Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ #4

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6687 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én annyit tudok a vulkánokról, hogy az egyik kazah vendégünk 5 nap alatt ért haza az izlandi kitörés miatt, a 2 kirgiz csajról pedig még semmit nem tudok (tehát még nincsenek otthon) :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
én sem :D csak nem akartam írni mert azt hitem ez alap :D
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ez azért furcsa 2010-ben..." a tudósok nem tudják pontosan mért villámlanak a vulkánok"

Azért egyel elõttem járnak: én azt sem tudtam, hogy villámlanak a vulkánok.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Ez azért furcsa 2010-ben..." a tudósok nem tudják pontosan mért villámlanak a vulkánok"

Index - Tudom

Feltöltött kép

"just chillin killin"

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Szerintem annak kéne az alapnak lennie hogy vasárnap az átlag munkahelyek (nem a kórházakra gondolok itt) hanem az élelmiszer áruházakra például hogy zárva legyen és az emberek a családukal tölthessenek nyugodtan legalább heti egy napot.. nem kell mindig a vásárlás és a melózás körül forogni...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Az ám! Sõt, volt hogy lándzsával vadásztunk a mammutra...az de szép is volt...
2010-et írunk, vadkapitalizmus...ez a világ rendje, innen már aligha lehet visszafordulni a szép "békebeli idõkbe"...a multiknak meg van olyan "hatalmuk", hogy milliós nagyságrendû aláírás pakkot is el lehet tüntetni egy-két nokiás dobozzal...

Azt viszont adom, hogy a dolgozók dönthessenek akarnak-e vasárnap melózni oder nein...csakhátezmegintideológia...

Remélem nem lesz igazad, és meglesznek azok az aláírások! :)

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Fél évig laktam olyan helyen, ahol vasárnap a fû sem nõtt, hát nem kösz :)
Néha már túl nagy a jóság a munkavállalóknak, bezzeg aki saját bizniszt visz, és még Karácsonykor is dolgozik, az kinek sírjon?

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

Érdekes módon amikor nem voltak nyitva a boltok vasárnap akkor is elkészült a vasárnapi ebéd, és nem haltunk éhen.

Az ám! Sõt, volt hogy lándzsával vadásztunk a mammutra...az de szép is volt...
2010-et írunk, vadkapitalizmus...ez a világ rendje, innen már aligha lehet visszafordulni a szép "békebeli idõkbe"...a multiknak meg van olyan "hatalmuk", hogy milliós nagyságrendû aláírás pakkot is el lehet tüntetni egy-két nokiás dobozzal...

Azt viszont adom, hogy a dolgozók dönthessenek akarnak-e vasárnap melózni oder nein...csakhátezmegintideológia...

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

A Speedbird 9 esete.

Nagyon érdekes cikk...

Amugy ez az uj sok helyen módositott 747 ..sõt már az elsõ felszállás is megvolt
ez sok független mérnök szerint jobb lett mint az A380 + a 747 42 éve bizonyit
(fogyaztás/km/fõ ennek jobb mint a 380-nak +ennek a legfejlettebb a fly-by-wire rendszere...majdnem ugyanaz
mint az új 787-nek http://www.airliners...6eb97e6f4f17a5d
http://www.youtube.com/watch?v=4a3EnxPY7j0

"just chillin killin"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A Speedbird 9 esete.

Általában nagyon utálok képernyõn sokat olvasni, de ez ha még százszor ilyen hosszú lett volna, akkor is végigolvasom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én volt mikor dolgoztam vasárnap (meg szombaton is) semmi bajom nem volt vele.

igaz 7köznap +kaptam szbadba

jobban is szerettem, sokkal kevesebb gyalog van az erdõben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
ezt anno láttam az Air Crash Investigation-ban is jó karcos lett a szélvédóje :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A Speedbird 9 esete.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dehogynem.
ha már csentózok kéményseprõileg, akkor kotorni is fog, ha kell, ha nem, a kis g##i.
minden évben eljátszatom muternál.

vasnapvásárlás

nálam már rég nincs, ezért bocs, minden heteditõl.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Választásnak, szavazásnak levés.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kéményseprõt az ember nem enged be. Sõt, ha Õ szobrozik a kapu elõtt, ki sem megy.
Ez alap.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

kéményseprõt,

Pusztuljon meg,volt olyan aki nem mert kimászni a tetõre,rendes kétszintes családi házban lakunk.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Engem inkább az zavar, hogy ha vmi hivatalos ügyet kell intézni, vagy iparost, óraleolvasót, kéményseprõt, kábeltévést beengedni, akkor adott napra szabadságot kell kivenni, ugyanis ezek a szolgáltatók valami rejtélyes okból kifolyólag ugyanabban az idõsávban végzik áldásos tevékenységüket, amikor a szolgáltatásaikat igénybe vevõk, így csak igen nehezen tudnak találkozni. Ez majdnem olyan, mintha az utazási irodák egész évben utazásokat szerveznének, kivéve nyáron, amikor az emberek többsége utazni szeretne - elvégre az utazási irodák munkavállalói is emberek, a vakáció nekik is jár.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

és akkor a kórházakat is be kellene zárni vasárnapra.
akinek akkor van baja, így járt.

szombaton se kelljen dolgozni, mert szabadnap; hétfõn meg azért ne mert Garfield utálja a hétfõt; kedden azért, mert hosszú hétvége után milyen rosszul esik már a munka; szerdán: mert hét közepe; csütörtökön meg nem érdemes hozzákezdeni, mert pénteken mindenki megy haza.:)

A kórház más tészta.Kevered a szezont a fazonnal.
De a boltok nyitva tartása vasárnap nem létszükséglet. Érdekes módon amikor nem voltak nyitva a boltok vasárnap akkor is elkészült a vasárnapi ebéd, és nem haltunk éhen. És igenis számít az az egy fix szabadnap, és az hogy nem kell minden családi összejövetelt meg programot hónapokig szervezni mert éppen valaki nem ér rá vasárnap.
A sok ostoba manapság a hipermarketekbe jár sétálni vasárnaponként és nem az erdõbe/parkba/sétálóutcára.
Lor@ : A kereskedelemben manapság nem "divat" a túlóra kifizetése, ez nem igazán motiválja a munkavállalót. A vasárnapi pótlék meg elég elhanyagolható tétel, ráadásul van ahol nem is jár.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mármint milyen szempontból? Az oldal - némi késleltetéssel - valós légtérterhelési adatokat közöl. Most jó nagy csend van odafent. :)

Jorus! Ez tééélleg igaz lehet?!
Watch Air Traffic - LIVE!