Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Az Év Kerékpárja 2006

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
980 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nekem ez a truva 32 es tányér csak itt lóg a szobában, dísz. értéke közel 0.
meg van még fogaskoszrúból 13-14-16 os. XT, azt is felajánlom, ha kell.
esetleg egy kis absztrakt csendélet? :) valami fa talpon matricával, esetleg rövid szöveget bevállalok forrasztóval beleégetni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás
A gravírozás jó ötlet. Nem szeretnék nagy költségvetést, egy komoly alutányér nem olcsó, használtan még lefestve sem szép. Egy akármilyen acél kistányér bõven megteszi. Ennek inkább eszmei értéke legyen.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha nem lesz lefestve akkor valami értékes (raceface és társai) kistányér kellene.
megkérdem lehet tudok graviroztatni, és akkor szerzek egy rézlapot, felpolirozom, és belegravirozzuk a szöveget.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

esetleg valami talpat lehetne csináltatni annak a lánctányérnak, majd belehegeszteni, és az egészet lefujni mondjuk ezüst szinüre.

Elég egy kistányér is, olcsó, egyszerû, nincs rajta szegecselés. Márvány, gránit, stb. lapot valószínûleg tudok szerezni alapnak. Szürke kövön szépen mutat egy arany tányér, rajta festett felirat. Akár tehetünk rá láncot is.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
egy fadarab szépen kivágva, lecsiszolva, festve, abban kis vágás, lánctányér beleültetve enyhén hanyatt döntve. (hegeszteni nemtudom, mert alu)
lefújni muszáj? fekete, s kopott a fogaknál, meg itt-ott. sztem így jobban "élet szaga" van.
de ha azt mondjátok, megcsinálom a festés

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
esetleg valami talpat lehetne csináltatni annak a lánctányérnak, majd belehegeszteni, és az egészet lefujni mondjuk ezüst szinüre.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

setleg, mivel úgyis kevés számú a valódi am és enduro gép, és az am közelebb áll a maratonhoz, szal az am-et tán be lehetne sorolni a maraton fullik közé, az endurot meg a fr/dh hoz , mivel manapság a fr/enduro gépek közt sincs éles határvonal, illetve a dh-t leválasztani mert ott viszont nagyszámu induló lehet sztem....

Megvizsgálom a lehetõséget. Van benne logika. Az abszolút elsõ kaphat díjat, de egy kartonlapnál és egy lánctányérnál azért komolyabbra gondoltam.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Egyelõre annyi hogy nincs megkötés a képméretre, lehet alkatrészlista, érdemben kell bizonyítani a tulajdonjogot, minden kategóriában kötelezõ szavazni. A kategóriaelsõ és az összetett gyõztes kap egy matricát a bringájára.

Új kategóriakiosztási terv:
- cross-country (merev)
- maraton (fully és softtail)
- all mountain és enduro (fully)
- freeride és downhill (fully)
- országúti és ciklokrossz
- dirt és street (merev)
- single speed és fixi

Ellenvélemény?

setleg, mivel úgyis kevés számú a valódi am és enduro gép, és az am közelebb áll a maratonhoz, szal az am-et tán be lehetne sorolni a maraton fullik közé, az endurot meg a fr/dh hoz , mivel manapság a fr/enduro gépek közt sincs éles határvonal, illetve a dh-t leválasztani mert ott viszont nagyszámu induló lehet sztem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
a díjazáshoz:
régebben már írtam, hogy egy plakettet gondoltam a legtöbb szavazatot kapó kerékpárnak és tulajának.

van itthon egy használt 32-es Truvatív lánctányérom. annak az egyik oldalára ragasztanék egy kartonlapot, s oda lehetne beleírni, hogy a "legszebb bicaj" díja 2007 vagy mittudomén. szóval ez kapcsolódik a bicajozáshoz és mégis valami emlék.

vélemény?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ird meg az uj elsõ hsz-t, ahogy szeretnéd, aztán bemásolom oda.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás
Tévedés történt...

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

Most akkor a #1-hoz képest van valami változás?

Egyelõre annyi hogy nincs megkötés a képméretre, lehet alkatrészlista, érdemben kell bizonyítani a tulajdonjogot, minden kategóriában kötelezõ szavazni. A kategóriaelsõ és az összetett gyõztes kap egy matricát a bringájára.

Új kategóriakiosztási terv:
- cross-country (merev)
- maraton (fully és softtail)
- all mountain és enduro (fully)
- freeride és downhill (fully)
- országúti és ciklokrossz
- dirt és street (merev)
- single speed és fixi

Ellenvélemény?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Most akkor a #1-hoz képest van valami változás?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Rendban van, csak ne legyenek pálmafák az óceán partján, meg koalákat is vigyeték el a háttérból. Magyarul tisztán látszódjon, hogy tiétek a bringa.

Huhh, köszi! :) Majd összeollózok jópár képet amin rajta vagyok a géppel, különbözõ helyeken. Persze ez nem kell megjelenjen.

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Enté még küldhetek ilyen alkatrészlistát utólag is ugyanis egy két apróságot írtam csak le emilbe illetve van egy alkatrész aminek ottléte lehet sõtt biztos hogy magyarázatra szorul és ezt lehagytam az emilbõl?!Nem lenne gond ha pótolnám?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

Én sem tudom összefotózni, de van olyan kép amin rajta vagyok. Remélem jó az is...

Rendban van, csak ne legyenek pálmafák az óceán partján, meg koalákat is vigyeték el a háttérból. Magyarul tisztán látszódjon, hogy tiétek a bringa. Aki akar küldjön alkatrészlistán, mert sosem árt ha van, de hátrány lehet ha nincs!

Javasolom, hogy ne térdmagasságból és derékszögbõl fotózzatok, mint a katalógusokban.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Enté, kérlek itt reagálj - mivel úgy látom, hogy ez sokakat is érint, nem akarlak priviben ezzel zargatni. Szóval az a Bikemag-rárakása a fotóra mennyire komoly?

Én sem tudom összefotózni, de van olyan kép amin rajta vagyok. Remélem jó az is...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Enté, kérlek itt reagálj - mivel úgy látom, hogy ez sokakat is érint, nem akarlak priviben ezzel zargatni. Szóval az a Bikemag-rárakása a fotóra mennyire komoly? Mondottam, hogy most én is szét vagyok szedve, téli nagytakarítás céljából - de egy nagy kupac alkatrésszel szívesen összefotózom, ha muszáj. Ellenben ezer más módon tudom igazolni, hogy az enyém - pl rajta ülök? (meg jópáran igazolnák is gondolom)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Gratula az ötlethez, csak támogatni tudom! Én is nevezem az országútimat!
Szerintem a tecnikai dolgok is számítanak, ha már év bringájáról beszélünk és nem csak egy szépségversenyrõl!
Egyébként azt viszont nyugodtan le lehetne írni, hogy mit miért tettél rá, hiszen nem biztos, hogy másoknak is feltûnik! Például az én bringámon nem véletlen a kulacstartó választása, depersze ez szubjektív dolog!

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Üdv!

Elõször is mindenkinek BUÉK!
Másodszor!
Enté!Elküldtem a bringám remélem nem hagytam ki semmit ha igen akkor ordítsd le a fejem kérlek!
:D