Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XCO versenyek

* - - - - 1 votes

• Please log in to reply
933 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szép volt Konásandrás! Gratulálok!

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

én speciel nem vártam világkupa pályát, csak akkor ne úgy reklámozzák be, hogy majd a Zerge egy OB rangjának megfelelõ pályát jelöl ki. Amúgy így biztos izgalmas verseny lesz, mert tuti bolyozás lesz és onnét nehéz leszakítani az embereket.

Szerintem nem kellett volna ezt a Zerge gyereket megbízni ilyennel ... ott van Pilisszántó, Kisnána, Bgyarmat, vagy mondjuk a tavalyi OB pálya(igaz azt is V. Zsolt jelölte) Zalaegerszeg vagy a HHH ... miért kell mindig valami meglepit kitalálni ... ez egy Magyar szokás (?) az tuti ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
én speciel nem vártam világkupa pályát, csak akkor ne úgy reklámozzák be, hogy majd a Zerge egy OB rangjának megfelelõ pályát jelöl ki. Amúgy így biztos izgalmas verseny lesz, mert tuti bolyozás lesz és onnét nehéz leszakítani az embereket.

most voltam pályát járni. sár valóban nem nagyon volt, de azért lefelé csúszott rendesen. sok a kiálló kõ és van pár tényleg meredek rész, de végig abszolválható számomra nyeregben. lehet világkupa szinthez képest nulla, de nem igazán tudom mit vártok... legyen ennél is meredekebb, vagy legyen tele ugratókkal? vagy mégis mi? valóban nem túl változatos pálya. egy felfel, egy lefelé. a felfelé semmi technikát nem igényel, a lefelé meg szûk eredei ösvény kövekkel és fákkal. versenyezni viszont nem könnyû ezen a pályán. lefelé igenis észnél kell lenni és felfelé nagyon lehet nyomni annak aki erõs. ráadásul nincs sok idõ a pihenésre a rövid körök miatt.

http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
most voltam pályát járni. sár valóban nem nagyon volt, de azért lefelé csúszott rendesen. sok a kiálló kõ és van pár tényleg meredek rész, de végig abszolválható számomra nyeregben. lehet világkupa szinthez képest nulla, de nem igazán tudom mit vártok... legyen ennél is meredekebb, vagy legyen tele ugratókkal? vagy mégis mi? valóban nem túl változatos pálya. egy felfel, egy lefelé. a felfelé semmi technikát nem igényel, a lefelé meg szûk eredei ösvény kövekkel és fákkal. versenyezni viszont nem könnyû ezen a pályán. lefelé igenis észnél kell lenni és felfelé nagyon lehet nyomni annak aki erõs. ráadásul nincs sok idõ a pihenésre a rövid körök miatt.
One planet, one tribe...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...A starttól (Aura Hotel) ...

akkor most bicajversenyt vagy reklámot csináltak a hotelnak? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
tegnap voltunk pályát járni a csapattal, aztán erre jutottam: egy emelkedõ, meg egy lejtõ... a lejtõ igen keményen igénybeveszi a bátorságot... de azért azt nem állítanám, hogy a kormány alig fér el... inkább a sziklákra kell odafigyelni!

ott a végén, a villanyoszlopnál szerintem nem érdemes 60km/h- val menni, mert ott tényleg csak mm-eken múlik, hogy nagyot esel-e , vagy nem

a pályabejárás végén(3kör után), elkezdett szakadni az esõ... a lejtõ teljesen járhatatlan volt

heavyweight

heavyweight

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
A pálya kb. 4 km hosszú, ebbõl csak kb. 300m az aszfalt. A starttól (Aura Hotel) a Pilisborosjenõ tábláig tudomásom szerint az aszfaltút mellett közvetlenül a füvön fog menni a pálya (800m), majd jön az elsõ emelkedõ, a falu legszélén, ez megy aszfalton (300m). Utána durva-murvás utcák jönnek fölfele (800m), majd egy kb. 150m-es meredek emelkedõ ami rácsos betonlapokkal ("zöldbeton") van borítva. Itt egy kb. 10m-es szakaszon (nekem legalábbis) tolós meredekkel átvált az út az erdõbe. Jön kb. 150-200m lejtõ egy nagyjából egyenes erdei ösvényen, majd következik kb. 600m erdei emelkedõ szintén egynyomos ösvényen, 1 esetleg 2 elõzési lehetõséggel, ill. egy izgalmas "ugratóval" (egy keresztbedõlt fát bátrak és ügyesek részére áttekerhetõvé alakítottak gúlaszerûen hozzáerõsített vékonyabb törzsekkel, ágakkal, erõsen összeácskapcsozva). Innen jön a 300m-es nehéz lefele: erdei egynyomos ösvény, szûk, kanyargós, meredek, laza talajú, egy-két sziklával és sok mozgékony kõvel. A hibázást csipkebokrok büntetik. Egy eredetileg tekerhetetlen helyen egy kis (kb. 4m-es) northshore-t is ácsoltak. Az erdõbõl kiérve egy árnyas árokban vezetõ ösvényen nyílegyenesen lehet leszáguldalni úgy 200m-t, csak egy helyen van az út közepén egy fa mellett egy nagy szikla, amit a bátrak és ügyesek átugrathatnak, én kikerülöm. Ezután még egy kis lejtõ földúton és füvön (talán 500m) a szálloda kertjéig.
Jó kis pálya. Szerdán 2 napi folymatos erõs esõ után voltam rajta és egyetlen csepp sárral nem találkoztam, kifogástalan volt a talaja!

Plumber

Plumber

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Tegnap esõ után mentünk pár kört, felfele semmi sár, csak vízátfolyások.
Amikor az emelkedõ tetején egy jobbossal megindulunk lefelé, na onnantól csúszik mint állat :D
Neccesen de le lehet jönni, keresztbe kellett csapatni, mint Ladával a sóderes úton. :)
Szárazon nem igényel nagy technikai tudást, nemzetközi szinten legalábbis egy nagy nulla :)
Szóval ha esni fog, akkor lesz kb 300-400 méter ami csúszik. Sár nem lesz, mert nem olyan dagasztós a talaj. A hídon van fémháló, ami miatt ott nem lehet borítani (legalábbis a fa csúszóssága miatt).
A rövidtávosok biztos sírni fognak, hogy márpedig aszfaltozzák le a lefelét is :D Még jó, hogy felfele már az önkormányzat elintézte. :D

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
olyan lesz mint Zlatolicje tavaly;) :)

Sár mennyire lesz ha nagyon esik?

Mondjuk oké hogy nagy része aszfalt, gondoltam is, hogy az outit kéne vinni, de azért kiv. vagyok.
Amúgy Kritériumverseny, vagy mi is lesz ez? Lesznek részhajrák a körökben? :D

Kéééészen van..... :'-(

High5 - szerintem

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Sár mennyire lesz ha nagyon esik?

Mondjuk oké hogy nagy része aszfalt, gondoltam is, hogy az outit kéne vinni, de azért kiv. vagyok.
Amúgy Kritériumverseny, vagy mi is lesz ez? Lesznek részhajrák a körökben? :D

Kéééészen van..... :'-(
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
majd viszek fûrészt, aztán szombaton a pályabejárás alatt rendet teszünk :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Én annyit tennék hozzá, hogy elég necces a lefelé ... nem vagyok egy giga technikás ember, de ma Puskás Dávid, Bogár Gabi és Táncos Sanyi is letolta ott ahol én is ... szerintem a fáradtságot nem kalkulálták bele ... a pályába. Állítólag szárazon le lehetett menni rajta ... Nagyon szûk és mindenhol van egy fa vagy egy kö vagy szikla ..... Érdekes lesz a verseny ... A Velencei Hg-ben különb páylát össze lehet rakni ...

Éredkesek a letörések ...

A felfelék utcákon és murvákon ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
háát én összefoglalva annyit hallottam, hogy 1 emelkedõ, 1 lejtõ van a pályában és alig fér el a kormány a fák között, szóval hagy némi kívánnivalót maga után...

High5 - szerintem

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Hát megnéztük az OB pályát, ez amolyan "szükségpálya"-ra sikerült.. Nekem a tavalyi sokkal jobban tetszett, de valszeg ezt adta csak oda a Pilisi parkerdészet idénre :-\
A lejtõs ösvény elég szûk, okosan kell menni rajta, érdemes jól begyakorolni, mert nagyot lehet csattanni ! Ott elõzni tényleg nem lehet. Tehát az elsõ 1,5 km-es részig kell eldönteni ki-kit enged maga elé :-]
"...never giving up never saying no
just go, go, never stop and never think..."

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Jo vágesz .. bocs .. igaz ..

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Karos-t kérdezné,de azt mégf sztem. a szervezõk se tudják:D
www.sintesibikes.com

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Szerda vagy csütörtök a szalagozás. :(

wlk01

wlk01

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
A zalakarosi pálya elõreláthatólag mikor lesz kijelölve, kiszalagozva?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Elég vaskos UCI pontokat osztanak ki, azért nem ártana ha megfelelne a szabályoknak.

Ez olyan lesz mint egy országúti kritériumverseny. Mondjuk jó kis erõpálya, lehet lószolni :D

Meg ugye Nemzeti bajnokságokat 1 hónappal elõtte ki kell(ene) szalagozni, vagy legalább egyértelmûen benyilazni. NEM mint tavaly a rajtszámos megoldás.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Plumber

Plumber

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Nem a tavalyi rajt-cél terület lesz most.
Aura hotel területe.
Ott lesz a pálya is.
http://www.vuelta.hu
Érdemes olvasni mielõtt neki mész a vakvilágnak :)