meg van még fogaskoszrúból 13-14-16 os. XT, azt is felajánlom, ha kell.
esetleg egy kis absztrakt csendélet?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Elég egy kistányér is, olcsó, egyszerû, nincs rajta szegecselés. Márvány, gránit, stb. lapot valószínûleg tudok szerezni alapnak. Szürke kövön szépen mutat egy arany tányér, rajta festett felirat. Akár tehetünk rá láncot is.esetleg valami talpat lehetne csináltatni annak a lánctányérnak, majd belehegeszteni, és az egészet lefujni mondjuk ezüst szinüre.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Megvizsgálom a lehetõséget. Van benne logika. Az abszolút elsõ kaphat díjat, de egy kartonlapnál és egy lánctányérnál azért komolyabbra gondoltam.setleg, mivel úgyis kevés számú a valódi am és enduro gép, és az am közelebb áll a maratonhoz, szal az am-et tán be lehetne sorolni a maraton fullik közé, az endurot meg a fr/dh hoz , mivel manapság a fr/enduro gépek közt sincs éles határvonal, illetve a dh-t leválasztani mert ott viszont nagyszámu induló lehet sztem....
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
setleg, mivel úgyis kevés számú a valódi am és enduro gép, és az am közelebb áll a maratonhoz, szal az am-et tán be lehetne sorolni a maraton fullik közé, az endurot meg a fr/dh hoz , mivel manapság a fr/enduro gépek közt sincs éles határvonal, illetve a dh-t leválasztani mert ott viszont nagyszámu induló lehet sztem....Egyelõre annyi hogy nincs megkötés a képméretre, lehet alkatrészlista, érdemben kell bizonyítani a tulajdonjogot, minden kategóriában kötelezõ szavazni. A kategóriaelsõ és az összetett gyõztes kap egy matricát a bringájára.
Új kategóriakiosztási terv:
- cross-country (merev)
- maraton (fully és softtail)
- all mountain és enduro (fully)
- freeride és downhill (fully)
- országúti és ciklokrossz
- dirt és street (merev)
- single speed és fixi
Ellenvélemény?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Egyelõre annyi hogy nincs megkötés a képméretre, lehet alkatrészlista, érdemben kell bizonyítani a tulajdonjogot, minden kategóriában kötelezõ szavazni. A kategóriaelsõ és az összetett gyõztes kap egy matricát a bringájára.Most akkor a #1-hoz képest van valami változás?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Huhh, köszi!Rendban van, csak ne legyenek pálmafák az óceán partján, meg koalákat is vigyeték el a háttérból. Magyarul tisztán látszódjon, hogy tiétek a bringa.
Rendban van, csak ne legyenek pálmafák az óceán partján, meg koalákat is vigyeték el a háttérból. Magyarul tisztán látszódjon, hogy tiétek a bringa. Aki akar küldjön alkatrészlistán, mert sosem árt ha van, de hátrány lehet ha nincs!Én sem tudom összefotózni, de van olyan kép amin rajta vagyok. Remélem jó az is...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Én sem tudom összefotózni, de van olyan kép amin rajta vagyok. Remélem jó az is...Enté, kérlek itt reagálj - mivel úgy látom, hogy ez sokakat is érint, nem akarlak priviben ezzel zargatni. Szóval az a Bikemag-rárakása a fotóra mennyire komoly?