Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
szerintetek 1 évben hány maraton az ideális? mondjuk én 5 re szeretnék menni....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Topmaraton, Salz, meg Várpalota;)

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

jaja:D nekem is ez derengett;) ködös novemberbõl átvitt az a szakasz a tavaszba. Mindez októberben:)

Nem semmi ez a költõi megfogalmazás..:clap: na majd biztos összefutunk az idén is :) én a 4 Top versenyt biztosan nyomom, Crosskovácsi, mint hazai verseny, és persze Várpalota is, ha Laciklonék intézik a jó idõt:D esetleg még Salz, bár még nem tettem érte semmit...Ja persze mindezt csak öregfiúsan..:)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
hála istennek :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kislõd lesz;)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
miért van az hogy vannak versenyek amiknek a dátumai és helyszínei nem egyeznek meg egyik odalon sem (sportaktív én annak hiszek, mmtbszsz, és mtbsport.hu)?mondjuk a balaton régió bringafesztivál, a sportaktívon Kislõdre van írva, viszont a mtbsport-on, Öcs re.....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Yes, Sir:) Te értél utol azon a hosszú egyenes szakaszon, amikor már azt hittem, hogy eltévedtem, aztán együtt nyomtuk jó ideig, emlékszem:)

jaja:D nekem is ez derengett;) ködös novemberbõl átvitt az a szakasz a tavaszba. Mindez októberben:)

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

off Jozz ott voltál Várpalota Maratonon?

Yes, Sir:) Te értél utol azon a hosszú egyenes szakaszon, amikor már azt hittem, hogy eltévedtem, aztán együtt nyomtuk jó ideig, emlékszem:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
off Jozz ott voltál Várpalota Maratonon?

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Üdv.Mindenkinek - segítséget/tanácsot szeretnék kérni. Én már kb. 2 hete elutaltam a 14k-t, és 2 napon belül kaptam ez emileket és felkerültem a nevezettek listájára. Múlt héten barterben elutaltam az egyik barátom nevezésere is, ugye az én nevemrõl ment az utalás, de a közleménybe nagy betûkkel beírtam, hogy kinek a nevezési díja. Mivel ez már kb. egy hete volt, tartok tõle, hogy nem birkóztak meg a feladattal, mert a pénznek már rég ott kellene lennie. Szerintetek izélgessem már õket, ha igen, akkor az ODIN-t, vagy mást (Top Maraton, vagy egyéB). Emlékszem, hogy valaki írt hasonló kavarásról mostanában, esetleg van már tapasztalat. Elõre is köszönöm.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Eddig rendben, próbáld meg engedélyeztetni. Sztem ott fogsz beleõszülni, vagy elõbb lesz tele a f*szod az egésszel, és inkább elmész csipkét verni! :)

Engedélyezné a halál, 1-150K bünti, illegális 1 napig tartó közterület-foglalásért, ezt bele kell kalkulálni. Amúgy ez a gyakorlatban is így mûködik. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
ha már Odin, akkor még mindig nem lehet beírni az egyesület nevét, vagy csak én vagyok béna? Amúgy van olyan menüpont, hogy egyesületek, ezek hogy kerültek fel az oldalra? nevezésnél, amikor számlára utalok pénzt, sokszor megkérdezték a számlavezetõ bank nevét, de nem írták itt le. mindegy dobtam egy mailt nekik.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszke!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
igen
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hogy lehet Odinnál kedvezményesen nevezni a 4 versenyre?
Bepipálom egyenként hogy melyik táv és küldöm a 14k-t? Ennyi?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én komolyan kérdeztem az árát, nem gondoltam volna, hogy ennyibõl kijön.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Eddig rendben, próbáld meg engedélyeztetni. Sztem ott fogsz beleõszülni, vagy elõbb lesz tele a f*szod az egésszel, és inkább elmész csipkét verni! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azt azért vágjátok, hogy 70-80K-ból állványelemekbõl (bérelve) ezt meg lehet oldani? És 1 nap alatt felépíthetõ/elbontható.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
lehet volt már róla szó (csak 3 oldalt olvastam vissza) de:

Július 4. szombat (!!!:) )
7h-9h - rajtszámátvétel
10h - X. DUNA MARATON rajt!!!

...ezt is megéltük....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Csak kíváncsiságból kérdem; mennyibe kerülhet egy ilyen híd, ami alatt átfér 2 távolsági busz, engedélyeztetéssel együtt?

Megvan. Dante 4 President :) Mottónk; Több hidat a Dunára és a 10-es útra! :)