Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ #4

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6687 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://index.hu/sport/romoren/

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
csócsó trükkök: http://videa.hu/main...9UGkSBZEoOq07bI
Sthol András nagyon részeg: http://videa.hu/main...Rc6CTWUCZfaziP5

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Sokat járkálok a Blahán, de nem merek lemenni már az aluljáróba :S

Miért nem lehet átb@szni a határon? "Övéké, vigyék" alapon? :(

Ha megöl valakit, szerintem vasvillás lincselést fognak szervezni a hozzátartozók...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
ki gondolta volna, hogy ilyen kicsire összemegy :D Ez a teszt is csak azt bizonyitja, hogy nem szabad falnak menni. :)

7-es pickup

Ez pedig egy ügyes nõ :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
VW törésteszt

:D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Az a baj, hogy a "védelmére" telerakták a környéket civil rendõrökkel.

..volt akinek nem volt tiszta a elõbb..
nem cigányoztam, hanem a tettei miatt itéltem el ezta.......
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
A cél szentesitheti az eszközt.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
azzal meg az lenne a baj, hogy másnak tûnhet, mint ami.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Azt olvastam, hogy több szélsõséges szervezet jelezte már, hogy rendbeteszik a gyereket.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
azért ez nem igaz teljesen amit írtál, mert pl. egyik nagyon jó barátom nemolyan nevelést kapott, amit a társadalom "normális"-nak tart és mégsem szúrkál hasba senkit, sõt jóval kreatívabb maradt az emberek nagy részénél, jó persze ez csak kötekedés...

tényleg kéne tenni valamit az ilyen elmeháborodottak ellen...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Azért kíváncsi lennék, hogy nálunk jobbsorsú országokban hogyan intéznék, ha odatévedne egy hasonló kis gennyzsák. A fenenagy civilizáltságuk ellenére nem hiszem, hogy sokat szórakoznának vele.
Most hol vannak az elkötelezett gyermekjog védõk és pszichológusok? Az egyik igazán hazavihetné, hogy Õ majd megneveli, aztán ha két nap múlva belevágná a kést és ellopná mindenét, akkor kíváncsi lennék mit mond.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Azért tényleg félelmetes, hogy mindenkinek megvan kötve a keze a törvények miatt...egyáltalán minek ez a nagy "fiatalkorúak védelme"? Ha egy gyerek normális nevelést kap, nem szúrkál le senkit, ha meg nem nevelik akkor sztem simán mehet a börtönbe...ja, persze, hogy nem élné túl odabenn, nade õ kereste a balhét nem?

Nemtom, emlékeztek-e még a rottenburgi kannibálra, Armin Meiwes, akit csak 4 évet kapott, mert "a kannibalizmusra nincs jogszabály"...kezd néha itthon is de ja vu-m lenni...

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Nem hiszem el azt,hogy nem tehet semmit a rendõrség vagy akármi..
Szerinted ez milyen?
Valakinek életveszélyes sérülést okozol DIREKT, ALJAS SZÁNDÉKKAL FÉNYES NAPPAL ELKÖVETETT RABLÁSÉRT SEMMIT NEM TEHET A RENDÕRSÉG??
Holnap meg fog ölni valakit és nem elõzik meg?
Hát lõjék agyon vagy küldjék el a román tengerpartra és ott adják át a rendõrségnek zárják be és dögöljön meg ott!
Nem a román vagy cigány vagy akármi hanem amit csinál!!!!
ááá csak felbaszom az agyam.
Bocsi!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
a szomszédomban lakik egy hasonló gyerek csak az még buta is, itt laknak 1 éve nap mint nap lát, de elképzelése sincs, hogy ki vagyok, a saját anyját veri, nem veszik fel egy suliba sem, mert kezelhetetlen és veszélyes a többi gyerekre...
mit kéne tenni az ilyenekkel, mert még csak egy takony, de ha felnõ és erõs is lesz...
nem akarok szélsõséges lenni, de tényleg el kéne távolítani az ilyeneket a társadalomból, nem?!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
nem akarok nagyon offoolni, de a legnagyobb baj csak az, hogy rá fognak kapni erre a lopos késeléses témára az ilyen idõs indián származékok is... mi lesz itt akkor ?
valami törvény kéne hozni a fiatalkorúak ellen is, hogy be lehessen dugni õket valahova, ahonnan nem tudnak kijönni, vagy a Lóri féle módszet alkalmazni.
Elásni õket.
"Minden hülyeség" by Tomidny

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
http://index.hu/poli...r/krisztian011/

Az utolsó mondat a legjobb!
Elõbb-utóbb megöl valakit a kis görény. Szerintem be kéne vágni a metró alá, a maradékot meg majd a patkányok széthordják. Ebbõl már normális felnõtt sohasem lesz.
Nem értem, miért nem lehet visszadobni a románokhoz és örökre kitiltani az országból.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
a baj az, hogy tényleg állnak mögötte, ha azt látják, hogy az aranyt tojó tojásuk veszélyben van egybõl közbelépnek...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

• vendég

http://fontosdolgok....ugli-lekeselte/

"Bûncselekményekbe keveredik (mégse mehet el dolgozni 10 évesen) Intézetben nevelik, ahonnan folyton elkóborol. A kis maugli, a Blaha Lujza téren csütörtökön megkéselt egy iskolást....ki-ki döntse el, kinek a felelõssége ami történt!!!"

Most lehet arcolásnak tûnik miegymás, de gyakran járok Blahán becsszó várom, hogy belém kössön...csak sajna magasságomnál fogva az ilyen gerinctelen taplók velem nem szoktak szívózni, pedig várom már nah...
Meg tudom erõszak nem megoldás, stb., de ha a törvény nem tud tenni az ilyenek ellen semmit...én hiszem, hogy egy napon az ilyen kis mitugrászokat úgy helyrerakja 1-2 talpraesett srác, hogy többet az utca szó eszébe sem jut...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Megetetné a csirkékkel.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás