább 2x annyian leszünk:clap:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

1. 50 induló még nem volt hazai maratonon :D
2. vagy nem haszonszerzés céljából csinálja (lásd Dynamo Maraton)
3. a soproni és a kõszegi versenyek "kihullásával" nyugat-magyarországon 1 azaz egy darab maratonverseny lesz idén!
4. Te nem, de lennének rajtad kívül még pár százan akik igen, mert nekik a mátra van messze.

Nem csak egy! Október 11. Palota maraton. 2008-ban 156 induló volt. Nyugat Mo. közepén, Pesthez is közel..:)
És csak azért csináljuk, mert imádunk bringázni!:peace:
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jártam ma a klubom boltjában, nem lesz Sopron maraton, nincs fõtámogató (akárcsak Kõszeg esetén). Az elõzõekhez annyit, hogy 2005 óta rendezzük mi a Sopron maratont, elõtte flash across volt. Az utóbbi 3 évben 200 fõ körül neveztek a versenyre hiába álltunk a fejünk tetejére is.

A Dynamo maraton-on is közel ennyien voltak, pedig ha valaminek, akkor annak valóban nem volt túl nagy marketingje...
Távolság nem tudom, mennyire játszik közre, Gyenesdiás is ~200 km-re van Bp-tõl.
Gabi, lehet máshol keresendõ a hiba... Bár nekem szimpi volt az a soproni verseny mindig.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Togo A tavalyi dirt park maraton mk futam volt mégse voltak csak ha jól emlékszem 47-en nem hosszutávon hanem összesen.Az is igaz hogy nagyon messze volt és nagyon meleg volt,de szuper volt a pályakijelölés jó volt a pálya, finom volt a kaja is látszott hogy a Goda Petiék sokat dolgoztak vele,csak pozitiv dolgokról tudok irni.Én ebben az évben is elfogok menni erre a versenyre mert tetszett,pedig ha tudnád milyen messzirõl utaztunk a haverommal oda.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
minden évben terveztem egy pannonmaraton sorozat vmelyik állomását, de sajna nekem nagyon messze volt :( de talán ha megint lesz idén vmi, akkor jó lenne lemenni....

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jártam ma a klubom boltjában, nem lesz Sopron maraton, nincs fõtámogató (akárcsak Kõszeg esetén). Az elõzõekhez annyit, hogy 2005 óta rendezzük mi a Sopron maratont, elõtte flash across volt. Az utóbbi 3 évben 200 fõ körül neveztek a versenyre hiába álltunk a fejünk tetejére is.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
1. De volt, max Te sem voltál. Sopron 2006, hogy egyet mondjak. A hosszút már meg sem érte kijelölni, mert 8, azaz 8 induló volt. Tök jó, nem is kellett nyomnom nagyon, hogy a top10-ben legyek. :D De konkrétan hányan voltatok a tavalyi Kõszegen? Kb 30-an, nézzétek meg az X2S weboldalát...
2. Na, ehhez nem tudok hozzászólni, de kétlem. :D
3. A piac szabad, lehet szervezni, de ne azokat szidd, akik nem folytatják. Szívük joga, s függetlenül attól, hogy anyagi, vagy más okból döntenek így, nincs jogod itélkezni.
4. Az okoktól függetlenül, egy tény: pl. a Mátrán mégis 1000+ az induló. Függetlenül attól, hogy olyan, amilyen. Hangsúlyozom, hogy nincs színvonalbeli baj a "nyugati" versenyekkel.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

1. Te nyilván megrendeznéd zsebbõl, totál veszteségesre, 50 bringásnak. :D

2. Aki nem ez alapján dönt, az vagy túl sok pénzzel rendelkezik, vagy hülye. Vagy kellõen népes táborral rendelkezik.
3. Nyugat-Mo. nem népszerû, reggel lemenni irgalmatlan autózás, elõzõ nap meg sokba kerül.
4. Én pl nem megyek a távoli versenyekre, ha nem MK versenyek, mivel nem éri meg, s ezzel sokan így vagyunk.

1. 50 induló még nem volt hazai maratonon :D
2. vagy nem haszonszerzés céljából csinálja (lásd Dynamo Maraton)
3. a soproni és a kõszegi versenyek "kihullásával" nyugat-magyarországon 1 azaz egy darab maratonverseny lesz idén!
4. Te nem, de lennének rajtad kívül még pár százan akik igen, mert nekik a mátra van messze.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Te nyilván megrendeznéd zsebbõl, totál veszteségesre, 50 bringásnak. :D

Aki nem ez alapján dönt, az vagy túl sok pénzzel rendelkezik, vagy hülye. Vagy kellõen népes táborral rendelkezik. Nyugat-Mo. nem népszerû, reggel lemenni irgalmatlan autózás, elõzõ nap meg sokba kerül. Én pl nem megyek a távoli versenyekre, ha nem MK versenyek, mivel nem éri meg, s ezzel sokan így vagyunk.

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

Legutóbb a klubfõnök azt mondta nem lesz Sopron maraton (mivel nem került be a bajnoki sorozatba), tehát nem rendezzük meg, mióta kiderült (legalábbis itt az írják), hogy nem lesz Kõszeg, azóta nem kommunikáltam az illetékessel.

üdvözlöm a "klubfõnököt", aki annak alapján dönt egy több éve megrendezett maraton sorsáról, hogy ranglista- vagy kupafutam-e. elég gáz hozzáállás.

lehet tudni, hogy hívják a delikvenst?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Legutóbb a klubfõnök azt mondta nem lesz Sopron maraton (mivel nem került be a bajnoki sorozatba), tehát nem rendezzük meg, mióta kiderült (legalábbis itt az írják), hogy nem lesz Kõszeg, azóta nem kommunikáltam az illetékessel.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Voltam pár hete a Vock Balázs boltját megnézni, és Õ mondta, hogy Vinye lesz a versenyközpont, így a rövidtávosok is szép helyeket járhaznak be a Bakonyba, a hosszútávosoknak is ígért sok szép és jó helyet.

hm, Vinyérõl a Pokol Csárda és a Gázló jut eszembe.
szép hely, jó a csárda is! :)
és egy köpésre vannak a gázlók is. Gázló tekeréskor párszor meglepõdtek az emberek, amikor óvatosan cammogtak át a köveken én meg messzirõl kiabáltam, hogy vigyázzanak, de nem hitték el, aztán megnézhették magukat :) szerencsére nem hallottam mit mondtak, mert elviharzottam, ahogy csak lehetett :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu