Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Linkelõ #4
Started by
zOrg
, 2006. September 19. 15:35
Posted 2008. January 23. - 18:36
Ezt bepróbálom majd amikor szeptember-októberi szezonszünet lesz Azt mondják, hogy én nagyon bírom a piát... Kíváncsi vagyok ebbõl mennyi jön össze...
Rekord eddig: /idõsorrendben/ 1 sör-> 2X 3 dl whiskykóla (fele-fele nem mint szórakozóhelyeken)-> 1 dl whisky tisztán, jéggel -> 2.5 dl jager húzóra, pohár alján maradt 2 cl, aztán utána-> 1-1.5 dl whisky utcán üvegbõl-> 1 sör-> 2-3 dl bor-> abszint üvegbõl éééss itt szakadt a film
Rekord eddig: /idõsorrendben/ 1 sör-> 2X 3 dl whiskykóla (fele-fele nem mint szórakozóhelyeken)-> 1 dl whisky tisztán, jéggel -> 2.5 dl jager húzóra, pohár alján maradt 2 cl, aztán utána-> 1-1.5 dl whisky utcán üvegbõl-> 1 sör-> 2-3 dl bor-> abszint üvegbõl éééss itt szakadt a film
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. January 23. - 18:29
pffffff, rio, meg koktel, meg szorjuk a fahejat, hogy szikrazzon..... latszik, hogy meg amatorok vagytok. Lesz meg beloletek tisztesseges sorivo alkesz
Posted 2008. January 23. - 18:11
Lol, nekem is volt egy haverom aki ugy gondolta hogy jo lesz meginni egy másodikat...ez lett belöle:
A kidoboemberek leöntötték egy üveg vizzel, semmi reakcio...én meg mivel elég jokedvü voltam (én is ittam ugye egyet), egész este szegény srácot fényképeztem
Na de recept:
A martini pohárban sorba: Egy csik grenadin szirup, Metaxa, (Bacardi?), Galiano, Sambuca, Stroh 80.
Shot pohárba fele fele Blue Curacao és Kahlua.
A barman meggyujta a stroh 80, ilyenkor szivoszálat be, elkezded inni, szorja rá a fahéjat hogy szikrázzon, mikor már majdnem kiitad és csak az égo Stroh van benne akkor rátölti a shot pohárbol a piát, ujra ujra ihatod ki és közben szikrázik...
Egy dologra kell ügyelni, hogy ha szabadtéri helyen iszod (mint én a Rioban a videon) hogy ha szél van akkor megégetheted magad vele mert az arcodba viszi a szikrákat, de ezt válalni kell...
Ja és mégvalami, megiszod, örülsz, ég a torkod picit de nem üt azzonal, nem szabad belesni a csapdába hogy nyegyed ora mulva kikérsz még egyet "mert nem is üt ez a szar"
Kb 20 perc mulva jön elö a hatása, de akkor brutális...
(a recept amugy minden helyen picit változhat, láttam már olyat hogy absinth volt stroh helyett..)
A kidoboemberek leöntötték egy üveg vizzel, semmi reakcio...én meg mivel elég jokedvü voltam (én is ittam ugye egyet), egész este szegény srácot fényképeztem
Na de recept:
A martini pohárban sorba: Egy csik grenadin szirup, Metaxa, (Bacardi?), Galiano, Sambuca, Stroh 80.
Shot pohárba fele fele Blue Curacao és Kahlua.
A barman meggyujta a stroh 80, ilyenkor szivoszálat be, elkezded inni, szorja rá a fahéjat hogy szikrázzon, mikor már majdnem kiitad és csak az égo Stroh van benne akkor rátölti a shot pohárbol a piát, ujra ujra ihatod ki és közben szikrázik...
Egy dologra kell ügyelni, hogy ha szabadtéri helyen iszod (mint én a Rioban a videon) hogy ha szél van akkor megégetheted magad vele mert az arcodba viszi a szikrákat, de ezt válalni kell...
Ja és mégvalami, megiszod, örülsz, ég a torkod picit de nem üt azzonal, nem szabad belesni a csapdába hogy nyegyed ora mulva kikérsz még egyet "mert nem is üt ez a szar"
Kb 20 perc mulva jön elö a hatása, de akkor brutális...
(a recept amugy minden helyen picit változhat, láttam már olyat hogy absinth volt stroh helyett..)
Posted 2008. January 23. - 09:45
lamborghini koktélNa hogy ne legyek Off, nesztek ez már pia:
Flaming
Ha valakit érdekel leirom a receptet, elég ütös példány...
unokatesó megivott kettõt egy este. hazavittük
recept jöhet, mert már nem tudom mi volt benne. csak azt, hogy 4-5 féle tömény...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. January 23. - 07:06
Posted 2008. January 23. - 00:24
http://www.youtube.c...e&search=Search
Egerszegi srác, jófej Amúgy 3 dl jagert én is lehúztam tavaly.. nem lehetetlen megcsinálni.. és még detox sem lett, pedig utána még abszintoztunk
Egerszegi srác, jófej Amúgy 3 dl jagert én is lehúztam tavaly.. nem lehetetlen megcsinálni.. és még detox sem lett, pedig utána még abszintoztunk
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. January 23. - 00:01
Nem fogjátok elhinni, de becsszó véletlenül találtam:
Istenem, ha az tényleg jéger és rum....hõsünk eléggé detox-gyanús...:wtf:
Istenem, ha az tényleg jéger és rum....hõsünk eléggé detox-gyanús...:wtf:
Posted 2008. January 22. - 23:16
És itt mit kell nézni ? én régebben vettem észre hogy van .hu-s mikor félreütöttem, bár akkor még kezdeti stádiumba volt.
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2008. January 22. - 23:16
Posted 2008. January 22. - 19:03
hát igen Szexárd:D ott a lidónál én is szoktam bringázni néha mikor betévedek a városba,elég veszélyes az a kerékpárút...
vendég_Charon_*
Posted 2008. January 22. - 18:23
Posted 2008. January 22. - 18:10
Posted 2008. January 22. - 17:42
Posted 2008. January 20. - 00:25
Upps.
Igazad van Tibor!
Napirajz fun fan-eknek.
Igazad van Tibor!
Napirajz fun fan-eknek.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. January 19. - 23:43
Posted 2008. January 19. - 23:24
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. January 19. - 23:21
Posted 2008. January 19. - 23:08
Posted 2008. January 19. - 22:40
mondja valaki, hogy ez nem igaz...
http://index.hu/poli...ulfold/sgg0119/
http://en.wikipedia....i/Joshua_Blahyi
http://index.hu/poli...ulfold/sgg0119/
http://en.wikipedia....i/Joshua_Blahyi