Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XCO versenyek

* - - - - 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
933 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja igen... a díjazás: volt ott nyuszicsomag... de beletörõdtem, hogy azt kapom, erre újabb kellemes meglepetés, hogy egy autószelepes Michelin latex belsõvel, és egy 500,-Ft-os könyvutalvánnyal ajándékoztak meg... jó kis szülinapi ajándék volt!:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Reggel megérkeztünk, elkezdek melegíteni... elkezdek pályát járni az egyik csapattársammal...:D hát mit ne mondjak, nem mertem lemenni a lefeléken. Mindegy... majd versenyen merészebb leszek... (Azon a pályán mentünk, amin a rövidtáv is ment).

Beszólítottak az utolsó sorba... betolakodtam az elsõ sorba(:D). Elrajtoltunk... nagyon jól elkaptam a rajtot... meglepõen vettem tudomásul, hogy már az elején elmentünk 3-an (2 PCCC-s, meg én) a többiektõl... elég rendesen. Azt is meglepõnek találtam, hogy végig ilyen 194-196-os pulzusom volt:D. A lefelék mentek már a versenyen elég jól szerintem. Végig elõzgettük a felnõtteket... (meg is kérdezték a 3. körben, hogy "ti hogy bírjátok ennyire nyomni?:D"). Na szóval... mentünk viszonylag együtt az 1. körben, aztán leszakadtam róluk, mentem tovább... beérek a 2. körrõl... egyszer csak ordítanak, hogy "10 másodpercre van a második"... és tényleg. Ott volt! Megfogtam a mezõn, elmentem tõle, ott már behozhatatlan elõnyre tettem szert, és akkor megtörtént, IGEN, LEESETT A LÁNCOM! Beszorult a nagytányérba, de szerencsére már csak ilyen lefelés, meg hepe-hupás rész volt, szóval majdnem mindenhol felmentem lendületbõl... Egy baj volt, a rajt-cél terület sík volt, elfogyott a lendület, erre hallom az ordítást: "Megvan az Bercel(õ volt mögöttem)" És sportszerûen leelõzött az utolsó 30-40m-en... nem mondhatja senki, hogy nem toltam rendesen, mert 200-as pulzussal értem be a célba:D... Mindegy... van még kupafutam, és én is ezt tettem volna(leelõztem volna), és most legalább visszavágott, mert 2007-ben Kisnánán neki is technikai problémái voltak, és én is kielõztem.

Egyébként is... ez a PCCC-sek pályája volt, gondolom az elmúlt egy hónapban minimum kétszer kimentek erre a pályára, én meg odamentem alföldi gyerekként, úgy, hogy még sosem láttam ezt a pályát, és 3. lettem... mint már mondtam, van még kupafutam... vagyis van mit nyerni:).

Átlagpulzusom 191, míg a max. 201 volt:D.

Megismerkedtem H. Zolival, és Labidanival... H. Zoli: "Holnap fórum?:D" (vagy ezt mondtad? lehet, hogy nem jól értettem, mert annyira koncentráltam a mászásra:D)

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
hát nekem a rövid táv légiós menetben 15 perc , nem hinném az lenne 1,5km vagy a télen nagyon lefáradtam
a durva meredekeket mind felfelé mind lefelé kiveték

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Sztem is a 1,5 km az a gyerektavra vonatkozik, nem a rovidtavra. Ma mar ki is probalom a palyat:lick:.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Ki van jelolve már, csak azt nem tudom, h a rovidtav meg van-e kolunboztetve. Sajnos csak rovidtavon indulhatok, ami azt jelenti, ha jol értelmezem, hogy csak 3x1,5km-el? Remelem nem....

Nekem olyan hihetetlennek tûnik, hogy Te 3 kört mész, míg az U11 fiúk is ennyit. Szerintem a nagy körbõl fogsz menni 3-at( legalábbis remélem, mert nekem meg 2 kör lesz).

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
hopp kicsit "bamba" vagyok mivel a levélben 18-a volt irva, s én azt hittem h 18-a vasárnap lesz.
sorry, valóban szombaton-holnap lesz a geri dombon

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Egy újabb infó szerint holnap 2kor lesz valami a Geri-dombon.
Én nem leszek otthon,Pilis-kupán indulok.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
tbence: nem tudom, mivel én az éves programterveket kaptam meg egy szórólapon, és engem iwiwen értestett az alapitvány-amelyik rendezi- hogy a robinson elcsuszott, de a sóstó-t én ugy tudom nem változtatták meg, vagy lehet hogy ez egy másik

tbence: nem tudom, mivel én az éves programterveket kaptam meg egy szórólapon, és engem iwiwen értestett az alapitvány-amelyik rendezi- hogy a robinson elcsuszott, de a sóstó-t én ugy tudom nem változtatták meg, vagy lehet hogy ez egy másik

ma jött levelem hogy vasárnap valóban lesz szerevzve valami, ilyen robinsonra való bemelegités, érdekel téged, vagy már tudsz róla?

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

valaki az észak alföld területén nem e tud valamilyen kerós versenyt? mindenféle érdekel de inkább az MTB versenyek.
amit én tudok ajánlani: Május: 31-sóstó kupa mtb verseny-> Nyíregyháza+május elején lesz a tisza-tó körülbicajozása->Tisza tónál+május 16-robinson kupa mtb->Nyiregyháza
mindenkinek köszi elõre is

Szombaton is lesz sóstó kupa én ugy tudom. Robinson-domb lett volna de átcserélték.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Az, h nem kapok pontot az nem izgat. Azon már gondolkoztam, h bekene lepni valamelyik klubba/csapatba, csak nem tudom a menetet/feltetelet... Szivesen tekernek, edzenek csoportosan.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Ki van jelolve már, csak azt nem tudom, h a rovidtav meg van-e kolunboztetve. Sajnos csak rovidtavon indulhatok, ami azt jelenti, ha jol értelmezem, hogy csak 3x1,5km-el? Remelem nem....

szerintem ha akarsz, elitben is indulhatsz....
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
valaki az észak alföld területén nem e tud valamilyen kerós versenyt? mindenféle érdekel de inkább az MTB versenyek.
amit én tudok ajánlani: Május: 31-sóstó kupa mtb verseny-> Nyíregyháza+május elején lesz a tisza-tó körülbicajozása->Tisza tónál+május 16-robinson kupa mtb->Nyiregyháza
mindenkinek köszi elõre is

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Megy valaki pénteken aki már ismeri a pályát?(középtávos vagyok)

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
konásandrás: ha azt mondja hogy jo idö lesz akkor elhiszem,ha esöt akkor hiszek benne hogy tévednek : )

Bálna:kösz a pontositást
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Az idei évtõl lehet indulni licenc nélkül:
rövid U19, rövid nõi és férfi felnõtt!
Indulni lehet, de csak a licencesek kapnak kupa pontot.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
és Te ezt a több hetes elõrejelzést elhiszed?
2-3-4 napra elõre esetleg hiszek benne, de tovább nem tudják megmondani 100%ra úgysem...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
kimy: nem tudom milyen az arány,elvileg csak akkor lehet indulni rövidtávon,haladoban,elitben ha van licenszed.Ha nincs akkor csak az 1 körös buli futamon mehetsz.

hecsa: a pályában van a vége felé egy rész ami kissé trükkös,és figyelni kell nehogy orra bukj.
Pálya állapota száraz,mivel napok ota jo idö van.Azonban szombatra és vasárnapra is josolnak 2-2 mm csapadékot.Remélem ez nem jelent majd gondot.

Feltöltött kép
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
No volt vki a szombati pilisi pályabejáráson?
Vmi infót irjatok, mien a pálya állapota stb...:)
Már csak hat nap van versenyig, lehet jósolni milyen idõ lesz :D:D

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Üdv!
Megy valaki hétköznap a pilisszántói pályát bejárni? Mekkora a licensszel rendelkezõk és az amatorok aranya?