Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem, sõt követeljük :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Mindig élmény nézni a képeiteket a "videókat" meg különösen.

Nagyon köszönöm. :)
Ezek szerint nem veszitek tolakodásnak, ha idõnként felteszek egyet-egyet.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mindig élmény nézni a képeiteket a "videókat" meg különösen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
hibátlan, profi minõség mint mindig
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nagyon jó lett!!!

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Ha már ott voltunk és úgyis fotóztam,
készítettem egy összefoglaló kis videót a BBF 2010-rõl:

Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok!

Van még egy helyünk a kocsiban (budapesti indulással) egy remek kis hétvégi programra. Kimennénk pénteken Ausztriába, s szombaton elindulnánk a KitzAlp Maraton versenyen amit egy 3napos bringafesztivál keretében tartanak. Ha esetleg más is besokallt a Balatonnál, s szeretne pályakijelölést, pontos rajtot, finom kajákat és autentikus alpesi sarat, az ne habozzon, szóljon. A szint emberes, végre úgy érezheted magad, mintha hegyen lennél, s nem a réten zötykölõdnél. (3800 m) Elérés itt, vagy esetleg 30-431-13duplanulla telefonszámon. Totál fapad, vinnyogók kíméljenek. :) (viszünk sátrat, s majd lesz valahogy, hazaút fáradtságfüggõen vagy éjjel, vagy vasárnap délelõtt, extrém jó idõben, inkább délután)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

profi kepek mint mindig. [X-iont]

koszi mindenki neveben

Köszönöm!
Ez a hétvége felért egy állóképességi edzéssel,
fogytam is szûk fél kilót. :)

kory007

kory007

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
profi kepek mint mindig. [X-iont]

koszi mindenki neveben

Itt is találhattok egy néhány fotót a maratonról és az xco-ról (ez jelenleg még töltõdik):
Picasa Webalbumok - bari

koszi a kepeket! remlem kedvet kaptal a fotozashoz es maskor is kint leszel :)

Kedves Maraton rendezok!

par dolog, amivel lehet kicsit javitani a verseny szinvonalan.

- amikor a frissitopont egy telepulesen belul van, megfontolando lenne, a kozteri csak kozelebe helyezni, igy huvos lenne a frissito, es a viz szallitasa is egyszerubb lehetne. volt olyan pont a hetvegen ahol nagyon felmelegedtek a frissitok.
- egyre tobb fotost latni a rendezvenyeken. kellene nekik is taljekoztatast adni, hogy honnan erdemes fotozni, esetleg hogy juthatnak az adott pontra a legegyszerubben. gondolom ok is ertekelnek. de ha a versenyterkepen be van jelolve hogy hol van erdekes szakasz ahol lehet jo kepeket csinalni, az is nagy segitseg lenne nekik.
- nagyon jo megoldas volt szilvasvaradon, hogy amikor lekanyarodott a palya egy utrol, ott volt keresztben szalag, hogy ne fusson tovabb aki a nyilat nem vette eszre a palya szelen. balatonon par helyen siman tul lehetett szaladni a kanyaron.

hirtelen ennyi. :)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Itt is találhattok egy néhány fotót a maratonról és az xco-ról (ez jelenleg még töltõdik):
Picasa Webalbumok - bari

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok!
A BBF-en készült fotóim nagy részét feltöltöttem,
a fõoldalról vannak linkek (XCO, Balaton Maraton, Erste Tour de Tihany):
www.x-iont.hu

Lesznek még képek errõl-arról, de leginkább a tereptriatlonról.

Bár a szervezésen van még mit csiszolni, fotózni szerintem remekül lehetett,
ill. lehetett volna, ha nem egy idõben van a Maraton és az Outi,
így aztán nekem egyikre sem maradt elég idõm.
Az elõzõ napi XCO viszont kényelmes volt, ott bõven lehetett próbálkozni. :)

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

sziasztok!

2010.06.12.-13. - Balaton Bike Fest 2010

leginkább XCO, triál meg a maraton elõkészületek, pályára nem tudtam kimenni. :(

üdv,
Endre

nagyon jó képek lettek! fõleg a görög faluban készül képek tetszenek ahol látszik a kõ a kép alján
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

somac

somac

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
sziasztok!

Képeket készítettek egy páran, gondolom majd bejelentkeznek .... nekik is jó pihenést és együttérzés a sok-sok-sok várakozásért az elhúzódó eredmény realizálásért és eredményhirdetés

2010.06.12.-13. - Balaton Bike Fest 2010

leginkább XCO, triál meg a maraton elõkészületek, pályára nem tudtam kimenni. :(

üdv,
Endre

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
BBF hagyjuk...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

ez az egész balaton bike fest a szervezetlenségrõl és a lehúzásról szólt! (terepduatlon, xc, maraton)

Engem 1 vigasztal! A hegyibringa.hu nagyon penge helyen fotózott (gyors köves technikás lejtõn)! És tuti lõttel jó képeket :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
ez az egész balaton bike fest a szervezetlenségrõl és a lehúzásról szólt! (terepduatlon, xc, maraton)
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
A Balaton Bike Fest-nek ha egyszer lesz eredménye akkor biztos felkerül majd .... :)

Képeket készítettek egy páran, gondolom majd bejelentkeznek .... nekik is jó pihenést és együttérzés a sok-sok-sok várakozásért az elhúzódó eredmény realizálásért és eredményhirdetés

De egyszer már le kellene szabályozni, hogy ha verseny után mondjuk nincsen X idõvel korrekt eredményhirdetés akkor igen is fizessék vissza a nevezési díjat!

Katasztrofális és körülményes volt az idõmérés, a pályakijelölés és a maraton lebonyolítása, egy igazi csõdtömeg volt a szervezés .... na ennek HARANGOZTAK :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok,
Eladnám Balaton Bike Fest férfi középtávra szóló nevezésem.
zslev@freemail.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Balaton bike fest-re megy le kocsival vki Pestrõl? Még nem neveztem, de holnapig még 4500- ért tudnék, középtávon mennék.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
erdõbénye zsír!
van cuccuk is nálunk a Cuparius brigádnak, bár, azt hallottam, azóta budapest Kft. megcsinálta õket konkrétra?!