Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hoppácska, kaptam egy versenynaptár tervezetet. Szerepel ranglista versenyként egy Velence maraton nevû verseny, jó kis környék az :)

nem lesz probléma! nem sok utat fog érinteni a fakitermelés! mindig túlzottan pesszimista vagy Jani:) én nagyjából tudom az útvonalat bejártam a kockákkal :)

jah tényleg volt valami kocka háziverseny ott valamikor a nyáron...
azt fejlesztik fel talán?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Az vicces lesz. Jövõre fakitermelés lesz a környéken és érinteni fogja az utak egy részét.

nem lesz probléma! nem sok utat fog érinteni a fakitermelés! mindig túlzottan pesszimista vagy Jani:) én nagyjából tudom az útvonalat bejártam a kockákkal :)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hoppácska, kaptam egy versenynaptár tervezetet. Szerepel ranglista versenyként egy Velence maraton nevû verseny, jó kis környék az :)

Azt a tervezetet nem tudnád közzé tenni, vagy esetleg privátban elküldeni.

Amúgy a Velencei hg. jó környék, rövid meredek emelkedõk jellemzik és sok-sok vízmosás

Az vicces lesz. Jövõre fakitermelés lesz a környéken és érinteni fogja az utak egy részét.

Kb 300m-t fogunk azon a közös szakaszon haladni, nem lesz vele semmi baj. Ha érdekel a teljes útvonal, akkor majd megmutatom. Vagy berajzolva elküldöm majd a térképen. 30km-s kör és abból lesz 1-2. ill. 3? ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Van valakinek Infója arról hogy jövõre ugyanazok a pályák lesznek-e az Inter Montain Series-ben?
Illetve egyéb változás lesz-e.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ifjuhorgasz: A maraton egy táv, nincsenek benne szakaszok, csak frissítõpontok, ahol a nevezési díj fejében ehetsz-ihatsz, hogy mit az változó (banán, csoki, citrom, ásványvíz, energiaital stb). Célszerû elõtte nevezni rá a neten, a topmaraton sorozatra pl itt tudsz: Box Of Brix - ODiN - Online Digitális Nevezõrendszer. A verseny helyszínére érdemes minél elõbb kimenni, hogy ne legyen hatalmas a tömeg a rajtszámátvételnél kb 1500 induló szokott lenni a topmaratonon. Versenyre beállított, jól mûködõ bringával kell menni, ott nem tesztelget senki, viszont sokan szoktak bemelegíteni elõtte. Érdemes nem bike-os ruhába menni, mivel ha sáros a pálya, nem túl jó saras cuccban beülni az autóba, vagy tömegközlekedni pl. vasúttal.

A top maraton versenyeinek oldala, ahol sok hasznos infot olvashatsz még.
Sportaktv
A szilvsvradi Caprine Maraton honlapja
Bükk Maraton - Hírek
Mátra maraton - kerekparinfo.hu

Így hirtelen ennyi, ha valami érdekel kérdezd meg, igyekszem majd válaszolni rá.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Hy!

A Bringázásban nem vagyok új, de Maratonon se nézni se versenyezni nem voltam az életben és az lenne a kérdésem hogy pontosan hogy is zajlik 1 maratok?...a maraton szakaszokban van vagy pedig egészben...az elején mit csinálnak általában a maratonon indulók, bringát tesztelnek, felkészülnek?...mikor a maraton helyszínére mennek...már bike-os cuccban mennek vagy ott öltöznek át?...konkrétan vannak e kijelölt helyek a bike tesztelésére vagy ahol akarod meg minden ilyen apróságot egy maratonban kezdõnek lécc eltudnátok mondani?

Kicsit sok kérdést tettél fel hirtelen nem hiszem hogy valaki nekiállna begépelni XX oldalt javaslom olvasd el ezt a topicot visszamenõleg pár oldal erejéig ill
Versenyek
gyakorlatilag az összes maratonnak van topicja ill van MTB szövetség van szabályzata olvasgass.
ill nézelõdj
YouTube - BringaTV csatornája
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

ifjuhorgasz

ifjuhorgasz

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hy!

A Bringázásban nem vagyok új, de Maratonon se nézni se versenyezni nem voltam az életben és az lenne a kérdésem hogy pontosan hogy is zajlik 1 maratok?...a maraton szakaszokban van vagy pedig egészben...az elején mit csinálnak általában a maratonon indulók, bringát tesztelnek, felkészülnek?...mikor a maraton helyszínére mennek...már bike-os cuccban mennek vagy ott öltöznek át?...konkrétan vannak e kijelölt helyek a bike tesztelésére vagy ahol akarod meg minden ilyen apróságot egy maratonban kezdõnek lécc eltudnátok mondani?

andrew82

andrew82

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hello,
nem tudja valaki, hogy megint az elsõ 6 helyezett kap oklevelet vagy idén a megszorítások, recepció, virágválság és társai miatt már csak az elsõ 3? Mer' a hivatalos meghívóban ez áll:
"...Az ünnepségen a szervezõk átadják a kategóriák összetett 1-3 helyezettjeinek járó díjakat..."
Gondolom az oklevél is értékes díjnak számít, ma már egy oldal színes nyomtatása legalább 120 magyar forintba kerül.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nem kicsit! Egy darab sima érem bármi feliratozás nélkül és egy darab oklevél ez tavalytól már névre szóló!!!:)

köszi
akkor asszem ezért idén sem utazok fel...
nem ér 3500 + útiköltséget egy oklevél meg egy tál hideg kaja a terasz egyik hûvös sarkában...

dobok egy mailt a rendezõk felé, hogy idén is ez várható-e.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Nem kicsit! Egy darab sima érem bármi feliratozás nélkül és egy darab oklevél ez tavalytól már névre szóló!!!:)

jaja kb ennyire számítok én is.
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Persze
I. 3.db CST belsõ
II. 2.db CST belsõ
III. 1.db CST belsõ
Lehet túloztam :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Persze
I. 3.db CST belsõ
II. 2.db CST belsõ
III. 1.db CST belsõ
Lehet túloztam :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
tud valaki valamit a díjazásról?

Kedves Sporttárs!

A T-Mobile Top Maraton hegyikerékpáros versenyek 2010-es díjátadó gálájával
zárul a négy állomásból álló sorozat november 20-án 18 órától a Csónakház
Mulatóban (1031 Budapest, Római Part 30.).

Az ünnepségen a szervezõk átadják a kategóriák összetett 1-3 helyezettjeinek
járó díjakat.

A részvételi díj 3500,- Ft/fõ, jelentkezés az ODIN rendszeren keresztül
lehet. Az összetett gyõzteseket a szervezõk vendégül látják.

Menü:
Elõétel
Hideg vegyes ízelítõ:
Csónakházi libamájpástétom áfonyamártással, Kemencében sült zöldfûszeres
pulykamell-érmék, Majonézes burgonyasaláta

Fõfogás:
Pulykamell-filé tejszínes erdei gombás raguval hosszú szemû jázmin rizzsel
és párolt zöld körettel

Desszert:
Kemencében sült almás rétes vanília sodóval

Igény esetén a vegetáriánus menü is választható, melyet az Odin üzenetbe
kérünk jelezni.

A TOP Maraton
sorozat szervezõi

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Jani, köszi. Azért a felnõtt 9. sem rossz ebben a mezõnyben

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Hát a vége hiányzik a táblázatnak. :)

Nem hiányzik, csak meghaladta a képességeiket a táblázat beillesztése.
Ott van az utolsó oldalakon.
Sok sikert a kibogarazáshoz :-)

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Hát a vége hiányzik a táblázatnak. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi.

Jé. Ilyen se volt még. Azaz egyszer volt Budán kutyavásár :-) (=friss master2-ként, harmadik lettem, ami nagyban köszönhetõ annak, hogy mind a négy hosszútávos futamomat értékelhetõen fejeztem be)

Gratulálok.

A sebesség mindent megold.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Sziasztok!

Felrakták a Top Maraton összesített eredményeket:
TOP Maraton sorozat - EREDMNYEK

Köszi.

Jé. Ilyen se volt még. Azaz egyszer volt Budán kutyavásár :-) (=friss master2-ként, harmadik lettem, ami nagyban köszönhetõ annak, hogy mind a négy hosszútávos futamomat értékelhetõen fejeztem be)