Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Az Év Kerékpárja 2006

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
980 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ja sztem is az a fair, ha vagy mindenki 1 szavazatot kap a sajátjára, vagy nem indul, aki nevezett....ez pl sok nyereményjátéknál így van...ha "ott dolgozol" akkor nem indulhatsz...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Szerintem eleve nem fair, hogy szavazhatsz abban a kategóriában, amiben indulsz is. Ezesetben olymindegy, hogy mire szavaztál. Én egyszerûen a nevezõk szavazatait a nevezett kategóriában érvényteleníteném - probléma megoldva.

A kérdésedre a válasz. Hol láttál olyan szavazst, ahol a nevezõk egyáltalán szavazhattak? (és most nem kell a poitikával példálódzni, annyira mélyre nem kell süllyedni)

egy ember szavazatáról beszélünk. akár számolni is lehet vele hogy fixen megkapja mindenki a saját kezdõ pontszámát, és tök egyenlõ szintrõl indul mindenki;) persze csak ha mindenki nem fair;)

vagy az ellentéte, senki se szavaz magára. pont ezért nem számít az egész, ha mindenki vagy ha senki se csinálja.

Rocsi: igazság, bár én a Bighitetet inkább nézem Dh-nak, mint a geminit....:)
és pont ezért tök szubjektív az egész.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát ha lenne citromdíj az enyém kapna rendesen, csak a váz + a teló normális :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
igy van dante. hasonlo apróságokra gondoltam. amugy meg engem nem zavarna ha bármit is lefikáznának a bicomon, épp az h kiváncsi lennék h ki mibe kötne bele./azért mondtam h bárki megsértödése nélkül/ de mind1 hagyjuk, ez most nem erröl szol.
XC be nem tudok dönteni :chin: még alszok rá párat :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

1-2 bico pl lehet h jo lenne de 1-2 aprosággal van aki ugy el tudja sz*ni az öszképet h csak na. vagy csak nekem szurnak szemet ilyen aproságok?

Nem, nekem is feltûnnek. Borzasztóan tud zavarni egy két színben nem odaillõ cucc stb. Persze ez nálam szakmai ártalom - de egyszerûen nem tudnék lenyelni egy színben elütõ tuningcuccost, legyen akár szó bármilyen apróságról. (értsd: nyeregbilincs, kormányszarv, markolat stb...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szerintem nem esne jól, ha mondjuk a Tied kapná meg a citromdíjat...
körberöhögtetni az egész fórum elõtt senkit sem illik.
arra ott a ki milyen bringával nyomul topic, ahol meg is van mondva hogy kinek a bicajában mi nem tetszik.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
sztem is semmi értelme ezen vitatkozni(sajátra voks) mindenki elmondta maga véleményét és kész.
foglalkozzunk inkább a járgányokkal:D 1-2 bico pl lehet h jo lenne de 1-2 aprosággal van aki ugy el tudja sz*ni az öszképet h csak na. vagy csak nekem szurnak szemet ilyen aproságok? /anélkül h bárki megsértödne szavazás után lehetne csemegézni citromdijas aproságokat, csak h mindenki tanuljon az esetekböl :)/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a dh és fr kategóriát kár volt elválasztani. az fr kategóriában van gemini DH, a dh kategóriában pedig a bighit és a weyless egyértelmûen FR bicaj.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
"Szeretem" az ilyen parttalan vitákat.:chin:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

hol láttál olyan szavazást, ahol bármely nevezõ nem magára nevezett?

Szerintem eleve nem fair, hogy szavazhatsz abban a kategóriában, amiben indulsz is. Ezesetben olymindegy, hogy mire szavaztál. Én egyszerûen a nevezõk szavazatait a nevezett kategóriában érvényteleníteném - probléma megoldva.

A kérdésedre a válasz. Hol láttál olyan szavazst, ahol a nevezõk egyáltalán szavazhattak? (és most nem kell a poitikával példálódzni, annyira mélyre nem kell süllyedni)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Nem igazán látom a problémát a magamra szavazni nem szavazni kérdésben. Az embernek általában van szeme és józan ítélöképessége. Én pl. XC-ben nem szavaznék a sajátátomra (ha neveztem volna), mert vannak szebb-jobb gépek de az AM-ben egyértelmüen az enyémet találnam a legszebbnek és adnám rá a szavazatom. A hangsúly azon van, hogy nem azért, mert az enyém.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

ez elvi kérdés...
nem szabály.

most komolyan:)
hol láttál olyan szavazást, ahol bármely nevezõ nem magára nevezett?
oké, itt megbeszéltük nincs ilyen.
de ilyen elvi kérdés nincs
ilyen szabály nincs
magadra szavazni minden más esetben ALAP.

szal ne írkáljunk ilyen közhelyeket, meg ne oltsuk azokat akikben felmerül, hisz ez egy természetes dolog, akárogy írtok ellen;)

szal ezt a témát mellõzzük pls!

ja és végezetül: én sem szavazok magamra, de nem sért semmilyen erkölcsi morált sem az aki ezt megteszi.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

engem meg a XC kategoriaban lévö piros Trek bico épitöjének foglalkozása érdekelne ;) :D biztos h nem minimálbérböl pakolta össze, azon nagyon penge cuccokat látni.

Közalkalmazott - vagy tisztviselõ? - nincs kimondottan jól eleresztve.
Ausztria, Kenguruk földje!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
már említettem a történetet neki. legalább is, amit én tudok róla...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

engem meg a XC kategoriaban lévö piros Trek bico épitöjének foglalkozása érdekelne ;) :D biztos h nem minimálbérböl pakolta össze, azon nagyon penge cuccokat látni.

Pedig lehet csodálkoznál:)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
tudom ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

sztem az volt a legjobb aki azt mondta h legalább mi legyünk sportszerüek ezért ne szavazzzunk sajátra...annak semmi értelme sztem.

ez elvi kérdés...
nem szabály.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
sztem az volt a legjobb aki azt mondta h legalább mi legyünk sportszerüek ezért ne szavazzzunk sajátra...annak semmi értelme sztem.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
nem volt egyszerû szavazni(már a sok szép paripa miatt),de csak sikerült! :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Na ezzel most rohadtul nem értek egyet. Márámint szerintem is szavazzon mindenki a neki legjobban tetszõ gépre. Akkor is, ha az az övé. De miért lenne természetes, hogy például nekem az általam épített gép lenne a legszebb. Van egy országúti biciklim. Nagyon tetszik. De sokkal jobban tetszene egy CR1-es vázzal.;)

nekem is a sajatom tetszik a legjobban a kategoriaban, de csakazertse szavaztam ra. persze mindenkinek szive joga. en igy erzem magam jobban :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F