Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kedvenc állatok, állatkedvencek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1241 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

köszi...

Kela, a vizsla túl izgága, és nagyobb a mozgásigénye mint amit én tudnék neki biztosítani

komondor a másik jelölt

az lehet.. komondor nekem is szimpi csak kicsi a kert és nem tom, hogyan tûrnék egymást...:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Attila,a kettõ közül inkább a bullmasztiff.....részemrõl legalábbis
A fajt akialakulását ugye tudod?A nemesek vadasparkját védték velük a vadorzóktól,nem harapott,hanem ledöntötte az embört és a földön tartotta
Elég nagyméretû
kan kb 60-65 cm-es marmagasság,melléje kb 60 kg,figyelni kell a csontozat fejlõdõsere,meghálálja az igényes táplálást,rövidebb ideig élnek a molosszusok méretüknél fogva sajno,ennyi fejbõl,ha konkrétan édekel vmi van szakirodalmam ;)

Kela,retriever :P de azok sem angyalok ha úgy nevelik õket,alapból vadászkutyák :)

köszi...

Kela, a vizsla túl izgága, és nagyobb a mozgásigénye mint amit én tudnék neki biztosítani

komondor a másik jelölt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Kela,retriever :P de azok sem angyalok ha úgy nevelik õket,alapból vadászkutyák :)

jól van na:) pulim van, azt le tudom írni:D:D amúgy bírom , ARC--- frankón segít belsõt cserélni:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Attila,a kettõ közül inkább a bullmasztiff.....részemrõl legalábbis
A fajt akialakulását ugye tudod?A nemesek vadasparkját védték velük a vadorzóktól,nem harapott,hanem ledöntötte az embört és a földön tartotta
Elég nagyméretû
kan kb 60-65 cm-es marmagasság,melléje kb 60 kg,figyelni kell a csontozat fejlõdõsere,meghálálja az igényes táplálást,rövidebb ideig élnek a molosszusok méretüknél fogva sajno,ennyi fejbõl,ha konkrétan édekel vmi van szakirodalmam ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ha nem kell vadállat... vizsla, puli..:) komondor.. golden retriver:D és akkor az asszony sem fél kimenni a házból..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
Barna, bullmasztiffról meg nápolyi masztiffról mit lehet tudni ?
mennyire unintelligens meg "öntörvényû" jószágok ?
nem akarok "vadállatot".
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
http://www.funpic.hu...ew.php?id=32360

-=B.B.B.=-

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nekünk a 7 éves golden retriever szuka meg a 6 hónapos beagle kan nagyon jól összeszokott.elõbb a bejglit még csak pórázon engedtük, de aztán ott röhögtünk rajta mindannyian, mert lédike az csak döglõdött volna, ez meg ott ugrált körbe, meg ugatott meg basztatta.aztán lédike kutyuka egyet mordult és a kutya fél percig kussba volt.aztán jöhetett elölrõl.nah utána olyan jó haverok lettek együtt ásták fel a kertet, együtt szarták össze az udvart, együtt rontották el anya virágoskertjét.csak a bejgli(ugyanis ez lett a neve:D ) összetépett egy nagyon drága csirkémet ugyhogy ment a portáról.meg kiskorától fogva a gettóba tartották, ez a kutya nem odavaló...ugyhogy átkerült tõlünk a szomszédba, ahol meg összecsikargatta a szép drága autót, kinyitja az ajtót, belopózik a kamrába kihozza a lisztet szétszedni, meg ami megtetszik neki.és felzabál mindent.nagyon rossz kutya nevelni kell kicsikorától.remélem ha már így leírtam akkor tudok segíteni valakinek vele:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Unokahugom és Faust a "nyócórási" hírek elõtt :afro:

-=B.B.B.=-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Aranyos buksija van :)
Azért máskor adjál neki enni,nehogy több vakolatot leszedjen :D

-=B.B.B.=-

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
most találtam egy képet a kutyánkról :)
aznap készült, hogy hazavittük (pár hetes volt). Szegény nagyon félt, nem értette mi történik, és emlékszem éjszaka nem akart a házában aludni, ott nyüszített a terasz ajtó elõtt. Elaltattam az ölemben, beraktam a házába, aztán 10perc múlva megint ott nyüszített. Ez ment egy darabig, aztán vérzõ szívvel nem mentünk ki hozzá. Nem sokáig bírta, olyan fáradt volt, hogy elaludt az ajtó elõtt, de reszketett mert hideg volt. Nem volt egy egyszerû este az biztos... :)
http://wall.econ.klt...es/IM008658.JPG

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jól van,drukkolok ;)
Tudod,lakva ismeri meg az ember is a másikat..miért is ne jönnének ki jól egymással?

-=B.B.B.=-

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
házfüggõ!!!
meglátás!!

meg hogy jönnének ki??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
figyumán,jövõ héten hoznak fedeztetni hozzám egy szukát és kölyköt kérek érte :) érdekelhet Téged?;)

-=B.B.B.=-

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
de most is úgy kell lerugdosni a Puszóról a vonatozó kutyákat :D
jó csaj lehet kutya szemmel...

corsót nagyon régóta szeretnék,staffi is jöhet,de megvárjuk hogy véggül mekkora kert lesz ahová költözünk

Láttam tegnap egy alanót meg egy kanárit -nem a sárgát :) - egy kertesházban..nézegettem hogy mi lehet bent amit így kell õrizni,háát két range rover meg 3jaguár volt a kertben...
ja mondom igy már más :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én azonos ivarú kutyát nagyon nem tartanék együtt :) ha kell corso s hátszél ,szólj nyugodtan ;) nekem ha minden jól megy tavasszal lesz egy kis staffbull szukám :)
Thez,kutyaovi,kutyasuli?Pesten biztos elvinnem,már csak a szocializálás miatt is

-=B.B.B.=-

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez nekem is megordult a fejemben...
úgy alakult hogy többet melózom most mint eddig és 7 hónapos a Puszedli,viszonylag már felnöttesen viselkedik,br mst kapott egy akkora plüss shar peit mit õ és ugat ha mozgatod:) két napja nem alszom,kívácsni vagyok hogy bírja az elem :) :)

nem tudom létezik-e ilyen fajta-fajta egymással kijövési utmutató,de nem tudom hogyjönne ki egy szintén csaj cane corsóval aki kölyök

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
idõm van, meló után és hétvégén...
addig meg punnyadjon. Nincs kedvem újra elkezdeni egy kicsivel asszem :S

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akkor menj vele játszani!!!!

Egyébként másik eb akkor kell, ha erre nincs idõd. De akkor viszont készülj fel, hogy háttérbe szorulhatsz, te is és a szavaid is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és az egy kutya unatkozása? sok helyen van egy, csak ezt a szerencsétlent sajnálom ahogy így kinézek a teraszon.. ott punnyad.