Jelentkezz be Regisztrálj
Linkelõ #4
Posted 2010. April 30. - 13:16
Posted 2010. April 30. - 12:49
Nincs ebben semmi különös. A görögök a belépéskor sem feleltek meg a feltételeknek. Csak azért tartják õket, hogy legyen hol nyaralniuk a németeknek.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. April 30. - 12:07
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. April 29. - 21:28
Posted 2010. April 29. - 18:04
Posted 2010. April 29. - 11:57
Akkor mégiscsak "általánosítani és ítélkezni" akartál a videóval.
Még mindig a pécsi videóról beszélek...
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. April 29. - 09:06
Köszi, bíztam benned!Na gyorsan és röviden újra.
(...)
A kamerát pedig, ha baj van, a traildog hozza le a hegyrõl
Traildog lol
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2010. April 29. - 07:57
A hangsúly nem a felháborodáson van, mert az jogos. A stílus és a "vér" az, ami a lényeg. Gondolom ha valaki csúnyán néz rád, nem a 2 méteres, börtönkondin nevelkedett testvéred fogod odahívni, hogy két tizenéves gyereket befenyítsen.
Akkor mégiscsak "általánosítani és ítélkezni" akartál a videóval.
Posted 2010. April 29. - 02:02
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. April 29. - 01:02
Úgy kéne közlekedni, hogy az ember figyelje, hogy egy deszkás éppen nem méltóztatik-e az útjába ugrani? Én is felháborodtam volna, ha az én gyerekem lett volna.
A hangsúly nem a felháborodáson van, mert az jogos. A stílus és a "vér" az, ami a lényeg. Gondolom ha valaki csúnyán néz rád, nem a 2 méteres, börtönkondin nevelkedett testvéred fogod odahívni, hogy két tizenéves gyereket befenyítsen.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. April 28. - 22:09
Jelölnie KELL, ez a feladata. Amíg nincs új minelnök megválasztva, a régi erõsen korlátozott jogkörrel ügyvezetõ minelnökként gyakorolja a hatáskörét.
Ha elsõ javaslat megtételétõl számított 40 napon belül OGY nem választ meg senkit, akkor köztelnök feloszlathatja a Parlamentet, új választást tûzve ki.
Nyílt szavazás, abszolút többség kell, és a személyrõl szóló döntés össze van kötve a kormányprogramról való döntéssel.
OGY nem jelölhet, és csak arról a személyrõl szavazhatnak, akit a köztelnök JAVASOL (ez lenne a helyes, Alkotmányban használt kifejezés), a köztelnök pedig saját belátása szerint javasol akárkit, ez a döntése sehogy nem kell, hogy függjön a választások eredményeitõl, javasolhatja pl. Dávid Ibolyát is, vagy téged, nagyon kevés konkrét elõírás van, pl. 18+ életkor,büntetlen elõéletû magyar választópolgár. Ehhez képest pl. szakállamtitkárnál minimum az egyetemi végzettség. De mivel az OGY-nek meg kell választania a jelöltjét, nyilván, ha konstruktív javaslatot akar tenni, akkor olyat választ, akit a gyõztes párt v koalíció elfogad.
Ill. elnézést, végülis van olyan, amikor nem a köztelnökön múlik a személy kiválasztása, ez pedig a konstruktív bizalmatlansági indítvány, ezzel cserélte az MSZP Gyurcsányt Bajnaira.
A kamerát pedig, ha baj van, a traildog hozza le a hegyrõl
Posted 2010. April 28. - 21:22
Ehhez kapcsolódóan kérdezném, hátha valaki tudja a választ: mi történik, ha a köztársasági elnök nem jelöl miniszterelnök-jelöltet? Mi történik, ha az OGY nem fogadja el a jelöltet? Mekkora többség kell az elfogadáshoz? Jelölhet-e jelöltet az OGY? (A törvénykönyvek linkelésénél többet segítenének a konkrét válaszok )
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2010. April 28. - 18:59
Jó tudni, hogy ilyen fasza környék..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2010. April 28. - 18:51
EZ NAGYON NAAAAGY! Ezek mennyire pihentek! De legalább már tudjuk miért ekkora az oprendszer....
Es mennyire nem igaz. Egy szerverre csatlakozik, amint beirod a parancsot. Telnet protokollt hasznalva csatlakozik a towel.blinkenlights.nl cimre, es onnan futtat egy scriptet.
Zseni lehet az urge a videon...
Azert utananezhetne mielott csinal egy ilyen videot. Siman lehetne virus is.
Posted 2010. April 28. - 18:27
Úgy kéne közlekedni, hogy az ember figyelje, hogy egy deszkás éppen nem méltóztatik-e az útjába ugrani? Én is felháborodtam volna, ha az én gyerekem lett volna.
nyilván nem.. de akkor sem normális ahogyan "kezelték" a helyzetet.
Posted 2010. April 28. - 18:02
az a gyerek (purdé) kb elé szaladt a deszkásnak.
Posted 2010. April 28. - 17:58
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. April 28. - 17:51
az is jó nagy fasz aki így beugrik egy gyerek mellé.
az a gyerek (purdé) kb elé szaladt a deszkásnak.
Posted 2010. April 28. - 14:49
YouTube - Cig
Pusztán szociológiai példa, sem általánosítani, sem ítélkezni nem akarok a videóval!
az is jó nagy fasz aki így beugrik egy gyerek mellé.
Posted 2010. April 28. - 13:35
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.