na jol gyerekek
par tizsört berakok nektek
http://www.mtbfilms....fway_teaser.wmv
http://vpfree.pinkbi..._crankworks.mpg
http://vpfree.pinkbi.../crankworks.wmv
http://www.the-easte...easer 1 web.wmv
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Indította
DHR
, 2002. július 03. 20:25
Írta 2004. szeptember 29. - 12:06
Írta 2004. szeptember 22. - 14:00
Sziasztok!
Nem ismeri valaki Szilágyi Robit?Vagy,hogy hogyan tudnám elérni?Tõle lehetett rendelni bringás videókat CD-n.Sajnos azt se tudom,milyen néven volt itt jelen.
Nem ismeri valaki Szilágyi Robit?Vagy,hogy hogyan tudnám elérni?Tõle lehetett rendelni bringás videókat CD-n.Sajnos azt se tudom,milyen néven volt itt jelen.
Írta 2004. szeptember 13. - 14:24
F1 küldd már át lécci nekem is mailben, ha lehet ilyet kérni, mert én sem találom. Kösz :-* :-* :-*
Írta 2004. szeptember 12. - 14:11
Megvan a szám YEAH 8)
Dig ha kõ odaadom,elküldöm e-mailben.DCn véletlen fent volt 1 embernek a 10000bõl.Szar arány.Máskor egynek sem volt.
Dig ha kõ odaadom,elküldöm e-mailben.DCn véletlen fent volt 1 embernek a 10000bõl.Szar arány.Máskor egynek sem volt.
Írta 2004. szeptember 12. - 12:58
Sorry de tényleg akkor keltem.Volt vagy 5 az IQm javítva lett.Elnézést az érintett Lóritól
Írta 2004. szeptember 12. - 11:00
amugy ezt énseértem
lor.
ez a nickeje.
annak tudatában h ottvan az egész neve az aláírásában, egész logikus, hogy minek a rövidítése, még rövidebb megfelelõje.
de ha nincs ott a neve, akkor is:
ez nemértelmes szó: IOR
legalábbis sztem ien nincs.. oan meg van h LOR...
na mind1, ez is éldekes
lor.
ez a nickeje.
annak tudatában h ottvan az egész neve az aláírásában, egész logikus, hogy minek a rövidítése, még rövidebb megfelelõje.
de ha nincs ott a neve, akkor is:
ez nemértelmes szó: IOR
legalábbis sztem ien nincs.. oan meg van h LOR...
na mind1, ez is éldekes
Írta 2004. szeptember 12. - 10:56
Írta 2004. szeptember 12. - 10:55
www.emule.de
belövöd, rákeresel, és máris kidob csomo számot a következö cimmel:
dust to dust - new low....
éldekes, nagyon éldekes.... :
amugy töltöm le, ha lejön,majd belinkelem.
belövöd, rákeresel, és máris kidob csomo számot a következö cimmel:
dust to dust - new low....
éldekes, nagyon éldekes.... :
amugy töltöm le, ha lejön,majd belinkelem.
Írta 2004. szeptember 12. - 10:43
Jim van setleg valami linked arról a számról is ami nekem kéne?
lor:a soulseek nem talált semmit.
Más tipp?
Setleg megvan valakinek azok közül az emberek közül akik a dead end streetet csinálták a száma?
lor:a soulseek nem talált semmit.
Más tipp?
Setleg megvan valakinek azok közül az emberek közül akik a dead end streetet csinálták a száma?
Írta 2004. szeptember 11. - 23:02
oh azt már én is próbáltam leszedni de sehol sem találtam..
Ami kéne ha megvan valakinek a disorderII bender dala a Coldcut-Anti love song..jee rock on.
www.sinco.hu/cold.mp3
Írta 2004. szeptember 11. - 19:13
oh azt már én is próbáltam leszedni de sehol sem találtam..
Ami kéne ha megvan valakinek a disorderII bender dala a Coldcut-Anti love song..jee rock on.
Írta 2004. szeptember 11. - 19:03
van bringas zenes topik
amugy probald meg a soulseek-en
.com-al egyertelmuen
amugy probald meg a soulseek-en
.com-al egyertelmuen
Írta 2004. szeptember 11. - 18:12
Hello!
Furcsa kérésem lenne.Egy zeneszám kéne nekem ami benne van a Dead end street 2-ben is(az az utolsó szám)és az Extrem csatornán is megy mindig a chain reaction reklámnál.A címe:DUST TO DUST:NEW LAW.
A dc++-on már külföldi hubokon is próbálkoztam sikertelenül.Ha valakinek megvan az jelezzen már felém és küldje el mondjuk e-mailben mert nagyon kéne ez a szám.
ui:bocs hogy videós topicban keresek zenét
Furcsa kérésem lenne.Egy zeneszám kéne nekem ami benne van a Dead end street 2-ben is(az az utolsó szám)és az Extrem csatornán is megy mindig a chain reaction reklámnál.A címe:DUST TO DUST:NEW LAW.
A dc++-on már külföldi hubokon is próbálkoztam sikertelenül.Ha valakinek megvan az jelezzen már felém és küldje el mondjuk e-mailben mert nagyon kéne ez a szám.
ui:bocs hogy videós topicban keresek zenét
Írta 2004. szeptember 08. - 17:05
Írta 2004. szeptember 08. - 15:38
Írta 2004. szeptember 08. - 10:05
illetve csak p.. legyen benne.. ;D
bár az is gázos, mert teljes képernyõn a munkahelyemen hülyén mutat, pontosabban furcsán néznek rám, ha meztelen bicikliseket nzek munkaidõben....
bár az is gázos, mert teljes képernyõn a munkahelyemen hülyén mutat, pontosabban furcsán néznek rám, ha meztelen bicikliseket nzek munkaidõben....
Írta 2004. szeptember 08. - 07:53
Más:
a komlói DH film, a Down from the Seven Hills lehúzható a www.sinco.hu oldalról. (50 perc, kb. 510 MB)
Pá!
A meztelenség dramaturgiailag teljesen indokolatlan és öncélú ábrázolása miatt az ORTT elrendeli a mûsor 1 órás szüneteltetését. ;D
Egyébbként meg tényleg korrekt a film és kislust csak azt akarja mondani, hogy legközelebb legyen benne p.na is.
Írta 2004. szeptember 08. - 00:37
Írta 2004. szeptember 07. - 22:57
Most néztem meg a The Collective-et.
Hát beszarás. Ilyen igényes filmet régen láttam. Aki teheti rendelje meg, mert tényleg jó.
Nekem 1 hét alatt itt volt a Pinkbiketól.
Csináljak belõle DVDrip-et? Na jó, ha nem hát nem... :
Hát beszarás. Ilyen igényes filmet régen láttam. Aki teheti rendelje meg, mert tényleg jó.
Nekem 1 hét alatt itt volt a Pinkbiketól.
Csináljak belõle DVDrip-et? Na jó, ha nem hát nem... :
Írta 2004. szeptember 07. - 15:15
jó kis videó, de egy kicsit túl sok benne a f@sz..azokat kihagyhattátok volna, én legalábbis nem gerjedek rá.... :-\