köszi...
Kela, a vizsla túl izgága, és nagyobb a mozgásigénye mint amit én tudnék neki biztosítani
komondor a másik jelölt
az lehet.. komondor nekem is szimpi csak kicsi a kert és nem tom, hogyan tûrnék egymást...

köszi...
Kela, a vizsla túl izgága, és nagyobb a mozgásigénye mint amit én tudnék neki biztosítani
komondor a másik jelölt
köszi...Attila,a kettõ közül inkább a bullmasztiff.....részemrõl legalábbis
A fajt akialakulását ugye tudod?A nemesek vadasparkját védték velük a vadorzóktól,nem harapott,hanem ledöntötte az embört és a földön tartotta
Elég nagyméretû
kan kb 60-65 cm-es marmagasság,melléje kb 60 kg,figyelni kell a csontozat fejlõdõsere,meghálálja az igényes táplálást,rövidebb ideig élnek a molosszusok méretüknél fogva sajno,ennyi fejbõl,ha konkrétan édekel vmi van szakirodalmam
Kela,retrieverde azok sem angyalok ha úgy nevelik õket,alapból vadászkutyák
jól van na:) pulim van, azt le tudom írni:D:D amúgy bírom , ARC--- frankón segít belsõt cserélni:)Kela,retriever
de azok sem angyalok ha úgy nevelik õket,alapból vadászkutyák
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
-=B.B.B.=-
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
-=B.B.B.=-