Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
A gát egészen tavalyig rossz minõségû földút volt illetve beton, de elkezdték leaszfaltozni és most már kb.olyan mint a balatoni körút. Ismerõseim laknak Tfüreden, szal innen az infó, hogy kb.80%-a aszfaltos a gáton levõ útnak...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tisza Maratonon, amin még én voltam (nem a körös, hanem a télleg hosszú), giganagy elõny a fully. Végig tudod izomból tekerni. Nagyon rázós, s ritmustalanul az - azaz az elejétõl a végéig az. A fully nagy elõnye nem a lejtõn jön ki, hanem a síkokon. (lásd Szilvás Maratonon a platószakasz...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Köszönöm, sokat segítettetek! Azon filóztam, hogy ht-vel vagy teljessel menjek. A teljesnek akkor láttam volna értelmét, ha tulnyomó többségben van a füves rész de, mint írjátok ez nem így van. A homoknak örülök.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Gáton és mezõn halad. A gáton többnyire van egy, vagy két kitaposott nyom, de van ahol füves. Én anno merev villával indultam és nagyon megbántam. A füves szakaszok jobban ráztak, mint egy köves lejtõ a Pilisben. Ezen kívül k. sok homok.
Ausztria, Kenguruk földje!

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Úgy döntöttem elindulok a Tisza Maratonon. Az útvonal ugye a gáton halad. Tudja esetleg valaki, hogy ez füvet, murvát vagy mit jelent? Az autómban egy személynek és bike-nak van még hely szívesen elviszek bárkit, ha igényt tart rá, benzinköltség betársulás nélkül. T.bányáról indulok.

Hahó!

Én úgy tervezem hogy indulok, aránylag jól ismerem a környéket, minden évben ott nyaralok :)
A gát állítólag jó hosszan le van aszfaltozva, majdnem körbe...szóval terepgumi nem kell, de még próbálok errõl én is infót szerezni. Viszont ha fúj a szél a gát védtelen...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Úgy döntöttem elindulok a Tisza Maratonon. Az útvonal ugye a gáton halad. Tudja esetleg valaki, hogy ez füvet, murvát vagy mit jelent? Az autómban egy személynek és bike-nak van még hely szívesen elviszek bárkit, ha igényt tart rá, benzinköltség betársulás nélkül. T.bányáról indulok.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akkor én is elnézést kérek a feltartásért, de ha jó gumiválasztásom lesz akkor legalább lefele nem fogok most :). Pláne ha elkészül a Scott :D.

Bár nem tudom milyen jellegû emelkedû, lightos hosszún tavaly jók voltunk, hátulról indultunk és többszáz embert kényelmesen megelõztünk az aszfalt tettejéig Dunán... Ott olyan jó volt felfele tekerni, hogy a lankásabb részeken szinte mintha már lejtõn mentem volna, lehet hogy az elsõ maraton lelkesedése tolt :). Bár most Budára egyedül mek, másnem majd figyelem az ismerõs bicikliket innen :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

ott a gyengék egybõl elhullanának és a késõbbiekben nem hátráltatnák az erõsebbeket.:D

Ott te is elhullanál ám...;) És majd jól hátráltatnálak lefelé, ha utolérsz. :D

Hú, ma kavarogtam a HHH-n, hát, én simán mentem 40 km-t úgy, hogy nem köröztem. Szóval lehet. Bár tény, hogy volt benne egy 8-as (Suzuka-style :) ) és pár éhérdekes szakasz. (fõútra beugratok, majd besüvítek a sövénybe...)

OFF Imádom az óraátállítást! :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Szerintem a 42 km-ert két körre bontották....Mintha nem lenne elég 'hely', egy normális nyomtávhoz :)
McGywer! A magam és a többi gyenge fos nevében elnézésed kérem a majdani hátráltatásért, és feltartásért! :))
" A Cube el van vetve! "

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Mert ezt nem tudtam :)
Kit kell megkereseni a Salzkammergutos topic átnevezéssel?

írjál egy moderátornak! pl Jorus barátunk :-))

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mert ezt nem tudtam :)
Kit kell megkereseni a Salzkammergutos topic átnevezéssel?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
http://forum.bikemag...ber.php?u=12016
(ha nem tévedek)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ki õ???

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nemtom, felhívtam õket(sportaktív), ott a csaj mondta hogy õ így tudja... de azt nem kérdeztem hogy a 42 az 2 kör-e... elfelejtettem :D

Minek hívogatod? Írj neki privit, õ is fórumos ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Mûködik a Nagykovácsi Maraton nevezés.
http://www.crosskova...hu/nevezes.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nemtom, felhívtam õket(sportaktív), ott a csaj mondta hogy õ így tudja... de azt nem kérdeztem hogy a 42 az 2 kör-e... elfelejtettem :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
"Nem lesz ekkora szád, ha majd jól meghág! :D"

Megyek is ki lapáttal / csákánnyal, minimum 1% meredekséget még beleerõszakolok a Szuszogóba.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

42 lesz az idei nyertes, azt mondják erõsebb emelkedõk vannak, oszt' passz hogy milyen lesz...

Erõsebb emelkedõk?:) Tán idén meredekebb a HHH mint tavaly? :D
Az lenne a szép ha egybõl nekiküldenék a jónépet a legmeredekebb hosszú kövesnek, ott a gyengék egybõl elhullanának és a késõbbiekben nem hátráltatnák az erõsebbeket.:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát igen ezzel a körözéssel pont a maraton lényegét ölik meg.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én spec azt szeretném tudni hogy 2 féle pálya van, vagy a 40 az 2x20.....mer akkor biztos nem megyek "hosszúra"......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való