Azt a részt ugye kivették a pályából?(nem tudom, mert tavaly nem voltam)
Valahol láttam ilyen információkat, hogy ki hány kört megy, de most nem találom sajna:(.
Hali!
Vki irjon már egy két infót/tapasztalatot errõl a versenyrõl,mert ugy néz ki idén végre eljutok:)
pölö a körszámokat meg ieneket sem találtam:(
Meg esetleg ha vkinek lenne a pályáról GPS trackje:D:D
Valaki tolna egy Komló "nagypálya" szintrajzot? Elõre is köszi!
a kisebb szerelések a technikai zónában történnek. itt jó, ha van egy felkészült team-ed, akik segítenek defektet szerelni vagy kereket cserélni
annyit igyál, amennyi jólesik. ne mások szokásaira alapozz.- nézegettem a képeket, ehhez a távhoz, pályához nekem kb 1-1,5 liter folyadék kell. segítõim nem lesznek,aki adná körönként, szóval vinnem kell az egészet magammal. a kérdés az hogy kulacsozzak (750+500) vagy a 1,5 literes háti ivószatyrot használjam? a képeken mindenki kulacsozik, szoktak táskázni?
volt hogy xcm versenyen egyszerûen elhagytam a kulacsot, és segítség nélkül ez elég nagy szívás.
- defekt,lánc bármilyen probléma esetén mi a teendõ? félreállás, szerelés,továbbmenés? vagy ez egybõl "feladással" jár?
ilyenkor egy szerelés erõssen megnyomja a köridõt, azért kérdem
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szerintem nem fog kelleni ennyi. Ezeken a pályákon rendes tempó mellet nincs sok lehetõséged ivásra. (Én pl Pilis kupán alig ittam meg fél litert. Körönként max. 2X tudtam inni.)...pályához nekem kb 1-1,5 liter folyadék kell....
A sebesség mindent megold.
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy kinek és milyen címre, valamint milyen összegben kell utalnom a licence díjat?
Elõre is kösz a választ.