Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mecsextrém MTB verseny | Pécs | 2006. október 1.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
43 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a rajt a zorb alatti erdõbe vezetõ úton lesz, a cél szintén itt, de a zorb fölött a fûrészüzemnél jön ki az erdõbõl. persze, küldd a telszámot, aztán szólunk. a segítséget pedig elõre is köszi!

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...na úgy néz ki én leszek a dumagép...meg a múúzik...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

a pályát lemértük, 5,2 km lesz a rajt/cél területtel együtt. a pályarajzodat felhasználhatnánk a kiírásban?

Perszehogy, használjátok bátran, azért csináltam. A rajt/cél terület pontosan hol lesz? Illetve ha "kört" nézünk, akkor hol fog összeérni a cél a start-al? Ki kell menni a betonra (parkoló), vagy bent az erdõben lesz átkötve?

Jövõ héten akkor egyeztessük a bejárást! (Nem száguldozni akarok, csak tutira eltalálni, hogy merre van a pálya.) :-) Szalagozásban szívesen segédkezek!

Ha telszám kell, akkor priviben elküldöm.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Kicsit fura nekem, mert a honlap szerint 6 km és 400 szint!?
Namost vagy nem jó pályát jártunk be, vagy valami nem stimmel.

Skacok, Ti vágjátok a pálya pontos útvonalát? Ha igen, akkor
megdumálhatnánk egy közös bejárást! Nos?

a pályát lemértük, 5,2 km lesz a rajt/cél területtel együtt. a pályarajzodat felhasználhatnánk a kiírásban? mert ami a honlapon van, az még úgy készült, hogy õk nem igazán tudták, hogy mit kell mérni. szóval valszeg a tied pontosabb.
közös pályabejárás a jövõ héten összejöhet! de rám várni kell felfelé, mert csak dh bringám van:) valószínûleg egy kezdeti szalagozást is elkövetünk, mert jelenleg csak a táblák alapján lehet tájékozódni a pályán.

ja, és valaki moderátor: légyszi írjátok már át a címet, mert a verseny okt. 1-jén, vasárnap lesz.

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
- gyerek-quad pálya

Hi ROcsiL!

Én csak 168 cm vagyok beleférek a gyereklimitbe!Vagy talán az életkor is számít, letagadok 1 v 2 évet!!
www.outlawriders.fw.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egyelõre nincsenek. csak az ox pálya épült ki teljesen. okt.1. után állunk neki a dh és a fr pálya építésének. remélhetõleg jövõ tavasszal már teljesen el is készülnek.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aha, jól hangzik, de csak bõvítsétek, mert annyira azért ez még nem sok. Drukkolok, hogy minél izgalmasabbra sikerüljön kiépíteni.

Abból amit leírtál nem értettem, hogy olyan elemek vannak-e benne, mint egy bringás freeride parkban, azaz ugratók, letörések, north shore, spec.single track-ek, stb...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

és behozza a reggelit:)

:-)) Hugi sajnos nincs, de sokmindenhez értek.
Na, ez nem sok, belátom, talán jobb lenne ha lány lennék,
de errõl már lekéstem...

Mecsextrem NEM HIVATALOS szintrajz itt: http://author.uw.hu/...m_mtb_szint.jpg

Kicsit fura nekem, mert a honlap szerint 6 km és 400 szint!?
Namost vagy nem jó pályát jártunk be, vagy valami nem stimmel.

Skacok, Ti vágjátok a pálya pontos útvonalát? Ha igen, akkor
megdumálhatnánk egy közös bejárást! Nos?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

A Rocsi persze azt sem tudja, hogy két éve nem 500Ft, mert szegény anyukájával fizetteti be a csekket :)

és behozza a reggelit:)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Sajna ki kell javítanom a Rocsit!

Természetesen csinos hugik és nõvérkék kellenek...

Felvétel csak januártól van, nincs semmi kikötés, csak az aktív részvétel a programok szervezésében (ill. lebonyolításában), de itt nem valami véresen komoly dologra kell asszociálni, valamint az éves 1 200 Ft-os tagdíj befizetése. A Rocsi persze azt sem tudja, hogy két éve nem 500Ft, mert szegény anyukájával fizetteti be a csekket :)

Amit nyújtani tudunk: segítünk elintézni a licenszet, ha kell (több versenytípusban, csak így lehet indulni), kedvezményt biztosítunk a saját rendezvényeken, olcsóbb szervízelés a komlói BIKE Kerékpárszaközletben.
Hosszabb távon egyéb versenyek nevezéseiben való támogatás.

Üdvözlettel:
Horváth Csaba

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mi vagyunk. Chicken az elnökünk! éljen soká!
persze, hogy van tagfelvétel. amiktõl függ:
-havi kereset
-kép barátnõrõl, húgiról,nõvérrõl
-a neveden lévõ ingatlanok értéke

na jó, nem. évente 500 Ft a tagdíj, és segíteni kell a rendezvényeken. ennyi.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

ROCSI: csúszda és nem csúzda :)

Hali! Ti vagytok a DÖKE? :-)

Tagfelvétel nincs? :-)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
ROCSI: csúszda és nem csúzda :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Igen, tagnap tekertünk végig a Rocsival és tényleg nagyon jó kis pálya. Gratula a nyomvonal kiagyalójának. Én indulok kisebb DH-kon és maratonban is, nekem bejött!!!
A rendezvényt a komlói csapat fogja lebonyolítani. Igaz, hogy CC versenyt már régen csináltunk, de a DH és 4X versenyek szervezése közben nem rozsdásodtunk be.
Aki tud, jöjjön el és induljon is!!

Üdv:
Chicken

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azt még tudni kell, hogy a nevezési díj magában foglalja a park egésznapos használatát is. tehát a versenyzõk annyiszor próbálhatják ki a játékokat, ahányszor csak akarják.

sp_

sp_

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Ha a héten sikerül végigmennem a pályán, akkor felrakok majd egy szinttérképet is, asszem az még nincs fent az oldalon. Ha mégis, akkor tévedtem.

Holnap délután? :)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Igen a pálya elég változatos, pont tegnap mentünk rajta. Az új Bikemagban egyébként van egy versenykiírás is.

Ha a héten sikerül végigmennem a pályán, akkor felrakok majd egy szinttérképet is, asszem az még nincs fent az oldalon. Ha mégis, akkor tévedtem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Igen a pálya elég változatos, pont tegnap mentünk rajta. Az új Bikemagban egyébként van egy versenykiírás is.

sp_

sp_

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

És mi van ebben a parkban? Ez most egy kiépített freeride park?

És akkor ez egy freeride verseny lesz? Mert ugye azt írtad, hogy nem maraton.

Eléggé kevés infót adtál meg a "versenyrõl".

A versenyrõl sajnos többet nem tudok, mint amennyi olvasható az oldalon, illetve amit közben rocsipeti írt.
A pálya egyébként nekem tetszik. Erdõben megy és nagyrészt nem úton vagy ösvényen, de járható talajon (nem köves, gyökeres), néhol elég meredek leejtõkön és emelkedõkön. Felázva sajnos nagy az esély a dagonyázásra.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Most egy ox verseny lesz, ami a fõpróbája a jövõre tervbe vett ox és maraton versenyeknek.

Egyelõre egy ox pálya áll rendelkezésre a bringásoknak. A verseny után állunk nekik a dh/fr pálya kialakításának, a nyomvonal és helyszín már megvan. Jövõre már az is a rendelkezésetekre áll majd.
A parkban most található játékok:
- alpesi kötélpálya
- zorb
- csúzdák
- bmx/gördeszka pálya
- mászófal
- gyerek-quad pálya

Azt tudni kell, hogy az eddig elkészült része a parknak, az kb. a tizede a tervezettnek. Ez egy 4-5 éves terv, melynek a végére egy teljes extrém park áll majd a látogatók rendelkezésére.

ja:

www.mecsextrem.hu

és

www.mecsekerdo.hu