ja volt olyab ötletDuna maratonról már lehet valalamit tudni , hogy most honnan indul ? vagy ugyanaz lesz mint tavaly. Ezt csak azért kérdem ,mert én még régen úgy hallottam ,hogy 10.alkalom miatt, HHH felöl lesz a verseny
aztán marad a tavalyi kör
ja volt olyab ötletDuna maratonról már lehet valalamit tudni , hogy most honnan indul ? vagy ugyanaz lesz mint tavaly. Ezt csak azért kérdem ,mert én még régen úgy hallottam ,hogy 10.alkalom miatt, HHH felöl lesz a verseny
Szerintem az, hogy valami milyen messze van, nem lényeg. Mert akkor pl le lehet menni egy nappal elötte, aztán max ismerkedsz a környékkel, lehet mit csinálni. Nekem ez soha nem okozott gondot, szeretek járkálni ide-oda,
Togo A tavalyi dirt park maraton mk futam volt mégse voltak csak ha jól emlékszem 47-en nem hosszutávon hanem összesen.Az is igaz hogy nagyon messze volt és nagyon meleg volt,de szuper volt a pályakijelölés jó volt a pálya, finom volt a kaja is látszott hogy a Goda Petiék sokat dolgoztak vele,csak pozitiv dolgokról tudok irni.Én ebben az évben is elfogok menni erre a versenyre mert tetszett,pedig ha tudnád milyen messzirõl utaztunk a haverommal oda.
Tegyük hozzá, hogy nem a Sopron vagy a Kõszeg maratont sajnálom legjobban, hanem a Dynamot. Rövid pályafutásom alatt 4-szer sikerült részt vennem rajta (Csak a legelsõn nem voltam)
És mivel nagyon jól csináltátok ezért lefogadom hogy idén legalább 2x annyian leszünk:clap:Nem csak egy! Október 11. Palota maraton. 2008-ban 156 induló volt. Nyugat Mo. közepén, Pesthez is közel..
És csak azért csináljuk, mert imádunk bringázni!:peace:
Nem csak egy! Október 11. Palota maraton. 2008-ban 156 induló volt. Nyugat Mo. közepén, Pesthez is közel..1. 50 induló még nem volt hazai maratonon
2. vagy nem haszonszerzés céljából csinálja (lásd Dynamo Maraton)
3. a soproni és a kõszegi versenyek "kihullásával" nyugat-magyarországon 1 azaz egy darab maratonverseny lesz idén!
4. Te nem, de lennének rajtad kívül még pár százan akik igen, mert nekik a mátra van messze.
A Dynamo maraton-on is közel ennyien voltak, pedig ha valaminek, akkor annak valóban nem volt túl nagy marketingje...Jártam ma a klubom boltjában, nem lesz Sopron maraton, nincs fõtámogató (akárcsak Kõszeg esetén). Az elõzõekhez annyit, hogy 2005 óta rendezzük mi a Sopron maratont, elõtte flash across volt. Az utóbbi 3 évben 200 fõ körül neveztek a versenyre hiába álltunk a fejünk tetejére is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
1. Te nyilván megrendeznéd zsebbõl, totál veszteségesre, 50 bringásnak.
2. Aki nem ez alapján dönt, az vagy túl sok pénzzel rendelkezik, vagy hülye. Vagy kellõen népes táborral rendelkezik.
3. Nyugat-Mo. nem népszerû, reggel lemenni irgalmatlan autózás, elõzõ nap meg sokba kerül.
4. Én pl nem megyek a távoli versenyekre, ha nem MK versenyek, mivel nem éri meg, s ezzel sokan így vagyunk.
Legutóbb a klubfõnök azt mondta nem lesz Sopron maraton (mivel nem került be a bajnoki sorozatba), tehát nem rendezzük meg, mióta kiderült (legalábbis itt az írják), hogy nem lesz Kõszeg, azóta nem kommunikáltam az illetékessel.
hm, Vinyérõl a Pokol Csárda és a Gázló jut eszembe.Voltam pár hete a Vock Balázs boltját megnézni, és Õ mondta, hogy Vinye lesz a versenyközpont, így a rövidtávosok is szép helyeket járhaznak be a Bakonyba, a hosszútávosoknak is ígért sok szép és jó helyet.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu