Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
B+a meg, oda menni kéne!

Nem lesz még késõbb is? :chin:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát mi van vasárnap? MINDEN! Tisza-tó maraton, Újpest Dirt Jam, CM, és most era is mondott egy jó kis túravégigjárást!
Hibátlan 4 felé nem tudok szakadni.
" A Cube el van vetve! "

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Crosskovácsi Maraton pályabejárása lesz Paul vezetésével vasárnap, ha elég érdeklõdõ van. A maraton most más útvonalon fog haladni, érdemes megnézni.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Lelkesen támogatom az ötletet! Én olyan 4 óra körüli odaérést tervezek.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na ez a sörözés ötlet nekem határozottan szimpatikus :D
Csak aztán nehogy a másnapi maraton rovására menjen :D
Mi olyan 1-2 körül indulunk BP-röl, ugyhogy olyan 4-5 után tudunk szervezni programot.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Látom azért gyûlik a nép! Ha már így összejöttünk, az lenne a kérdésem, lenne-e ahhoz kedvetek, hogy ott lenn szombaton beülnénk v.hová egy kis közös dumcsira egy-két sör mellett?
Ki mikor érkezik? Én másodmagammal kb. szombat du 1-re lenn leszek, szállásfoglalás, területfelmérés stb. Szerintem du 3-tól okés lenne...
Szeretnék megismerkedni személyesen is pár jó fejjel
" A Cube el van vetve! "

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
[quote name='boca']Én is úgy tudom, hogy nem végig aszfalt a téma,

Legújabb infóim szerint Kisköréig, tehát az odaút betonozott földes valami(nem a legtutibb minõség), de visszafele, tehát Kiskörétõl Tfüredig zsír új aszfalt. Ennek fényének tükrében készülök...:)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ja ott volt hely potom 12000-ért. a honlapon meg 2000-4000-ért hirdettek.

Én nem az elnöki lakosztályt, hanem egy egyágyas szobát kértem és az csupán 4200:)

Amúgy milyen gumival mentek? Mármint a marcin

2,1-es Racing Ralph

Hm... akkor hajnalban fel TBányára (mert gondolom Nyerges nem fog útbaesni), onnan le, 10re; 14óra körül beérkezés, (az pont 20as átlag), 14:30kor start... de onnan te is jönnél fel bp-re, vagy visszamész TBányára?

Én már szombaton megyek. Mondjuk Nyerges felé kerülhetnék.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Én is úgy tudom, hogy nem végig aszfalt a téma, viszont a környék az kárpótolhatja az aszfalt iránti borzongásod Dante.
Szép hely, nyugis, ha másért nem is, legalább kiszabadul az ember a mókuskerékbõl. (mondjuk én elég vizibubus vagyok, nyárra tevezünk egy hosszabb túrát a Tiszánál, szeretem a Tiszát)
" A Cube el van vetve! "

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
azt is írta valaki, hogy a gát egy részét leaszfaltozták, de közel sem vagyok biztos benne, hogy a többi része milyen lesz. Terep gondolom lesz benne, valamiért csak különválik az országúti és az mtb. :)
(persze nem kell ezt túlparázni, nem OB futam ez...)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

engem csak az tart vissza a semislick-tõl, hogy ha neadjisten jó kis füves, keménytalajosra terelik az embert, az kirázza a lelket is belõlem... :)

Nem olvastad, hogy a gáton megy?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hát igen, a hegyi biciklizés hegy nélkül még elmegy, de erdõ nélkül... :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
engem csak az tart vissza a semislick-tõl, hogy ha neadjisten jó kis füves, keménytalajosra terelik az embert, az kirázza a lelket is belõlem... :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ahogy hallom...Maxxis Xenith 1.5. :D

Én sokat agyalok azon, hogy menjek-e, de bevallom, nincs nagy kedvem 40%-ban aszfaltúton menni. vagy téves ez az infó?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Gondolkozz!

1. Az asszony helyettesítését nem vállalhatom:)

2. Ha a 70km-t 3 óra alatt lenyomjuk akkor a C. M. beleférhet. Tempósan vezetek.

Hm... akkor hajnalban fel TBányára (mert gondolom Nyerges nem fog útbaesni), onnan le, 10re; 14óra körül beérkezés, (az pont 20as átlag), 14:30kor start... de onnan te is jönnél fel bp-re, vagy visszamész TBányára?

boca: Ide cc gumi jó sztem... nem elsz sár, esetleg semislick akinek van.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Ma végre elintéztem a szállást a Tisza-tó maratonra. Hosszú telefonálgatásra számítottam helyhiány miatt de az elsö számú jelöltben a Hotel Hableányban - ami elöl a mezöny startol - azonnal volt hely. Az ingyenes ajánlatom még mindíg áll, ha valaki nem tudja, hogy utazzon oda.

Ja ott volt hely potom 12000-ért. a honlapon meg 2000-4000-ért hirdettek.
Mi is találtunk 2500-ért, igaz a hableánytól 6 km-re van, de nem vészes. És ugyanúgy minden van benne, mint a hableányban. ÖÖÖ mármint ágy meg ilyenek, ne gondoljatok semmi másra...
Amúgy a CM mikor kezdõdik? mert én a céges Tranzittal megyek, és padlógáznál épp eléri a 130-at, szóval nem egy ferrari...
" A Cube el van vetve! "

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Asszony miadt ne hagyj ki maratont Pite!
Mi is úgy tervezük, hogy gyorsan lenyomjuk azt megyünk fel CM-re.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Gondolkozz!

1. Az asszony helyettesítését nem vállalhatom:)

2. Ha a 70km-t 3 óra alatt lenyomjuk akkor a C. M. beleférhet. Tempósan vezetek.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Gondolkodom, de akkor
1, nem tudnék asszonyhoz menni hétvégén
2, Critical Massra sem nagyon... :chin: