Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Balaton Régió Maraton Kislõd
Started by
era
, 2004. April 14. 11:10
Posted 2004. July 16. - 17:00

Mi sátrazásra készülünk, úgyhogy csak sátorhelyet kerestünk. Tegnap beszéltem egy pulai szállásadóval, azt mondta (sátor)hely még bõven akad. Van kerti (és esetleg benti) zuhany + zárható garázs.
Posted 2004. July 16. - 11:04

A völgyfalvakban ilyenkor már sajnos semmi szállás nincs. Én Nagyvázsonyra, Tótvázsonyra, Vöröstóra vagy Barnagra gondoltam. Szerintem az utóbbi két helyen még aznap is találunk valami fizetõvendég-szobát.
A Völgyinfo telefonszámán adtak néhány nevet meg számot, akik szobákat adnak ki. Ezek Nagyvázsonyban, Gyulakeszin (szerintem innen túl macerás a helyszínre jutni) és Diszelen vannak.
mr: Te hol tudsz szállást?
A Völgyinfo telefonszámán adtak néhány nevet meg számot, akik szobákat adnak ki. Ezek Nagyvázsonyban, Gyulakeszin (szerintem innen túl macerás a helyszínre jutni) és Diszelen vannak.
mr: Te hol tudsz szállást?
Posted 2004. July 15. - 23:15

szasztok!
Mi is gondoltuk, hogy ott kellene lenni, aztán völgyezni pár napot egy-két túrával megspékelve. Jó lenne összegyûjteni mindenkit aki készül ide, aztán együtt intézni szállást (valami zárható bringatárolósat - egy lehetõségrõl már tudunk), meg programokat. Ha összegyûlne jó sok ember lehet, hogy a szállás terén is jobban lehetne alkudozni!
Aki jönne vagy csak tud valamilyen szállás infót az mindenképp keressen meg!
Mi is gondoltuk, hogy ott kellene lenni, aztán völgyezni pár napot egy-két túrával megspékelve. Jó lenne összegyûjteni mindenkit aki készül ide, aztán együtt intézni szállást (valami zárható bringatárolósat - egy lehetõségrõl már tudunk), meg programokat. Ha összegyûlne jó sok ember lehet, hogy a szállás terén is jobban lehetne alkudozni!
Aki jönne vagy csak tud valamilyen szállás infót az mindenképp keressen meg!

Posted 2004. July 14. - 09:27

Én éppen abban az idõben nyaralok a Balcsinál. Majd átnézek, ki tudja, talán el is indulok a versenyen. :

Posted 2004. July 13. - 20:39

Posted 2004. July 09. - 19:13

Üdv!
Remélem jóóó móka leszen!
Az a honlap kicsit hiányos pl 18-35 évesek nem is indul6nak
.
Remélem jóóó móka leszen!
Az a honlap kicsit hiányos pl 18-35 évesek nem is indul6nak

Posted 2004. July 09. - 08:10

Posted 2004. July 08. - 23:54

tudom.. a tapolcai út halál
, de ha nincs más... mellesleg én is elõtte fogok bringával letekerni ha megyek...
a fõnököm a héten majdnem sikeresen elhunyt Tótvázsony és Nagyvázsony között azon az úton (szerencsére semmi baja, még a kocsin sem lett karcolás, de akkor is :-\)
Ja és egy héttel késõbb Veszprõémbõl indul a Gázló TT, ami nagyon frankó kis Bakonyi túra.. ajánlom mindenkinek!
topic itt!

a fõnököm a héten majdnem sikeresen elhunyt Tótvázsony és Nagyvázsony között azon az úton (szerencsére semmi baja, még a kocsin sem lett karcolás, de akkor is :-\)
Ja és egy héttel késõbb Veszprõémbõl indul a Gázló TT, ami nagyon frankó kis Bakonyi túra.. ajánlom mindenkinek!
topic itt!
Posted 2004. July 08. - 22:17

hmmm... Veszprémre nem is gondoltam ...
csak úútálom a Nagyvázsony-Veszprém autóutat: forgalmas, keskeny ... csak Tótvázsony-Vöröstó felé lehetne kerülni, de az sem segít sokat ...
azért kösz Rás, meggondolom
csak úútálom a Nagyvázsony-Veszprém autóutat: forgalmas, keskeny ... csak Tótvázsony-Vöröstó felé lehetne kerülni, de az sem segít sokat ...
azért kösz Rás, meggondolom
Posted 2004. July 08. - 22:03

Nesta: Veszprém kb 20-25 kilcsi...
a Központi kollégiumban egy négyágyas szoba 4400Ft/éj + 300Ft IFA/fõ/éj
a Központi kollégiumban egy négyágyas szoba 4400Ft/éj + 300Ft IFA/fõ/éj
Posted 2004. July 08. - 21:59

Posted 2004. July 08. - 11:17

Posted 2004. July 08. - 08:49

lásd: júliusi BikeMag 117. oldal
Nosztalgia futam, Öcsi kupa: 200.-
Maratonra személyesen a Komjádinál 2000.-, helyszínen 2500.-
edit: valaki tud valami szállást 2 éjszakára Öcs környékén? A völgynapok miatt sajnos telített a kapacitás, viszont én meg akarom nyerni a 24-ei nosztalgiafutamot nagyapám bicajával
, de a maratonon is kellene indulni, meghát 26-án yoo kis koncertek lesznek este.
Ha jó idö lesz akkor lehet szabad ég alatt is aludni, bár bicajokkkal, cuccokkal nem is tudom ... meghát ki tudja milyen idö lesz
Nosztalgia futam, Öcsi kupa: 200.-
Maratonra személyesen a Komjádinál 2000.-, helyszínen 2500.-
edit: valaki tud valami szállást 2 éjszakára Öcs környékén? A völgynapok miatt sajnos telített a kapacitás, viszont én meg akarom nyerni a 24-ei nosztalgiafutamot nagyapám bicajával

Ha jó idö lesz akkor lehet szabad ég alatt is aludni, bár bicajokkkal, cuccokkal nem is tudom ... meghát ki tudja milyen idö lesz
Posted 2004. July 07. - 13:25

Posted 2004. April 14. - 11:10

2004. július 24. Nosztalgia-futam és gyerekverseny
2004. július 25. Balaton Régió Maraton
bõvebben itt
2004. július 25. Balaton Régió Maraton
bõvebben itt