Lol, nekem is volt egy haverom aki ugy gondolta hogy jo lesz meginni egy másodikat...ez lett belöle:

A kidoboemberek leöntötték egy üveg vizzel, semmi reakcio...én meg mivel elég jokedvü voltam (én is ittam ugye egyet), egész este szegény srácot fényképeztem

Na de recept:
A martini pohárban sorba: Egy csik grenadin szirup, Metaxa, (Bacardi?), Galiano, Sambuca, Stroh 80.
Shot pohárba fele fele Blue Curacao és Kahlua.
A barman meggyujta a stroh 80, ilyenkor szivoszálat be, elkezded inni, szorja rá a fahéjat hogy szikrázzon, mikor már majdnem kiitad és csak az égo Stroh van benne akkor rátölti a shot pohárbol a piát, ujra ujra ihatod ki és közben szikrázik...
Egy dologra kell ügyelni, hogy ha szabadtéri helyen iszod (mint én a Rioban a videon) hogy ha szél van akkor megégetheted magad vele mert az arcodba viszi a szikrákat, de ezt válalni kell...
Ja és mégvalami, megiszod, örülsz, ég a torkod picit de nem üt azzonal, nem szabad belesni a csapdába hogy nyegyed ora mulva kikérsz még egyet "mert nem is üt ez a szar"
Kb 20 perc mulva jön elö a hatása, de akkor brutális...
(a recept amugy minden helyen picit változhat, láttam már olyat hogy absinth volt stroh helyett..)