Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Posted 2011. September 22. - 07:29
Posted 2011. September 21. - 20:55
Bonette emelkedõ (2802 m)
az alig ismert Plan du Lac a csodás Vanoise nemzeti parkban:
és e nap délutánján másik kedvencem, a Col de l'Iseran (2770 m):
Posted 2011. September 20. - 18:23
A kommenteket sajnos nem sokan értik.
Kis lopó, kis lóerö ...
Posted 2011. September 20. - 18:07
Posted 2011. September 20. - 17:54
Posted 2011. September 19. - 12:52
Posted 2011. September 19. - 12:23
Posted 2011. September 18. - 18:55
Posted 2011. September 18. - 18:12
Posted 2011. September 17. - 13:55
Posted 2011. September 17. - 10:11
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. September 16. - 20:28
a mondandóm lényegét, látom, sikerült kiemelni...
tudom, hogy ha nem élvezné, nem is lenne rá képes, és fel sem merült, hogy a gazdája rosszat akar neki, vagy hogy nem szereti a kutyát, nem tudom, ezeket honnan veszed. még egyszer leírom, egyszerûbben: ezeket a kutyák olyan dolgokat mûvelnek, amibõl gyakran súlyos sérülés származik, és ezért csakis a gazdájuk a felelõs. nem a rosszindulat, hanem a tudatlanság teszi tönkre a dögöt. jó esetben.
a hozzáértésem kétségbe vonására, meg arra, hogy szerinted mennyire látok bele, inkább hadd ne mondjak semmit.
Rajság, azt' kész, túltárgyaltuk.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. September 16. - 17:13
A fogást a videón látom sikerült megtalálni... ...
a mondandóm lényegét, látom, sikerült kiemelni...
tudom, hogy ha nem élvezné, nem is lenne rá képes, és fel sem merült, hogy a gazdája rosszat akar neki, vagy hogy nem szereti a kutyát, nem tudom, ezeket honnan veszed. még egyszer leírom, egyszerûbben: ezeket a kutyák olyan dolgokat mûvelnek, amibõl gyakran súlyos sérülés származik, és ezért csakis a gazdájuk a felelõs. nem a rosszindulat, hanem a tudatlanság teszi tönkre a dögöt. jó esetben.
a hozzáértésem kétségbe vonására, meg arra, hogy szerinted mennyire látok bele, inkább hadd ne mondjak semmit.
Posted 2011. September 16. - 16:50
A fogást a videón látom sikerült megtalálni...éppenséggel látok egyet
amúgy minden elismerésem, szép kutyus, profi nevelés, stb., azt is tudom, hogy miért jó ez a gazdinak, de kb. annyira érint meg a dolog, mint a hangnyomásversenyek. azzal a különbséggel, hogy az autónak a tulaját nem sajnálom, ha megsüketül, viszont tudok egy-két nyomorék frizbee-foxiról, akik csak ugráltak, olyan 6-7 méter távolságokat, két méter magasan. nem kényszerítette õket senki, csak azt hitték, hogy az a dolguk, mert a gazdájuk egy marha volt. a kutya nem erre való, még egy stafford sem. a hungarian szót meg i-vel írjuk, nem ipszilonnal.
El sem tudod képzelni, hogy a kutya élvezi amit csinál?
A gazdának nem érdeke, hogy a kedvence belerokkanjon. Nem látsz bele ebbe a "társadalomba", ami nem baj, mert nem érdekel Téged.Szerintem maradjunk is ennyiben.
Ha esetleg mégis érdekelne a téma...
-=B.B.B.=-
Posted 2011. September 16. - 16:39
Posted 2011. September 16. - 16:18
Posted 2011. September 16. - 16:10
ez meg milyet tol a dágványban... még lazázik is közben
és a kommentátorok sem õrültek meg közben
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. September 16. - 16:05
Tényleg? Hol látsz ott egy raj gyereket is?
éppenséggel látok egyet
amúgy minden elismerésem, szép kutyus, profi nevelés, stb., azt is tudom, hogy miért jó ez a gazdinak, de kb. annyira érint meg a dolog, mint a hangnyomásversenyek. azzal a különbséggel, hogy az autónak a tulaját nem sajnálom, ha megsüketül, viszont tudok egy-két nyomorék frizbee-foxiról, akik csak ugráltak, olyan 6-7 méter távolságokat, két méter magasan. nem kényszerítette õket senki, csak azt hitték, hogy az a dolguk, mert a gazdájuk egy marha volt. a kutya nem erre való, még egy stafford sem. a hungarian szót meg i-vel írjuk, nem ipszilonnal.
Posted 2011. September 16. - 15:20
Egy kutyás sport és abban sikeres a kutyus. De van magasugrás is pl.ennek mi értelme? nem vagyok kutyás
Tényleg? Hol látsz ott egy raj gyereket is?rajság van , az az értelme neki.
-=B.B.B.=-