Nagyon szép és val qva jó, de sztem. nem kicsit túlárazott! Akcióban 1000 font?!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Started by
Iceshark
, 2006. December 18. 13:00
Posted 2007. September 16. - 18:43
Posted 2007. September 16. - 17:30
Posted 2007. September 16. - 17:27
Es szuksegem lenne valami meret otletre 174cm magas vagyok
medium
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077
Posted 2007. September 16. - 17:01
Hello
Velemenyt szeretnekekerni errol a kerekparrol GT 2007 Zaskar Pro.
http://www.sunsetmtb...&category_id=58
koszonom
Velemenyt szeretnekekerni errol a kerekparrol GT 2007 Zaskar Pro.
http://www.sunsetmtb...&category_id=58
koszonom
Posted 2007. September 16. - 16:47
Sziasztok!
Gondoltam csatlakozok hozzátok mint hû GT-is! Én már kb. 8 éve Gt vel nyomom. Jelenleg még meg van a jó öreg STS-DH-ám. Szóval mit lehet tudni a forgalmazásról? Mikor valósul meg? Mert szeretnék venni egy GT dirt bike-ot és ha a forgalmazás a közel jövõben megvalósúl akkor nem kell Németországból kavarni!
Gondoltam csatlakozok hozzátok mint hû GT-is! Én már kb. 8 éve Gt vel nyomom. Jelenleg még meg van a jó öreg STS-DH-ám. Szóval mit lehet tudni a forgalmazásról? Mikor valósul meg? Mert szeretnék venni egy GT dirt bike-ot és ha a forgalmazás a közel jövõben megvalósúl akkor nem kell Németországból kavarni!
Posted 2007. September 10. - 08:12
adamkg,
akkor csapj le gyorsan egyet az ebay-en, amig el nem fogy (ha megér neked 1300 eurót csak a váz) :-)
VaNick
akkor csapj le gyorsan egyet az ebay-en, amig el nem fogy (ha megér neked 1300 eurót csak a váz) :-)
VaNick
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT
---------
Posted 2007. September 09. - 20:41
Hát... Nekem már megvan a GT- m, nem valószínû, hogy újat vennék azért, mert megint lesz forgalmazó. Bár, ha az egyik am vázról lenne szó, talán elgondolkoznék rajta. Egyébként elégedett vagyok a mostani bringámmal.
A tali..... hát sajna én miskolci vok, nekem a Bükk Miskolc-Eger közti részén kívül szinte minden magasabb "hegy" messze van. Kocsi nincs, éppen azon vagyok, hogy legyen (ezért sem lesz a közeljövõben all mountain vázam:cry: ), és mosttól valszeg decemberig lehet, hogy bringára ülni sem lesz sok idõm, mert a
h*yle (nem beszélünk csúnyán:no: ) reklámszakmában ilyenkor van szezon.
Tehát ha összejön vmi, akkor megpróbálok alkalmazkodni, lehet, hogy nekem is sikerül ott lennem.
Na minden jót.
A tali..... hát sajna én miskolci vok, nekem a Bükk Miskolc-Eger közti részén kívül szinte minden magasabb "hegy" messze van. Kocsi nincs, éppen azon vagyok, hogy legyen (ezért sem lesz a közeljövõben all mountain vázam:cry: ), és mosttól valszeg decemberig lehet, hogy bringára ülni sem lesz sok idõm, mert a
h*yle (nem beszélünk csúnyán:no: ) reklámszakmában ilyenkor van szezon.
Tehát ha összejön vmi, akkor megpróbálok alkalmazkodni, lehet, hogy nekem is sikerül ott lennem.
Na minden jót.
Posted 2007. September 09. - 13:37
Hali!
VaNick a fõszervezõ, vele kell elsõsorban egyeztetned, de amit neki is írtam: A többséghez legyen közel, hiszen már nem olyan hosszúak a nappalok, így nem érünk rá sokat utazgatni - a Vértes még belefér. Illetve mindenképp kell "túravezetõ", vagyis legalább egy két ember ismerje a terepet és legyenek konkrét útitervek. (Az összegyûlõ mezõny függvényében lehessen alakítani a nehézségi szintet és a stílust.) Ez nagyon fontos!
Én a Börzsönyben, a Pilis dunai részén ill. a Visegrádi hegységben "vagyok otthon", így ezekkel is lehet kalkulálni. Megközelíthetõséget gondolom nem kell részleteznem.
Üdv: Y.
VaNick a fõszervezõ, vele kell elsõsorban egyeztetned, de amit neki is írtam: A többséghez legyen közel, hiszen már nem olyan hosszúak a nappalok, így nem érünk rá sokat utazgatni - a Vértes még belefér. Illetve mindenképp kell "túravezetõ", vagyis legalább egy két ember ismerje a terepet és legyenek konkrét útitervek. (Az összegyûlõ mezõny függvényében lehessen alakítani a nehézségi szintet és a stílust.) Ez nagyon fontos!
Én a Börzsönyben, a Pilis dunai részén ill. a Visegrádi hegységben "vagyok otthon", így ezekkel is lehet kalkulálni. Megközelíthetõséget gondolom nem kell részleteznem.
Üdv: Y.
Posted 2007. September 09. - 13:26
Sziasztok Gt-sek!
Jó lenne a közös túra. Ajánlhatom a Vértest? Kocsival és vonattal is könnyen elérhetõ. Vonat a Délibõl indul.
Rengeteg erdei ösvény kiváló minõségben.
Jelentkezem:
erdeiember és a Zaskar
Jó lenne a közös túra. Ajánlhatom a Vértest? Kocsival és vonattal is könnyen elérhetõ. Vonat a Délibõl indul.
Rengeteg erdei ösvény kiváló minõségben.
Jelentkezem:
erdeiember és a Zaskar
Posted 2007. September 09. - 10:16
Na, annyit megtudtam, hogy az Eurobike-os retro Zaskarból összesen 500 db fog készülni Handmade in USA módon és fehér, sárga és piros feliratozást lehet rendelni hozzá. Szóval attól tartok, hogy itthon egyet sem fogunk látni.
Posted 2007. September 07. - 13:35
Megvannak a 2008-as GT bringák a GT honlapján megnézhetõk!
itt:
http://www3.gtbicycl...m/int/home.html
Yaroslav, kösz jólvagyunk :-) de már nagyon rég ültem bicajon :-( itt az ideje...
Ennek fényében rögtön meg is hirdetem, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy GT-s talit valahol ott ahol mindenkinek jó? (errõl már tavaly volt szó, de mostmár meg is kéne csinálni).
Szóval kit érdekelne GT-s tali?
itt:
http://www3.gtbicycl...m/int/home.html
Yaroslav, kösz jólvagyunk :-) de már nagyon rég ültem bicajon :-( itt az ideje...
Ennek fényében rögtön meg is hirdetem, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy GT-s talit valahol ott ahol mindenkinek jó? (errõl már tavaly volt szó, de mostmár meg is kéne csinálni).
Szóval kit érdekelne GT-s tali?
VaNick
---------
---------
Posted 2007. September 07. - 11:11
Posted 2007. September 07. - 08:30
HUHHH! De rég jártam erre...
És mit látok, lesz GT forgalmazó???
Éljen! Csindaratta-bumm-bumm-bumm!
De tényleg, ez most komoly?
ENTÉ!!! Ha erre vonatkozott az "örüljetek", akkor légyszi világosíts fel a homályból ha tudsz valamit :-)
Komolyan, már évek óta azon töröm a fejem, hogy nyithatnék egy vállalkozást, azaz hogyan lehetnék GT forgalmazó, de sajnos ennek több kritériuma is van, szóval nem egyszerû...
De ha végre valakinek megjött az esze és belevág GT forgalmazásba, az nagyon jó dolog lenne...
VaNick
És mit látok, lesz GT forgalmazó???
Éljen! Csindaratta-bumm-bumm-bumm!
De tényleg, ez most komoly?
ENTÉ!!! Ha erre vonatkozott az "örüljetek", akkor légyszi világosíts fel a homályból ha tudsz valamit :-)
Komolyan, már évek óta azon töröm a fejem, hogy nyithatnék egy vállalkozást, azaz hogyan lehetnék GT forgalmazó, de sajnos ennek több kritériuma is van, szóval nem egyszerû...
De ha végre valakinek megjött az esze és belevág GT forgalmazásba, az nagyon jó dolog lenne...
VaNick
VaNick
---------
---------
Posted 2007. September 02. - 15:44
Posted 2007. August 30. - 21:43
Posted 2007. August 30. - 20:01
Örüljetek GT-sek!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. August 16. - 15:27
Én 2002-tõl 2006-ig használtam szintén M-es Ruckust.
Eleinte maratonok, de hamar elfajultak a dolgok szóval legtöbbször lejtõzés ugrálás ami kapott. Szó nélkül viselte. Tényleg elég merev váz, szóval ha lejtõzésre szánod, akkor ajánlom az spd használatát, mert leráz a gép.
A geometriáját nagyon jónak tartom, és szerintem a tömege is racionális.
Amugy ha egész kicsit lejjebb olvasol akkor megtalálod mire kell figyelned ha veszel egyet.
Eleinte maratonok, de hamar elfajultak a dolgok szóval legtöbbször lejtõzés ugrálás ami kapott. Szó nélkül viselte. Tényleg elég merev váz, szóval ha lejtõzésre szánod, akkor ajánlom az spd használatát, mert leráz a gép.
A geometriáját nagyon jónak tartom, és szerintem a tömege is racionális.
Amugy ha egész kicsit lejjebb olvasol akkor megtalálod mire kell figyelned ha veszel egyet.
Posted 2007. August 16. - 13:49
2003. augusztusban vettem a Ruckus vázamat, kb. 3 hónapot használta az
elõzõ tulaj (xc versenyzett vele??!!!). Azóta nyúzom, nem ütöm-vágom
kategória, biciklizni, meg maratonozni járok vele. Személy szerint egyedüli
negatívumként a merevségét tudnám említeni (ami egyébként nagyon jó dolog), de szeretem ereszteni lefelé, és hát naggyon ráz. 2.25- ös külsõvel,
2,5-3 baron is. Úgy értem eléggé tudja dobálni a hátulját. Amúgy sztem jó váz.
De ez csak az én véleményem.
Ja, 183 cm vagyok, és M- es vázzal megyek.
elõzõ tulaj (xc versenyzett vele??!!!). Azóta nyúzom, nem ütöm-vágom
kategória, biciklizni, meg maratonozni járok vele. Személy szerint egyedüli
negatívumként a merevségét tudnám említeni (ami egyébként nagyon jó dolog), de szeretem ereszteni lefelé, és hát naggyon ráz. 2.25- ös külsõvel,
2,5-3 baron is. Úgy értem eléggé tudja dobálni a hátulját. Amúgy sztem jó váz.
De ez csak az én véleményem.
Ja, 183 cm vagyok, és M- es vázzal megyek.
Posted 2007. August 16. - 13:16
Sziasztok GT-sek! Új vagyok az oldalon és láttam h van GT-s rész és gondoltam írok én is h a leg jobb szerintem(is)a GT, én azzal kezdtem 8 éve de én ökör eladtam. De szeretnék most venni megint egy GT-t ha esetleg tudnátuk véleményeket mondani a Ruckus-rol azt megköszönném. És tudtok olyan oldaltb ahol GT wallpapers található. Thx a segítségeteket elõre is.
Posted 2007. August 14. - 22:30
Sziasztok!
Gt Ruckus váz megvételére készülök. De sajnos a váz tulajdonosa nem tudja az évjáratát.
Errõl lenne szó:
http://www.szakattba...u/gt_ruckus.jpg
Megtudja adni valaki a váz gyártási évének adatát?
Ez szerintem 2001-es vagy 2002-es. De lényegében ez nem releváns, ugyanis minimum 2004ig uazt a vázt jelenti más matrica szettel. Ne is az évjáratot nézd, hanem a használtság mértékét.
Az tuti hogy nem 2000-es ugyanis akkor még nem volt kereskedelmi forgalomban.
Amit (mint ex ruckus tulaj) éremlegesnek vélek a megtekintésre, az a fejcsõ, ugyanis ha nem mély fejcsapágy csészével használja az ember a vázat, akkor könnyen kikotyogósdik. Egyébként ez nem nagy ügy mert ha beleütsz egy mély csészés csapágyat (RF diabolus, Syncros, FSA pig) akkor még sok évet hûségesen fog szolgálni.
Nézd még meg a tárcsa rögzítõ papucsot is, és környékét.
Voltak vázak melyek eltörtek azon a részen. Bár kiváncsi lennék hogy a tulajuk mit mûvelt vele.
Remek, stabil, megbizható gép, nagyon jó geometriával. Csak ajánlani tudom.
Milyen magas vagy?
Mert ez ránézésre L-es.
Én annál azért csak kisebbet vennék.