2014.06.03-án megyek (most szombat) Semmeringre egy napra, 1-2 hely van!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Semmering Bikepark
Started by
Vole
, 2006. August 20. 23:48
Posted 2014. June 03. - 16:28
Posted 2014. February 25. - 16:02
Posted 2013. December 15. - 21:03
Valakit érdekel egy napos bobozás (szánkózás) a semmeringi pályán? Nemrég voltam, teljesen vállalható. 10-15 körre gondoltam pihenőkkel. Vízálló ruházat szükséges (pl. síruha aláöltözettel).
Posted 2013. June 28. - 22:35
Sziasztok !
Érdeklõdni szeretnék,esetleg szokott még valaki kimenni Semmeringbe ?Még sosem voltam és nagyon felkeltette az érdeklõdésemet.Vagy abban az esetben ha nem,szeretnék kérni pár jótanácsot amely hasznomra válhatha.Segitségeteket elõre is köszönöm.Annyit tudok,hogy szállás mo-on lesz,mivel böszme drága a kintlét.
Nem tudom van-e értelme elöl 100mm-es, hátul merev vázzal kimenni. Sopronból 80+ km. Simán ki tudnék ugrani csak kérdés mikor..
Posted 2013. June 22. - 16:12
Sziasztok !
Érdeklõdni szeretnék,esetleg szokott még valaki kimenni Semmeringbe ?Még sosem voltam és nagyon felkeltette az érdeklõdésemet.Vagy abban az esetben ha nem,szeretnék kérni pár jótanácsot amely hasznomra válhatha.Segitségeteket elõre is köszönöm.Annyit tudok,hogy szállás mo-on lesz,mivel böszme drága a kintlét.
Posted 2012. July 04. - 20:53
az új nyom :az legalján elágazik freeride és downhill rész a freeride az original eredeti nyomon megy , a downhill (az új)hatalmas felúgróval kezdödik teljesen új csapás és van benne 4 letörés
és a northshore park tetejéhez ér ki ,komoly nagyon ja meg van egy két új úgró a régi nyomokon
és a northshore park tetejéhez ér ki ,komoly nagyon ja meg van egy két új úgró a régi nyomokon
Posted 2012. July 04. - 13:42
Posted 2012. July 04. - 07:50
hali
július 14. jön valaki semmering-be ?
van egy két tök új nyom !elégé MEGA !
lehet van 20 % kedvezményem !ennek még útána kell járnom !
július 14. jön valaki semmering-be ?
van egy két tök új nyom !elégé MEGA !
lehet van 20 % kedvezményem !ennek még útána kell járnom !
Posted 2012. March 17. - 00:42
Posted 2011. October 14. - 11:29
Sziasztok! Akinek lenne kedve holnap (2011.10.15) a Maribori bikeparkba bringázni egyet az jelentkezzen. Van még pár helyünk. 17 fõs busszal mennénk. A bringáknak külön zárt futó van. Részletek és jelentkezés: +36703355428
Posted 2011. October 12. - 21:29
A freeride pályán minden nagy szintkülönbség kerülhetõ, így meg lehet tanulni elengedni a féket, és hosszú lejtõn tesztelni a tudásunkat. Ilyen téren csak ajánlani tudom, közel is van, és a pálya kiépítése is teljesen megfelelõ.
A bicajod sem gátolhat meg..
Szóval hajrá!
A bicajod sem gátolhat meg..
Szóval hajrá!
Posted 2011. October 11. - 15:05
Még sosem voltam ilyen bringa parkba. Egy össztelós, karbon XC géppel vannak élvezhetõ pályák?
120-at mozog elöl, hátul 100-at asszem. Nem vagyok mega spiller lefelé, de szeretem, és szívesen tanulok
A vizes köves lefelé nagyon nem megy, jó lenne tanulgatni kicsit.
120-at mozog elöl, hátul 100-at asszem. Nem vagyok mega spiller lefelé, de szeretem, és szívesen tanulok
A vizes köves lefelé nagyon nem megy, jó lenne tanulgatni kicsit.
Posted 2011. October 06. - 22:03
hy
Mit jelent hogy olcsobb?
Mondjuk 10eur/napijegy!
Nincs korlátozás, bármely nap jó.
info@bikestore24.hu -n lehet érdeklõdni
Posted 2011. October 01. - 18:51
azt már legközelebb nem tudod használni. maxx ha legközelebb mész, benyomod az autómatába és visszakapsz 2 ajrót
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2011. October 01. - 14:27
Tegnap voltam parkba ,(ez volt az elsõ) .Nagyon komoly a helyszín .A pályák fenomenálisak ,a dropok középszintûek ,de slopstyle részen csak a két asztal van kijárva a többi akadályt nem használják ,az evileye strecke nagyon hangulatos és sok a nortshore .
Én merevvel veretem egész nap ,a freeride vonalon nem ajánlom most a merev vázat ,minden ív rázosra fékezve még a támfalak is.
A dh vonal felejtõ merevel
A evileye merevel nekem nagyon bejött .
A családi vonal is vállalható .
Nálam maradt a napi kártya az gond ?vagy igy tudom máskor is használni?
grazba lakom, ha jön ki valaki semmeringbe még idén akkor írjon rám.
Én merevvel veretem egész nap ,a freeride vonalon nem ajánlom most a merev vázat ,minden ív rázosra fékezve még a támfalak is.
A dh vonal felejtõ merevel
A evileye merevel nekem nagyon bejött .
A családi vonal is vállalható .
Nálam maradt a napi kártya az gond ?vagy igy tudom máskor is használni?
grazba lakom, ha jön ki valaki semmeringbe még idén akkor írjon rám.
Posted 2011. September 30. - 23:32
Posted 2011. September 07. - 20:15
Posted 2011. September 07. - 16:49
Jövõ hét vasárnapra (szeptember 18.) lennénk öten egy egynapos downhilltour.com-os kiruccanásra, kellene még két ember, ha valakinek van kedve. Az utazással kapcsolatos információkat megtaláljátok az oldalon.
Posted 2011. August 18. - 23:05
Helló Bubig!
Köszi! Youtubeon nézegettem, és valóban elég kövesnek tûnt a freeride pálya elsõ fele... A dirtfunnak meg kõmerev a hátulja. Na, ha lesz egy szabad hétvégém októberben, akkor kinézek. Ha csak family, akkor family!
Köszi! Youtubeon nézegettem, és valóban elég kövesnek tûnt a freeride pálya elsõ fele... A dirtfunnak meg kõmerev a hátulja. Na, ha lesz egy szabad hétvégém októberben, akkor kinézek. Ha csak family, akkor family!