Jelentkezz be Regisztrálj
Az Év Kerékpárja 2006
Írta 2007. február 01. - 12:40
Írta 2007. február 01. - 12:31
egy ember szavazatáról beszélünk. akár számolni is lehet vele hogy fixen megkapja mindenki a saját kezdõ pontszámát, és tök egyenlõ szintrõl indul mindenki;) persze csak ha mindenki nem fair;)Szerintem eleve nem fair, hogy szavazhatsz abban a kategóriában, amiben indulsz is. Ezesetben olymindegy, hogy mire szavaztál. Én egyszerûen a nevezõk szavazatait a nevezett kategóriában érvényteleníteném - probléma megoldva.
A kérdésedre a válasz. Hol láttál olyan szavazst, ahol a nevezõk egyáltalán szavazhattak? (és most nem kell a poitikával példálódzni, annyira mélyre nem kell süllyedni)
vagy az ellentéte, senki se szavaz magára. pont ezért nem számít az egész, ha mindenki vagy ha senki se csinálja.
Rocsi: igazság, bár én a Bighitetet inkább nézem Dh-nak, mint a geminit....
és pont ezért tök szubjektív az egész.
Írta 2007. február 01. - 11:57
Írta 2007. február 01. - 11:18
XC be nem tudok dönteni :chin: még alszok rá párat
Írta 2007. február 01. - 11:11
1-2 bico pl lehet h jo lenne de 1-2 aprosággal van aki ugy el tudja sz*ni az öszképet h csak na. vagy csak nekem szurnak szemet ilyen aproságok?
Nem, nekem is feltûnnek. Borzasztóan tud zavarni egy két színben nem odaillõ cucc stb. Persze ez nálam szakmai ártalom - de egyszerûen nem tudnék lenyelni egy színben elütõ tuningcuccost, legyen akár szó bármilyen apróságról. (értsd: nyeregbilincs, kormányszarv, markolat stb...)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. február 01. - 10:52
körberöhögtetni az egész fórum elõtt senkit sem illik.
arra ott a ki milyen bringával nyomul topic, ahol meg is van mondva hogy kinek a bicajában mi nem tetszik.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 01. - 10:49
foglalkozzunk inkább a járgányokkal:D 1-2 bico pl lehet h jo lenne de 1-2 aprosággal van aki ugy el tudja sz*ni az öszképet h csak na. vagy csak nekem szurnak szemet ilyen aproságok? /anélkül h bárki megsértödne szavazás után lehetne csemegézni citromdijas aproságokat, csak h mindenki tanuljon az esetekböl :)/
Írta 2007. február 01. - 10:49
Írta 2007. február 01. - 10:44
Írta 2007. február 01. - 10:40
hol láttál olyan szavazást, ahol bármely nevezõ nem magára nevezett?
Szerintem eleve nem fair, hogy szavazhatsz abban a kategóriában, amiben indulsz is. Ezesetben olymindegy, hogy mire szavaztál. Én egyszerûen a nevezõk szavazatait a nevezett kategóriában érvényteleníteném - probléma megoldva.
A kérdésedre a válasz. Hol láttál olyan szavazst, ahol a nevezõk egyáltalán szavazhattak? (és most nem kell a poitikával példálódzni, annyira mélyre nem kell süllyedni)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. február 01. - 09:56
Írta 2007. február 01. - 09:32
most komolyan:)ez elvi kérdés...
nem szabály.
hol láttál olyan szavazást, ahol bármely nevezõ nem magára nevezett?
oké, itt megbeszéltük nincs ilyen.
de ilyen elvi kérdés nincs
ilyen szabály nincs
magadra szavazni minden más esetben ALAP.
szal ne írkáljunk ilyen közhelyeket, meg ne oltsuk azokat akikben felmerül, hisz ez egy természetes dolog, akárogy írtok ellen;)
szal ezt a témát mellõzzük pls!
ja és végezetül: én sem szavazok magamra, de nem sért semmilyen erkölcsi morált sem az aki ezt megteszi.
Írta 2007. február 01. - 09:25
engem meg a XC kategoriaban lévö piros Trek bico épitöjének foglalkozása érdekelne
![]()
biztos h nem minimálbérböl pakolta össze, azon nagyon penge cuccokat látni.
Közalkalmazott - vagy tisztviselõ? - nincs kimondottan jól eleresztve.
Írta 2007. február 01. - 09:21
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 01. - 09:08
Pedig lehet csodálkoznál:)engem meg a XC kategoriaban lévö piros Trek bico épitöjének foglalkozása érdekelne
![]()
biztos h nem minimálbérböl pakolta össze, azon nagyon penge cuccokat látni.
Írta 2007. február 01. - 00:28
Írta 2007. január 31. - 23:39
sztem az volt a legjobb aki azt mondta h legalább mi legyünk sportszerüek ezért ne szavazzzunk sajátra...annak semmi értelme sztem.
ez elvi kérdés...
nem szabály.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. január 31. - 23:36
Írta 2007. január 31. - 22:32
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 31. - 22:31
Na ezzel most rohadtul nem értek egyet. Márámint szerintem is szavazzon mindenki a neki legjobban tetszõ gépre. Akkor is, ha az az övé. De miért lenne természetes, hogy például nekem az általam épített gép lenne a legszebb. Van egy országúti biciklim. Nagyon tetszik. De sokkal jobban tetszene egy CR1-es vázzal.
nekem is a sajatom tetszik a legjobban a kategoriaban, de csakazertse szavaztam ra. persze mindenkinek szive joga. en igy erzem magam jobban
RAUH-Welt
B E G R I F F

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére