Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Linkelõ #4
Indította
zOrg
, 2006. szeptember 19. 15:35
Írta 2007. május 28. - 17:38
Írta 2007. május 28. - 16:42
Nagyon gáz.
Szerintem a levegõvétel is walkmanrõl megy neki, annyira agyatlan...
Szerintem a levegõvétel is walkmanrõl megy neki, annyira agyatlan...
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. május 28. - 16:39
Ha az én anyám lenne már árva lennék
"Szóval ez egy bûnbanda, majd lebuktassuk..."
"Szóval ez egy bûnbanda, majd lebuktassuk..."
Írta 2007. május 28. - 16:28
a srac egy motoros kaszkador volt
http://www.potzner.hu/
ilyen cannondale van miskolcon
te kirbirnad?
http://www.indavideo...ogtel_mar_ma__2
http://www.potzner.hu/
ilyen cannondale van miskolcon
te kirbirnad?
http://www.indavideo...ogtel_mar_ma__2
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. május 28. - 14:53
Írta 2007. május 28. - 14:26
(thez nézhetnéd azt is, hogy meghalt egy keresõ és jobbára adófizetõ ember -a zsemlében is van áfa- ennyi pénz is hiányozni fog a kasszából amikor a nyugdíjodat várod. vagy amikor szitkozódsz a kátyúk miatt.
vagy amikor téged csavar fel egy fára, oszlopra?
no offense - different view
Írta 2007. május 28. - 14:09
(thez nézhetnéd azt is, hogy meghalt egy keresõ és jobbára adófizetõ ember -a zsemlében is van áfa- ennyi pénz is hiányozni fog a kasszából amikor a nyugdíjodat várod. vagy amikor szitkozódsz a kátyúk miatt.
uff uff)
uff uff)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. május 28. - 12:53
White Horse
Írta 2007. május 28. - 12:20
tekintve hogy anno egy kedves jóbarátom járt ugyanigy, hogy "kiesett" a motor a vr6 ból (150 nel oszlopnak) az audis jóval 100 felett hajtott....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 28. - 12:19
50el nem mehet be az oszlop... bár a tegnapi karambol:)
Állt egy Audi a keresztezõdésben, egy suzukival.
A4 volt talán, nem a nagy bálna..
nézem, a Suzu eleje totálkáros, kerék ki, meg ilyesmik.
gurulunk mellettük, eröltetjük a szemünket, nézzük hogy az audi mennyire tört össze - hát nem úgy ahogy vártuk. elöl a lökös kicsit behorpadt, valamint defektes lett a bal elsõ kereke.
ha jól láttam, még a lámpája se tört meg.
Bár azt hiszem még az is belefért volna..
mondom neee...
50el nem hiszem hogy bemenne az oszlop odáig.
Ha nem Suzuki, szinte kizárt:)
Állt egy Audi a keresztezõdésben, egy suzukival.
A4 volt talán, nem a nagy bálna..
nézem, a Suzu eleje totálkáros, kerék ki, meg ilyesmik.
gurulunk mellettük, eröltetjük a szemünket, nézzük hogy az audi mennyire tört össze - hát nem úgy ahogy vártuk. elöl a lökös kicsit behorpadt, valamint defektes lett a bal elsõ kereke.
ha jól láttam, még a lámpája se tört meg.
Bár azt hiszem még az is belefért volna..
mondom neee...
50el nem hiszem hogy bemenne az oszlop odáig.
Ha nem Suzuki, szinte kizárt:)
Írta 2007. május 28. - 12:10
szal ne döntögessenek csak úgy oszlopot - fõleg ha az utána bedõl a forgalom közé, és 2 másik autóra rá, a maradék 5 meg hátulról belé... tisztára megérné.
Persze, ezzel lehet vitázni pro és kontra.
Én meg olyat láttam, hogy itt nálunk egy kocsi az 50-es övezetben, jelentõs forgalomban (szóval nem mehetett lényegesen gyorsabban), miután randizott egy oszloppal, az oszlop a sebváltókar helyén kötött ki, a kocsi meg úgymond körbeölelte az oszlopot.
Gondolom csak egy bizonyos erõhatásra dõlnének ki az oszlopok és nem minden lehelletre
Az a kocsi meg nyilván nem öreguras autókázásra volt használva, igazad van.
White Horse
Írta 2007. május 28. - 12:02
70es táblánál valaki felköszön egy oszlopra, elötte nyilván fékez - közel karcmentesen megússza.
ez az autó egy audi. Nem A8 szemmel láthatóan.
De A8 kerekekkel volt.
Ha a gumit megnézed, láthatod hogy nem széria - játszós, inkább gyorsulós...
valamint ha 70el koccansz neki egy oszlopnak, nem megy a motorod át a keresztezõdésen..
ilyen ismerõs mesélt már, csak õ 140 körül ment fel egy oszlopra.
szal ne döntögessenek csak úgy oszlopot - fõleg ha az utána bedõl a forgalom közé, és 2 másik autóra rá, a maradék 5 meg hátulról belé... tisztára megérné.
mellesleg ez vas oszlop és kb karcmentesen megúszta
ez az autó egy audi. Nem A8 szemmel láthatóan.
De A8 kerekekkel volt.
Ha a gumit megnézed, láthatod hogy nem széria - játszós, inkább gyorsulós...
valamint ha 70el koccansz neki egy oszlopnak, nem megy a motorod át a keresztezõdésen..
ilyen ismerõs mesélt már, csak õ 140 körül ment fel egy oszlopra.
mellesleg ez vas oszlop és kb karcmentesen megúszta
Írta 2007. május 28. - 11:57
Azzal próbálkoztak például, hogy csavarral rögzítik õket. Így kidõltek ütközésnél és nem okoztak akkora kárt a kocsikban. De nem valami elterjedt ez, ahogy látom.
Aztán mostanában a 3M írt ki pályázatot azt hiszem erre és elérték, hogy egy 100 km/h-s ütközésnél is akkora kár legyen a kocsiban, mint egy közepes koccanásnál.
Mindegy, a lényeg, hogy a beton oszlop és a beton alap kora lejáróban szerencsére...
Aztán mostanában a 3M írt ki pályázatot azt hiszem erre és elérték, hogy egy 100 km/h-s ütközésnél is akkora kár legyen a kocsiban, mint egy közepes koccanásnál.
Mindegy, a lényeg, hogy a beton oszlop és a beton alap kora lejáróban szerencsére...
White Horse
Írta 2007. május 28. - 11:54
Írta 2007. május 28. - 11:30
Azt nem értem, miért kell az oszlopokat még mindig bebetonozni a földbe. Réges-régen van megoldás az olyan esetekre, mint ez.
Durva...
Durva...
White Horse
Írta 2007. május 28. - 11:28
tegnap ezt néztem...
2 hirdetõtábla a földön, és az egész keresztezõdés úszik az olajtól, ami le van homokolva.... de azt hittem több résztvevõje volt.
de nem sok maradt belõle:(
2 hirdetõtábla a földön, és az egész keresztezõdés úszik az olajtól, ami le van homokolva.... de azt hittem több résztvevõje volt.
de nem sok maradt belõle:(
Írta 2007. május 28. - 11:24
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. május 26. - 17:40
Írta 2007. május 26. - 17:17
kommentek között volt
igaz, ilyen nálunk nem nagyon fordulhat elõ szerintem