Sziasztok!
Felrakták a Top Maraton összesített eredményeket:
TOP Maraton sorozat - EREDMNYEK
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Started by
boca
, 2007. January 03. 21:48
Posted 2010. October 24. - 19:42
Posted 2010. October 18. - 11:02
A 2005-öst tudom fejbõl, '06-os évi pálya egy részét én szalagoztam, de a többit nem tudom, a '07-08-ason szerencsére nem kellett szalagoznom így arról passz Ha a pannon maraton honlapon nincs meg visszamenõleg, akkor ne keresd.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. October 18. - 00:10
Sopron Maraton (2008-ban volt utoljára ha jók az infóim) pályatérképei letölthetõek valahonnan? hiába guglizok, nem találom
Posted 2010. September 29. - 09:10
Posted 2010. September 24. - 08:59
Posted 2010. September 12. - 19:57
Posted 2010. September 12. - 19:52
úgy legyen, de szerintem nem (csak) fõszponzoron múlik a versenyek színvonala
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. September 12. - 14:02
csak ha nincs fõszponzor akkor nincs topmaraton sem
Lesz...van sok más szponzor
Team Heavy Pedál Szeged
Posted 2010. September 12. - 12:46
csak ha nincs fõszponzor akkor nincs topmaraton sem
Team Heavy Pedal - Szeged
Posted 2010. September 12. - 12:39
Én nem bánnám.Jó lenne egy kis frissítés az évrõl-évre silányabb rendezésekre.Kicsit felhozom a topikot. Jól hallottam, hogy jövõre kiszáll a T-Mobile a Top maratonokból?
Posted 2010. September 11. - 11:10
Létezik valami svájci maraton sorozat? Próbáltam rákeresni, de nem találtam, biztos én vagyok a béna.
Posted 2010. August 30. - 09:37
Kicsit felhozom a topikot. Jól hallottam, hogy jövõre kiszáll a T-Mobile a Top maratonokból?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. July 13. - 05:56
Amit küldtek most a Bükk maratonról, nem csak ez van benne, hanem fontos infok is, pl új rajthely, új pályák, átnevezésrõl info. Ez hírlevél inkább szerintem, ahol mellékesen megjegyzik, hogy még kedvezményesen lehet nevezni.
Posted 2010. July 12. - 22:16
Július 16-ig tudsz elõnevezi 6000 ft-ért...
kicsit viccesnek találom, h a versenyek elõtt rendre jön az e-mail, hogy még gyorsan nevezhetek olcsóbban, noha január óta megvan az elõnevezésem a top4-re... az e-mail címet meg, gondolom, az odintól kaphatják a rendezõk (?)
Posted 2010. July 12. - 11:01
Posted 2010. July 11. - 21:55
Sziasztok! Rövidtávú Bükk nevezést szeretnék venni, ha valaki elõnevezett, de nem tud részt venni, kérem, írjon privit. Köszi elõre is!
Andi
Andi
Posted 2010. June 29. - 23:46
Posted 2010. June 29. - 23:01
Szerbiában emailban neveztem, a helyszínen fizettem 10 €-t és mindent kaptam amit itthon. Ja a lányoknak nem kellett nevezési díjat fizetni mert "úgy is csak kevesen vannak" de azért kaptak mindent. A legolcsóbb nevezés ( már a lányokon kívül. akik ugye grátisz mentek ) a rövid távos elõre bejelentkezett volt 7€ a legdrágább az elõre nem bejelentkezett hosszútávos 15€. Akkor ugye minden relatív:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. June 29. - 22:50
"... hogy a hazai Top maratonok nevezési díjai miért ilyen magasak."
Sziasztok!
Nekem meg pont más a véleményem, gondoltam megosztom Veletek. Csak elõbb egy rövidebb kitérõ. Pont a múlt héten játszottam el a gondolattal, hogy idén én is elindulok a Budapest félmaratonon. A táv 21km, aszfalt, chipes idõmérés, rajtszám, ja, és orvosi felügyelet. És mindezt mennyiért? 10.000,- Ft! Emberek!
És akkor itt jönnek a drága TOP maratonok. Én általában idõben szoktam nevezni, így versenyenként az egész 6.000,- Ft-ból megúszható. Természetesen vannak további járulékos költségek. DE. Nehogy azt mondják nekem, hogy pl. a Tour De Pelsot ki lehet hozni 6 rugóból, és ott 204km a biztosított útvonal, még a fõvárosban egy gagyi 21km-es útszakasz biztosítása is nagy számnak számít. Tehát összefoglalva a dolgokat, szerintem a hazai kerékpáros maratonok és versenyek egész jó ár/érték arányt képviselnek.
Sziasztok!
Nekem meg pont más a véleményem, gondoltam megosztom Veletek. Csak elõbb egy rövidebb kitérõ. Pont a múlt héten játszottam el a gondolattal, hogy idén én is elindulok a Budapest félmaratonon. A táv 21km, aszfalt, chipes idõmérés, rajtszám, ja, és orvosi felügyelet. És mindezt mennyiért? 10.000,- Ft! Emberek!
És akkor itt jönnek a drága TOP maratonok. Én általában idõben szoktam nevezni, így versenyenként az egész 6.000,- Ft-ból megúszható. Természetesen vannak további járulékos költségek. DE. Nehogy azt mondják nekem, hogy pl. a Tour De Pelsot ki lehet hozni 6 rugóból, és ott 204km a biztosított útvonal, még a fõvárosban egy gagyi 21km-es útszakasz biztosítása is nagy számnak számít. Tehát összefoglalva a dolgokat, szerintem a hazai kerékpáros maratonok és versenyek egész jó ár/érték arányt képviselnek.
Posted 2010. June 29. - 22:28
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek élményeimet egy teljesen amatõr, pusztán lelkesedésbõl szervezett "verseny" kapcsán, mely után felmerült bennem a kérdés, hogy a hazai Top maratonok nevezési díjai miért ilyen magasak.
Szombaton rendeztek Gödöllõn a Szabadság Napi Futás keretében egy 21km-es versenyt a bringások részére. A nevezés gördülékeny volt annak ellenére, hogy a rajtszámokat ott készítették helyben és a 2500 forintos díjért cserébe meglehetõsen bõkezû rajtcsomagot kaptunk. A szokásos pólón kívül volt benne 2 fajta péksütemény, ropi, csoki, ásványvíz, scitec termékminta és egy helyi fazekasnak köszönhetõen egy kerámia emléktárgy. A pályán volt 4(!!!) frissítõpont ahol igaz "csak" víz volt, de részemrõl az is bõven elég (amúgy nyilván a futók miatt volt ilyen sûrûn, de nem hajtották el a bringásokat sem egyik helyen).
Egy másik oldalon olvastam negatívumként, hogy nem volt zuhanyzó és bringamosó.
Tudom, hogy sokszor volt itt már téma, hogy mennyibe kerül egy verseny szervezése...stb. Inkább csak arra szeretnék rávilágítani, hogy itt egy lelkes futó szervezte az egészet és mégis mindenki jól érezte magát.
A négybetûs kerékpáros oldalon negatívumként felrótták, hogy a rajtszámhoz spárgát adtak nem kötegelõt és a zuhanyzó / kerékpármosó hiányát.
Személy szerint a spárgának örültem, a tisztálkodást pedig kibírtam hazáig.
Remélem jövõre is lesz és többen leszünk.
Szabads
Szeretném megosztani veletek élményeimet egy teljesen amatõr, pusztán lelkesedésbõl szervezett "verseny" kapcsán, mely után felmerült bennem a kérdés, hogy a hazai Top maratonok nevezési díjai miért ilyen magasak.
Szombaton rendeztek Gödöllõn a Szabadság Napi Futás keretében egy 21km-es versenyt a bringások részére. A nevezés gördülékeny volt annak ellenére, hogy a rajtszámokat ott készítették helyben és a 2500 forintos díjért cserébe meglehetõsen bõkezû rajtcsomagot kaptunk. A szokásos pólón kívül volt benne 2 fajta péksütemény, ropi, csoki, ásványvíz, scitec termékminta és egy helyi fazekasnak köszönhetõen egy kerámia emléktárgy. A pályán volt 4(!!!) frissítõpont ahol igaz "csak" víz volt, de részemrõl az is bõven elég (amúgy nyilván a futók miatt volt ilyen sûrûn, de nem hajtották el a bringásokat sem egyik helyen).
Egy másik oldalon olvastam negatívumként, hogy nem volt zuhanyzó és bringamosó.
Tudom, hogy sokszor volt itt már téma, hogy mennyibe kerül egy verseny szervezése...stb. Inkább csak arra szeretnék rávilágítani, hogy itt egy lelkes futó szervezte az egészet és mégis mindenki jól érezte magát.
A négybetûs kerékpáros oldalon negatívumként felrótták, hogy a rajtszámhoz spárgát adtak nem kötegelõt és a zuhanyzó / kerékpármosó hiányát.
Személy szerint a spárgának örültem, a tisztálkodást pedig kibírtam hazáig.
Remélem jövõre is lesz és többen leszünk.
Szabads