Én is voltam 2X is a Vártól-Várig versenyen, és a mai napig emlékszem rá. Nagyon jó volt.
Én az utóbbi 2 évben nem Dunáztam, ez változott volna, ha a régi megoldást választották volna. Így most szerintem megint kihagyom.
kérdezd azt aki volt akkorA cuccot jó dolog, hogy viszik, de a visszaút a start környékén hagyott kocsiig, hogy lett volna? Cuccal, keróval, retkesen. Parkolni a vár környékén? Akivel beszéltem (amikor még úgy volt, hogy várból- várba megy) mind letett a Dunáról, mert így nagyon macerás lett volna a szervezés. (Kelet- Mo-ról). Fellélegeztek amikor maradt a tavalyi rajt-cél terület. Sajnálom, hogy nem tudnak nosztalgiázni a korai résztvevõk, de ez sokaknak jobb megoldás lett.
aki akarta meg tudta oldaniNem ismerem a régit, persze az sem rossz dolog ha a rajt és a cél ugyanaz... Tudom, el lehet jutni vonattal meg vissza, de hát 4kor indulni én még el tudok, de messzebbrõl jövõknek marad az ottalvás elõzõnap; aztán annyi cuccal amit ehhez hoztak maratonoznak, vagy x...
Csak az egyszerûség - és McPite kedvéértakkor az melyikben van, ha nem a Duna marciban ?
Duna maratonért kár, megérdemelte volna a régi rajt helyet! Persze, ezt megszervezni ebben a bürokrácia kedvelõ országban...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
30/65/100hány km lesz a táv rövid közép és hosszún? sportaktivon néztem de nemtaláltam, lehet vak vagyok xD
az a mostaniban van visegrád felõlakkor az melyikben van, ha nem a Duna marciban ?
akkor az melyikben van, ha nem a Duna marciban ?abban a pályában pont nem volt 11-es felõl mászás..
abban a pályában pont nem volt 11-es felõl mászás..hát pedig jó lett volna az a pálya,jó kis mászos részek vannak benne ahol sok emberkét lelehet akasztani:)( pl a 11 es útról felfele menõ betonos rész)
hát pedig jó lett volna az a pálya,jó kis mászos részek vannak benne ahol sok emberkét lelehet akasztani:)( pl a 11 es útról felfele menõ betonos rész)Duna maratonért kár, megérdemelte volna a régi rajt helyet! Persze, ezt megszervezni ebben a bürokrácia kedvelõ országban...
Az amortizációban nincs igazad, mert ha maratonon sarazás van, az kb 2 hét itthoni terhelés - nagy posványban pl. országútizom, s nem a bringát sarazom össze.
Igen, ez a gond. Van 15 versenyem egy évben, nem tehetem meg, hogy mindnél hosszú
hétvégét csapok belõle. És akkor még kaja, amortizáció, szóval nem olcsó.