Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Naaa!
Az jó! Azért az LTD már egy magasabb kategória a Cube-nál!
És még színt is kiválaszthattad.
Természetesen egy fotót kérünk róla vagy ide, vagy a
Szabadon Futó - Cube tulajdonosok ide! topikba!
Küldj már a puci vázról is! :)

nekem 2005evvegi LTD1 bringam van. lassan ideje lesz rajta mindent cserelni, jol szolgal!

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Igen, van. Jobban terheli a fejcsövet és a nyeregvázcsövet is.

Köszi, én is erre tippeltem :chin:

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Itt is elférne, mert túl harapósan kanyarodik... Igaz terepen még nem voltam vele, de aszfalton se tudom anyira dönteni mint régen, túlságosan érzékeny... Meg azért sok is volt ez a 34-nap kihagyás...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

CC vázba 80-s teló való. Ennyi, nem kell ezt tovább ragozni. Csak mellékesen jegyezném meg, hogy az én gépemben úgy ajánlott a 100-s teló, hogy a geóján semmit nem változtattak, csak 80-s helyet 100-s villát raktak bele.

OFF
Pedig a kula azon ritka cc vázak közé tartozik, amibe csak 80as teló való. Eleve rossz a geója cc-re 80as telóval is, 100assal meg már katasztrófa :) , lassú irányítás, felfelé halál. Egy speci, trek, hai vagy akár a cube még simán elbírja a 100as telót, sõt valamelyiknek inkább csak jót tesz.

Apropó! Ha egy CC vázba 100 mm-nél nagyobb rugóutas villát tesznek, annak van valami károsító hatása a vázra nézve? Pl feszültség pontok itt-ott stb ?

Igen, van. Jobban terheli a fejcsövet és a nyeregvázcsövet is.

A sebesség mindent megold.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

CC vázba 80-s teló való. Ennyi, nem kell ezt tovább ragozni. Csak mellékesen jegyezném meg, hogy az én gépemben úgy ajánlott a 100-s teló, hogy a geóján semmit nem változtattak, csak 80-s helyet 100-s villát raktak bele.

Apropó! Ha egy CC vázba 100 mm-nél nagyobb rugóutas villát tesznek, annak van valami károsító hatása a vázra nézve? Pl feszültség pontok itt-ott stb ?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

a 2008-as LTD-et gyárilag 2.25-ös racing ralph-fal szerelték, és igencsak passzentos. Abba nem férne bele a 2.35-ös

...és minek kellene ennél nagyobb? Nem hiszem, hogy DH-ni szeretnél. Én most cseréltem le a gummákat, már nem azért, mert rossz volt a 2.25-ös verzió, csak hát elkopott....:) Most 2.1-es Rocket Ron van elöl, és 2.1-es Racing Ralph van hátul.

Hali igen, én is kinéztem egy u-turn-os torát 46-ezerért ami 85-130 között állítható, de diák tárcánál nem úgy van, hogy nah jó, most megveszem... És vadonat új gyari Dart 3-mast is láttam 100-as úttal, ezért kérdezem, hogy mit kell vele csinálni... Hát ha úgy olcsóbban kijön... Mert amúgy a telóval nincs bajom... Meg most a fehér piros kocka nagyon szépen néz ki ezzel a fehér dart 3-massal... De Torát csak feketébe láttam... És nekem vagy piros vagy fehér kellene... Ugye olyan meg nincs... Az átfestés meg + pénz lenne...

Am télleg, szerintetek hátra beférne egy 26x2.35-ös SCHWALBE SPACE??? Mert azt tudom, hogy az Acid-ba nem fért el...

Hát ha fehérben gondolkodsz, akkor gyûjts kicsit! :)
Addig viszont tökéletes a 80-as is.
" A Cube el van vetve! "

hagen

hagen

vendég

• fórumtag
  • 16 posts

...
Am télleg, szerintetek hátra beférne egy 26x2.35-ös SCHWALBE SPACE??? Mert azt tudom, hogy az Acid-ba nem fért el...

a 2008-as LTD-et gyárilag 2.25-ös racing ralph-fal szerelték, és igencsak passzentos. Abba nem férne bele a 2.35-ös

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

DH/FR edzõgumi meg nem való ebbe gépbe.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Hali igen, én is kinéztem egy u-turn-os torát 46-ezerért ami 85-130 között állítható, de diák tárcánál nem úgy van, hogy nah jó, most megveszem... És vadonat új gyari Dart 3-mast is láttam 100-as úttal, ezért kérdezem, hogy mit kell vele csinálni... Hát ha úgy olcsóbban kijön... Mert amúgy a telóval nincs bajom... Meg most a fehér piros kocka nagyon szépen néz ki ezzel a fehér dart 3-massal... De Torát csak feketébe láttam... És nekem vagy piros vagy fehér kellene... Ugye olyan meg nincs... Az átfestés meg + pénz lenne...

Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Szerintem is szebb lenne v.mi jobb telóval, de ha nem akarsz venni, akkor sincs nagy gond. Aim gyárilag 80-assal jön, most 100-as van benne, de azon kívûl h jobb a teló mozgása, meg minden, nem sok változást érzek :D Persze, biztosan ha versenyekre járnék, akkor feltûnne...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Ma készlett a bringám!!!

Egy LTD PRO vázat kapott!!! Nagyon szép!!! Már csak a telónak a hozzáigazítását kéne valahogy megoldani... Mert ez a váz 100-as telóhoz van kitalálva, nem 80-ashoz... Tud valaki netán ebben segíteni??? Rock Shox Dart 3-rol van szó...

Elõre is köszi!!!

Semmi problema ezek a vázak 80-100 mm-es villákhoz vannak tervezve.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

Ma készlett a bringám!!!

Egy LTD PRO vázat kapott!!! Nagyon szép!!! Már csak a telónak a hozzáigazítását kéne valahogy megoldani... Mert ez a váz 100-as telóhoz van kitalálva, nem 80-ashoz... Tud valaki netán ebben segíteni??? Rock Shox Dart 3-rol van szó...

Elõre is köszi!!!

Háááát, szerintem ez a váz megérdemel legalább egy Tora-t,
de inkább Recon-t vagy Reba-t. Tudom, kõccség... :)
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Ma készlett a bringám!!!

Elõre is köszi!!!

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Egy jó kis Cube trekking váz nagyon jó áron!
http://www.bike-disc...pro-rahmen.html

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Grat a vázhoz! Lassan megéri összetörni magam XD Ez olyan mint a Robbe német cég, mikor vettem egy távirányíthatós halyót, aztán nem volt hozzá rendes összeszerelési útmutató, mert boltban elkeverték. Küldtünk nekik egy e-mailt h ha esetleg van rá mód, akkor v.hogyan vennénk egyet. Semmi válasz, csak 2 nappal késõbb ajtó elött vastag boríték, benne 4 nyelvû összeszerelési útmutató, DHL-el egy nap alatt kiküldték, és õk állták :P

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVééééééééééééééééééééééggggggggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mosthívtak, és egy ltd vázat kapok!!!!!!!!!!! Felsorolták, milyen színben van és én a Fehér-Pirosat választottam!!!! Nagyon cool!!!! Csütörtökön vagy Pénteken már bringázhatok is!!! Jeh!!!!!!

Naaa!
Az jó! Azért az LTD már egy magasabb kategória a Cube-nál!
És még színt is kiválaszthattad.
Természetesen egy fotót kérünk róla vagy ide, vagy a
Szabadon Futó - Cube tulajdonosok ide! topikba!
Küldj már a puci vázról is! :)
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVééééééééééééééééééééééggggggggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mosthívtak, és egy ltd vázat kapok!!!!!!!!!!! Felsorolták, milyen színben van és én a Fehér-Pirosat választottam!!!! Nagyon cool!!!! Csütörtökön vagy Pénteken már bringázhatok is!!! Jeh!!!!!!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts

úgytúnik, mintha kicsi lenne a váz.

a cube éppen jó volt 367mm-es nyeregcsõvel(vonalig volt kihúzva), a mata-t (ami 1centivel kisebb) 40es csõvel használom...ergó több van a vázban mint a minimum. Nagyobb vázakat túl hosszúnak érzem, nem szeretek elnyúlni a bringán, hamarabb megfájdul a hátam-derekam

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Csak nem te is CUBE-on gondolkozol ...:)
Nemrég kaptuk meg az AMS125-t gyere nézd meg....
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Nyíregyházi vagyok:)
A váz egy miskolci csapattársamnál volt eddig, de mivel õ idén egyetem miatt nem tudja komolyan csinálni a dolgot ezért én kaptam meg a vázat.

tom kérdésére: olasz cég