Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Öööö... Ha ezt a kólásdoboz-képet egy pár nappal elõbb postolod, nem biztos, hogy megrendeltem volna életem elsõ Cube bringáját!!!:chin:

De most már mindegy. Elméletileg egy héten belül alattam a masina! Csak abban bízom, hogy nem fogok én is ugyanígy járni.

ez ne beolyásoljon, mindent össze lehet törni

akarod mesélek miket láttam törve repedve mostanság :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Cube LTD Race Limited Edition Vázhiba:
http://www1.minpic.d...y=90336015
http://www1.minpic.d...y=79482848
http://www1.minpic.d...y=26967886

Szóval a haverom 85kg. Egy tehnikás lejtön ment le, ahol a szög olyan meredek volt, hogy az elsö kerék meg a villa a vázra nyomta az energiát. Ennyi.......A villával minden o.k (érdekes)

Öööö... Ha ezt a kólásdoboz-képet egy pár nappal elõbb postolod, nem biztos, hogy megrendeltem volna életem elsõ Cube bringáját!!!:chin:

De most már mindegy. Elméletileg egy héten belül alattam a masina! Csak abban bízom, hogy nem fogok én is ugyanígy járni.

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Láttam ma este 7 körül egy piros fehér LTD Compot a 18keri Kõhíd és a Nefelejts utca között... jó volt látni h sokan ezt a márkát választották :)
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Épp néztem a fórumot mikor hívtak hogy elkészült a bicóm! Már szaladok is érte, este meg rakok be fotót, igaz még nem tom hogyan kell :P!

feltöltöd valahova a képedet netre, majd az Url-t:
(IMG)www.anyamkinja.hu/segitseg.jpg(/IMG)
a Kerek zárójelek helyére szögleteseket kell írni !

vagy, ha az Message Editor Interface-d Standard-re van állítva, akkor találsz egy ilyen ikont: Feltöltött kép, erre katt és oda írd be url.

De ezt a közvetlen beszúrást, ne használjátok akkor, ha a kép mérete nagyobb mint 800*600

Feltöltött kép

...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Épp néztem a fórumot mikor hívtak hogy elkészült a bicóm! Már szaladok is érte, este meg rakok be fotót, igaz még nem tom hogyan kell :P!

Huh, rohanok:D

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Tomtomtom !
teszek fel szíveen képet, csak arra még rá kell h jöjjek h hogyan is lehet... (infós középsuliba jártam és infóból a szóbelim is 95% lett :) )
de megoldom... egyenlõre egy kép van róla telóval, de szerintem jól sikerült.
Én a telót akarom csak lecserélni egy Tora 318-as fehérre :P az ütõsen nézne ki benne. Te mire cserélted? Meg a féket akartam még Juicy3-5re cserélni vagy Stroker Ryde/Trail(fehér)-re de sztem megmarad. nagyon nagyon pozitív csalódás volt!! Még alig van benne 5-6 km és már ha akarom akkor rendesen emeli a popsiját :P
Örülök h van olyan aki szintén ezt választotta.
Amúgy én a külsõn kívül a felszereltség miatt vettem, mert pont ezekre volt szükségem telót kivéve.

Minden jót!
Thom
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hát ez tényleg szép, még így törötten is :D és még a festék se pattogott le! Olyan mintha gyárilag ilyen lenne :D

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
Hát nem gyenge mit mondjak!:scared:
Azért ehhez gondolom rendesen kellett ölni a gépet, hogy egy ilyen "kanyar" legyen a vázba ráadásul mindkét csõben.
A srác megúszta sérülés nélkül?
Az meg, hogy cserélik a vázat tényleg korrekt.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Cube LTD Race Limited Edition Vázhiba:
http://www1.minpic.d...y=90336015
http://www1.minpic.d...y=79482848
http://www1.minpic.d...y=26967886

Szóval a haverom 85kg. Egy tehnikás lejtön ment le, ahol a szög olyan meredek volt, hogy az elsö kerék meg a villa a vázra nyomta az energiát. Ennyi.......A villával minden o.k (érdekes)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
:)
Na ja. Távolról nem látszik nagy különbség, de biz' a részletekben
rejlik itt is a titok nyitja. :)

kavics:
Bringa? Van már?
Persze biztos nincs, mert akkor már ujjongva írtad volna. :D
Na de most már holnap csak meglesz tán... ;)

Tomtomtom! igen, közben jól utánanéztem, és kiderült a turpisság. De ha nem nézel utána elég becsapós....

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

Tegnap egy haverom AMS Race-t törött! Az alsó + felsö vázcsö a fejcsapánytól kb. 20cm re hajlott meg. Meredek lépcsös terepen ment. A szög olyan volt, hogy a villa nem tudott dolgozni. A Cube már telefonon megigérte, hogy kap másik vázat.
Mind 1. Ma este képet dobok róla.

Legalább a gyár korrekt, de azért én is kíváncsi vagyok :P

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Tomtomtom! igen, közben jól utánanéztem, és kiderült a turpisság. De ha nem nézel utána elég becsapós....
" A Cube el van vetve! "

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Hmmm.
OK, várjuk a képeket. Érdekel, hogy hogy sikerült.

Tegnap egy haverom AMS Race-t törött! Az alsó + felsö vázcsö a fejcsapánytól kb. 20cm re hajlott meg. Meredek lépcsös terepen ment. A szög olyan volt, hogy a villa nem tudott dolgozni. A Cube már telefonon megigérte, hogy kap másik vázat.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Hát az én ams 100-am ennyi boltban....

Csak a linkelt gép nem az a változat.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Lifestyle:
Mint Attention tulajdonos én külön is gratulálok neked! :D
Mostmár legalább innen a fórumról biztosan tudom, hogy másnak is ez
tetszett, van ugyanilyen bringája. A telós észrevétel jogos, én is azt
cseréltem le rajta (ja meg a küllõket feketére :) ).
Ja, és szokás szerint kérünk majd nagy képet is!

boca:
Az a különbség a kettõ közt ha jól látom a dolgot, hogy a tiéd
Comp szériás AMS 100, a hirdetésben lévõ pedig hpc szériás
AMS 100 volt. És bizony a kettõ közt komoly árkülönbség van,
pedig a tiéd sem gyenge ám! :)

kavics:
hát éppen ideje lenne már, hogy meglegyen!
Jó idõ van, ilyenkor kell(ene) 1000rel bringázni! :)
Én itt még csak monti Cube-okat láttam.

Hy!

Ma lett meg végre az új Attentionom (még van pár a nagykerbe akit érdekel 16-18-20 as méretbe )
Nagyon zsír bringa :) Ami a hibája elsõ ránézésre is a teló (sountor XCR) kicsit kogyog :( de amúgy a fék és a gumi nagyon rendbe van!!! nyereg sztem kényelmes és frankó! ajánlom mindenkinek.
Ja és élõbe sokkal ütõsebb mint a képeken! csak kéne rá szarv, de nincs szívem levágni a szép markolatot.. meg egy nyeregtáska is kéne (cube-os ami nincs ) csak az is elcsúfítaná...
Aki iylet akar venni nagyon ajánlom. jobbnak tûnik egy Analognál és annyival nem drágább (140 éért vettem ).

Bye bye

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Nha, asszem sínen vagyunk. Holnap, legkésöbb holnapután érkezik a bringa. Természetesen készítek majd fotót is.

Képzeljétek, ma láttam egy igazi, élõ, mozgó Cube-ot!!! Hazafele tartottunk a balcsiról Gyõrbe, és kb olyan 8 óra elött 10 percel ott ment egy a bicajúton! Egy Global travel típusú(,sztem Town). Igaz elég gyorsan mentünk, de láttam. :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Hy!

Ma lett meg végre az új Attentionom (még van pár a nagykerbe akit érdekel 16-18-20 as méretbe )
Nagyon zsír bringa :) Ami a hibája elsõ ránézésre is a teló (sountor XCR) kicsit kogyog :( de amúgy a fék és a gumi nagyon rendbe van!!! nyereg sztem kényelmes és frankó! ajánlom mindenkinek.
Ja és élõbe sokkal ütõsebb mint a képeken! csak kéne rá szarv, de nincs szívem levágni a szép markolatot.. meg egy nyeregtáska is kéne (cube-os ami nincs ) csak az is elcsúfítaná...
Aki iylet akar venni nagyon ajánlom. jobbnak tûnik egy Analognál és annyival nem drágább (140 éért vettem ).

Bye bye

Gratu hozzá, leld benne sok örömöd!
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Biztos vagy te ebben az összegben? Gyárilag Reba WC van benne, és az nem olcsóbb a "rókánál." Arról nem is beszélve, hogy ez a fullos felszereltségû változat.

Hát az én ams 100-am ennyi boltban....
" A Cube el van vetve! "

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Mibe kerülnek ezek a cube összetelós vázak?
példáut stereo meg a fritzz? Nagyon szépek :) hmmmm