Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XCO versenyek
Started by
Bálna
, 2006. December 11. 20:39
Posted 2010. May 05. - 10:38

Posted 2010. May 05. - 10:13

vasárnap este vagy hétfõn tudok feltölteni Neked szinttérképet

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. May 05. - 10:00

Posted 2010. April 25. - 20:33

A bringa sokkal jobb!! Itt nem kell fizetni a pályahasználatért.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. April 25. - 20:30

Oké, akkor jól éreztem, hogy nem megy ez úgy, mint ahogy egyesek állítják.
Egyébként nem állítottam, hogy egy gépet akarok ingyen. Az egyik ismerõsöm most kezdett el péládul triatlonozni, és rettenetesen alacsony az a pénz, amit befizet érte. A cuccokat magának veszi, de nagyjából 200Ft ért jár uszodába, pedig most kezdte el a sportot, mondta, hogy máris támogatják...
Ez az összes biciklis szakágnál így van gondolom, ugye?

Ez az összes biciklis szakágnál így van gondolom, ugye?
Posted 2010. April 25. - 20:01

ahogy Gabe mondja.
elõször nyújtasz valamit, aztán még ~3 évig, akkor bekerülhetsz valami rendes csapatba, ahonnan esetleg kaphatsz valamit...
de bringát ingyen nem fog alád adni senki...
elõször nyújtasz valamit, aztán még ~3 évig, akkor bekerülhetsz valami rendes csapatba, ahonnan esetleg kaphatsz valamit...
de bringát ingyen nem fog alád adni senki...
Posted 2010. April 25. - 19:58

Minden támogatást úgy szokás adni, hogy elõször az ember nyújt valamit, utána lehet reménykedni, de úgy is kicsi az esélye. Én is nagyon szeretem a maratonokat és az országútit is, de magamnak kellett megvennem mindkét felhasználásra a bringát. Jön a nyár, lehet dolgozni...az elsõ komoly montimat 16 évesen nyári munkából építettem.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. April 25. - 18:43

Hello!
Szeretnék komolyabban elkezdeni foglalkozni a bringázással. Konkrétan versenyzésre gondoltam, ezen belül is a XC és az országútik érdekelnek legjobban. Viszont nincsen sok keretem elkezdeni. Ez annyit tesz, hogy semmilyen bringám nincsen ahhoz, hogy elkezdjem bármelyik sportot komolyabban, és kifizetni sem tudok egy ilyen gépet.
Az lenne a kérdésem, hogy tudok-e valahol szponzort találni, vagy van-e esély bárhol bármiféle anyagi lehetõséghez jutni, amivel neki lehetne ennek indulni? (a bank nem játszik
) Csapatnál szívesen tekernék, fel is vettem a kapcsolatot korábban a Meridával, voltam is edzésükön, egy belsõmet oda is adtam (srácnak megcsináltam a defektjét), nagyon jó fejek voltak, de a végén kiderült, hogy mégse sikerül megszereznem a keretet a sport elkezdéséhez. 18 éves vagyok, egy hónap múlva lesz ez 19 is, tehát az említett keret a családi kassza.
Ha jól hallottam, vannak DHsok pl, akiket a kezdésnél teljes felszereléssel megtámogattak, ez lehetséges? (a srác akkor ült fel elõször ilyen biciklire, és rögtön mindent kapott)
Köszi!
(ha van jobb téma is, akkor szóljatok, csak nem akartam emiatt újat nyitni)
Szeretnék komolyabban elkezdeni foglalkozni a bringázással. Konkrétan versenyzésre gondoltam, ezen belül is a XC és az országútik érdekelnek legjobban. Viszont nincsen sok keretem elkezdeni. Ez annyit tesz, hogy semmilyen bringám nincsen ahhoz, hogy elkezdjem bármelyik sportot komolyabban, és kifizetni sem tudok egy ilyen gépet.
Az lenne a kérdésem, hogy tudok-e valahol szponzort találni, vagy van-e esély bárhol bármiféle anyagi lehetõséghez jutni, amivel neki lehetne ennek indulni? (a bank nem játszik

Ha jól hallottam, vannak DHsok pl, akiket a kezdésnél teljes felszereléssel megtámogattak, ez lehetséges? (a srác akkor ült fel elõször ilyen biciklire, és rögtön mindent kapott)
Köszi!
(ha van jobb téma is, akkor szóljatok, csak nem akartam emiatt újat nyitni)
Posted 2010. April 22. - 11:06

Felkerült a contactsport honlapra a kiírás. Ma reggel emailben is elküldték a náluk regisztráltaknak.
szerk. Egyszerre írtuk be.
szerk. Egyszerre írtuk be.

A sebesség mindent megold.
Posted 2010. April 22. - 11:06

Posted 2010. April 21. - 14:36

Jók ezek a linkek... Contact Sportegyes "Versenynaptár / 2010 májusi versenyek / Ebben a hónapban nincsenek versenyek."
Posted 2010. April 21. - 04:18

Tud valaki, valamit a Pécsi versenyrõl?
Sehol nem találok versenykiírást...
www.velo.hu
Contact Sportegyes
Posted 2010. April 20. - 16:57

Azert irtam, mert olyan nagy feneket keritettek hozza az ev "elejen", hogy milyen lesz Buruczki uj vaza. 
A kiallitason is meg az volt.
Kicsit meglepett, ennyi.

A kiallitason is meg az volt.
Kicsit meglepett, ennyi.
Posted 2010. April 20. - 16:53

???Erdekes Buruczki Pyxis Team vaza.
a képeken levõ pyxis team Janóé...
Szilárdé egyedi váz....
Posted 2010. April 20. - 16:47

Posted 2010. April 20. - 16:16

Sziasztok!
Még néhány fotó a hétvégi szolvákgyarmati ebike.hu kupáról:
2010.04.18. - eBike.hu Cup UCI MTB C2, Slovensk
üdv,
Endre
Még néhány fotó a hétvégi szolvákgyarmati ebike.hu kupáról:
2010.04.18. - eBike.hu Cup UCI MTB C2, Slovensk
üdv,
Endre
Posted 2010. April 20. - 11:59

Posted 2010. April 19. - 22:22

Én azt hallottam hogy egy 5 napos versenyre készül amit Marokkóban rendeznek majd. Valszeg ezzel van összefüggésben a dolog. (azt is szokni kell,pláne versenyhelyzetben)
tán erre ?
Bikemag - Nissan Titan Desert 2010: Az els
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. April 19. - 22:16

Posted 2010. April 19. - 19:09

Én azt hallottam hogy egy 5 napos versenyre készül amit Marokkóban rendeznek majd. Valszeg ezzel van összefüggésben a dolog. (azt is szokni kell,pláne versenyhelyzetben)
Így már érthetõ, köszi. Csak furcsán nézett ki.
A sebesség mindent megold.