A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
:-D
Ypern az udvarunkhoz képest egy kellemes tavaszi rét lehetett..
gyümölcs mennyire tesz jót nekik? mer az enyém imád mindent. fáról eszi a meggyet, pusztítja a hullott körtét, és ha meghallja, hogy leesett egy szem dió a fáról, már szalad is megkeresni. a kedvenc koktélparadicsomom meg elérhetetlen helyre kell ültetni, mert versenyzünk, hogy ki eszi le. gyümiszezonban nem is bírok megmaradni vele egy szobában
szomszédnak a combon ki volt törve a hátsó ablak, így némileg egyszerûbb volt:D de már megszokta, az a3ban teljesen jól vanPartnerben nehezen megoldható a füllóbálás, mert hátul nincs ablak, de letekertem az ablakot és úgy mentünk.
Az óvatosság már régóta alap.
Nem tudom, hogy az ablaknak köszönhetõ-e, de tegnap mûködött a dolog!
Bár kb 2 kilómétert próbáltuk csak, de elõtte ez is gondot okozott...
Thx!
Még próba párszor.
Meg volt velünk túrázni egy másik kutya is, aztán amikor visszaértünk a hegyrõl a parkolóba, kezdõdött a harc!
Kinyitottam az ajtót és ki-be ugráltak bunyó közben.
Talán jó neki, ha köti hozzá pár poztívabb élmény is...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960