Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XCO versenyek
Started by
Bálna
, 2006. December 11. 20:39
Posted 2008. May 12. - 00:16

Posted 2008. May 12. - 00:07

váztörést ki produkálta, illetve mi a szenvedõ frém?
Rémhöri-Merida 1:0.

Andris, ha errõl van fotód, nagyon kíváncsi vagyok rá!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2008. May 11. - 23:54

Komló
Javult az út a kollégiumhoz
Pálya: Nekem úgy ahogy tetszett, jobb volt mint a tavalyi és kevésbé poros...
Verseny: 2kor már elég meleg lett szal izzadtunk rendesen... az elsõ kör végén az elsõváltóm meghatl szal se kicsi se nagytányér :S maradt a közepe még 3 körre...2 kör alatt sikerült megszokni szal a 4.re már jobban ment
sok defekt volt de nekem sikerült megúszni :bananadan
Eredmény: edzeni kell még sokat...sokat...sokat... majd a következõ XCOn aprítunk megint

Pálya: Nekem úgy ahogy tetszett, jobb volt mint a tavalyi és kevésbé poros...
Verseny: 2kor már elég meleg lett szal izzadtunk rendesen... az elsõ kör végén az elsõváltóm meghatl szal se kicsi se nagytányér :S maradt a közepe még 3 körre...2 kör alatt sikerült megszokni szal a 4.re már jobban ment

Eredmény: edzeni kell még sokat...sokat...sokat... majd a következõ XCOn aprítunk megint

Life is TOO Short, RIDE HARD
<> GSK <> MATA <> GoFAST <>
Bundáskenyééér
Posted 2008. May 11. - 23:12

Konás, hogy törted el a váltód?
Akkor jó hétvégét zárt a csapatod, váztörést ki produkálta, illetve mi a szenvedõ frém?
Akkor jó hétvégét zárt a csapatod, váztörést ki produkálta, illetve mi a szenvedõ frém?
Posted 2008. May 11. - 20:47

nekem speciel tetszett a pálya. mondom ezt a szombati pályabejárás után, s a vasárnap megtett félkör után
(váltót törtem)
tényleg nagyon meleg volt, de néha azért fújdogált egy kis szél, ami elviselhetõbbé tette az ottlétet.
elég kemény pálya, nagyjából úgy érezni, hogy csak felfelé megy az ember, mert a lefelék igen meredekek. sok helyen nehezítették a haladást a kivagdalt bokrok 1-2 cm magasan kiálló csonkjai...
GRATULA a teljesítõknek!
ez nem a ZKSE hétvégéje volt.
váztörés, váltótörés, 2 láncszakadás, defekt, váltó gondok...
6an álltunk ki idõ elõtt... :/
majd teszek képeket késõbb. tanulságos lesz

tényleg nagyon meleg volt, de néha azért fújdogált egy kis szél, ami elviselhetõbbé tette az ottlétet.
elég kemény pálya, nagyjából úgy érezni, hogy csak felfelé megy az ember, mert a lefelék igen meredekek. sok helyen nehezítették a haladást a kivagdalt bokrok 1-2 cm magasan kiálló csonkjai...
GRATULA a teljesítõknek!
ez nem a ZKSE hétvégéje volt.
váztörés, váltótörés, 2 láncszakadás, defekt, váltó gondok...
6an álltunk ki idõ elõtt... :/
majd teszek képeket késõbb. tanulságos lesz

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. May 11. - 19:53

Posted 2008. May 11. - 15:31

Komló Dirtpark XC
A pálya nehéz volt, nem volt túl kényelmes sehol, éppen ezért biztosan keveseknek tetszik. Elõzés szempontjából nagyon jó, megelõzés szempontjából nagyon rossz volt. Korrekt. Hála puntának, vagy valamelyik istennek nem volt óriási forróság (2 négyzetméter összárnyék), a 2 kör még kibírható volt. Sokan kaptak deffektet, de inkább felütéseset mint kiszúrásost.
Rajtunknál negyed óra késés volt, de ez nem igazán volt gond, mert idõben szóltak.
Gondolom a távolság miatt jóval kevesebb fotós volt, mint SzlovákgyarmatXC-n.
Gratulálok a gyõzteseknek, akik meg lemaradtunk, eddzünk sokat, ha belefér, ha nem akkor meg csak szeressük a sportot!
Áldás
A pálya nehéz volt, nem volt túl kényelmes sehol, éppen ezért biztosan keveseknek tetszik. Elõzés szempontjából nagyon jó, megelõzés szempontjából nagyon rossz volt. Korrekt. Hála puntának, vagy valamelyik istennek nem volt óriási forróság (2 négyzetméter összárnyék), a 2 kör még kibírható volt. Sokan kaptak deffektet, de inkább felütéseset mint kiszúrásost.
Rajtunknál negyed óra késés volt, de ez nem igazán volt gond, mert idõben szóltak.
Gondolom a távolság miatt jóval kevesebb fotós volt, mint SzlovákgyarmatXC-n.
Gratulálok a gyõzteseknek, akik meg lemaradtunk, eddzünk sokat, ha belefér, ha nem akkor meg csak szeressük a sportot!
Áldás
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"
So many people have loose Their trust in Jah"
Burning Spear
KTM Race Comp. Süle Attila
Posted 2008. April 24. - 07:54

Posted 2008. April 24. - 06:36

Posted 2008. April 23. - 22:17

Posted 2008. April 23. - 20:38

www.velo.hu, www.vitalitas-se.hu
A kormányszélesség a ciklokrosszra vonatkozott. Ott senki sem megy 560-580 vagy netalántán 600mm-essel , mivel tilos
A kormányszélesség a ciklokrosszra vonatkozott. Ott senki sem megy 560-580 vagy netalántán 600mm-essel , mivel tilos

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. April 23. - 20:35

eredmények hol találhatók?
max. 50 cm széles a kormány??? és aki 560-580- vagy netalántán 600mm- essel megy?
max. 50 cm széles a kormány??? és aki 560-580- vagy netalántán 600mm- essel megy?
Posted 2008. April 23. - 12:26

Posted 2008. April 23. - 11:11

A CycloCross gépeken nem egyenes kormány szokott lenni?
UCI szabály úgy szól, hogy maximum 50cm széles lehet a kormány. Egyenessel ment Friskies is például.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2008. April 23. - 08:51

Posted 2008. April 22. - 22:57

nemA CycloCross gépeken nem egyenes kormány szokott lenni?
.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. April 22. - 22:52

A CycloCross gépeken nem egyenes kormány szokott lenni?
Sejtettem, hogy nem most kezdett bicajozni, de ezzel a bringával mégis meglepõ az eredmény.
Sejtettem, hogy nem most kezdett bicajozni, de ezzel a bringával mégis meglepõ az eredmény.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2008. April 22. - 20:23

A fiatalember tavalyelõtt U23 elit összetettet, meg jópár versenyt nyert, szóval 
De mindenképp durva hogy CX /nem outi/ géppel így ment
A technikás szakaszokon nem lehetett egyszerû 
mod: lassu vok

De mindenképp durva hogy CX /nem outi/ géppel így ment

mod: lassu vok

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. April 22. - 20:23

Jól látom, hogy rövid férfi felnõttben egy XCO versenyen 3. lett a fiatalember egy stevens országútival?
Az egy cx gép, a fiatalamber meg Vertich Tamás - tavaly elõtt elit u23-ban õ volt a legjobb itthon. Meg úgy emlékszem, cyclocrossban sem ment szarul...
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."
Posted 2008. April 22. - 19:55

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu