Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Posted 2007. April 02. - 22:05
nyáron nem metszenek szõlõt, annak február-máricusban van az idejeNekem speciel egy 60 éves szõlõmetszõ bácsika mondta h. szerinte rosszfelé megyek...
az Öcsi
ez szóvicc akar lenni?
Kislõdön volt a verseny már tavaly is?!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. April 02. - 21:22
Posted 2007. April 02. - 21:12
Posted 2007. April 01. - 23:23
Nem. De mikor kint voltam Szlovéniában, rájöttem hogy mi magyarok túl sokat várunk el a szervezéstõl...
A hozzászólásommal nem azt szerettem volna vitatni hogy nagyon gagyi volt a szervezés, teszem hozzá nem elõször, hanem hogy nem kell a kákán csomót keresni... Harang-féle rendezvényeket miért nem húzza le senki? Ha igény van rá regényt írok a szervezésbeni hiányosságokról... Nem tudom hány kötetes lenne... És õt nem tiltanák el a szervezéstõl... És ez nem csak rá vonatkozik, egyre többen vannak akik pénzt akarnak ebbõl kihozni
Szerencsére a Kona fesztiválon jövõre nem ez a Team végzi a maraton szevezését, de ezzel megint nem õket akarom lehúzni, hanem aki a munkát koordinálta...
Posted 2007. April 01. - 22:42
A pályát meg lehetett találni ha kerested, a patak meg csak jó volt abban a melegben, nekem legalábbis tetszett...
A kijelölés megint más téma, egyedül jobban kiszalagozom a pályát, de azt is hozzá kell tenni hogy a roma gyerekek az út szélén tépdesték a szalagot és direkt rossz irányba terelték a népet... Nekem speciel egy 60 éves szõlõmetszõ bácsika mondta h. szerinte rosszfelé megyek... Na mindegy...
a hsz-ed elsõ része: nem tudtam, hogy el lettek tiltva. ebben az esetben megnyugodtam.
a hsz-ed másodk része: akkor most te engem tartasz hülyének azért, mert 6000 (vagy 7? nem tudom már) forintért elvárom én, mint résztvevõ és mint "fogyasztó", hogy normálisan legyen kiszalagozva egy pálya, hogy legyen a kérdésesebb elágazásokban legalább egy ember és hogy ne kelljen két, számomra ismeretlen sorstárssal együtt dzsungelharcot vívni sûrû szitkozódások között a 30°os bokros domboldalban, majd a szántóföldön a kukoricásban 40 percen keresztül csak azért, hogy egyáltalán valami utat találjunk, amin elindulhatunk egyáltalán a Balaton felé...és nem csak én, halandó amatõr tévedtem el. a merida maraton teambõl is találkoztam két elit hosszútávos emberrel egy frissitõpontnál, akik ott már harmadszorra jártak, és ebbõl egyszer a másik irányból jöttek...az ott lévõ segítõk meg nemhogy azt nem tudták, hogy merre kell menni, de még azt sem, hogy egyáltalán hol vannak õk, kb. hányas km-nél...
bocs, de bennem elég mély nyomot hagyott az az egész. meg az, hogy a célban már nem jutott se egy üveg energialötyi, se valami energiadús kaja...
Posted 2007. April 01. - 18:40
A kijelölés megint más téma, egyedül jobban kiszalagozom a pályát, de azt is hozzá kell tenni hogy a roma gyerekek az út szélén tépdesték a szalagot és direkt rossz irányba terelték a népet... Nekem speciel egy 60 éves szõlõmetszõ bácsika mondta h. szerinte rosszfelé megyek... Na mindegy...
Posted 2007. April 01. - 18:28
Posted 2007. April 01. - 18:24
Posted 2007. April 01. - 11:22
Hiába írok a sportaktívosoknak, nem válaszolnak... nem mûködik az elõnevezés a Balaton régió marcira...
ara én a helyedben nem neveznék elõre, márha gyanolyan sz*r szervezésû lesz, mint tavaly, amikor az 50akárhány km helyett 75 lett, mert nem volt rendesen kiszalagozva a pálya+ nem voltak terelõemberek + egy "folyóátkelés", ami se a bringának, se nekem nem tett jót, fõleg, hogy utána még vagy 15öt kellett csuromvizes cipõben-nadrágban-zokniban tekerni...
Posted 2007. April 01. - 08:27
Posted 2007. March 28. - 07:27
A Tisza maratonról bõvebb infó? mikor lesz? idén elvileg én is nyaralnék ott...
Ápr 21-22
Egyébként itt mindent megtalálsz:
http://bikemag.hu/content/view/474/10/
Posted 2007. March 28. - 07:20
Posted 2007. March 27. - 22:12
Posted 2007. March 27. - 21:08
Posted 2007. March 27. - 19:48
én is erre gondoltam...
Részedröl világos volt csak Tondachnak pontosítottam, mert ö kapcsolta Szegedhez. Az Általad említett gátaszfaltozást én is olvastam valahol májusi átadási idöponttal de akkor az egésznek semmi MTB jellege nem lenne.
Posted 2007. March 27. - 19:06
Pontosabban itt most a Tisza-tó Maratonról van szó. Tiszafüred - Tiszaörvény
én is erre gondoltam...
Posted 2007. March 27. - 18:31
Posted 2007. March 27. - 18:05
A gát egészen tavalyig rossz minõségû földút volt illetve beton, de elkezdték leaszfaltozni és most már kb.olyan mint a balatoni körút. Ismerõseim laknak Tfüreden, szal innen az infó, hogy kb.80%-a aszfaltos a gáton levõ útnak...
A Tisza-maraton Szegeden van.Nemde?