Idõpont: 2006. november 21. (kedd), 18:00
Helyszín: Magyarok Háza, Széchenyi terem (Budapest V. ker., Semmelweis u. 1-3.)
http://www.hazikedve...nyvek.php?id=34

Elnézést,hogy csak ilyen késõn szólok!!!!!
Sajnos nekem is át kellett élnem ezt az érzést.
:-(
Igaz,hogy a mi esetünkben euthanasia volt ami történt.
De talán így jobb Neki.
Nem egy felemelõ érzés az biztos.
Élt 4 évet.
R.I.P.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Sziasztok. Ma délután fél kettõkor itthagyott minket a mi Drága Kutyusunk. ALEX volt a neve, spániel a tipusa és majdnem 13-évig halmozott el minket szeretetével, hûségével, kedvességével. Õ volt a szemünk fénye, imádtuk és nincs többé. Keresem a lakásban és nincs sehol. Nehéz ezt megérteni. Nagyon fáj!!! 37-éves létemre sírtam, mint a gyerek. Kívánom a kutyaszeretõknek, hogy soha ne éljék át ezt az érzést.
minden együttérzésem :(nekem is ment már el több kutyám az örök vadászmezõkre,volt amelyik erõszakos úton sajna:( a jóra kell gondolni,másképp nem megy...Sziasztok. Ma délután fél kettõkor itthagyott minket a mi Drága Kutyusunk. ALEX volt a neve, spániel a tipusa és majdnem 13-évig halmozott el minket szeretetével, hûségével, kedvességével. Õ volt a szemünk fénye, imádtuk és nincs többé. Keresem a lakásban és nincs sehol. Nehéz ezt megérteni. Nagyon fáj!!! 37-éves létemre sírtam, mint a gyerek. Kívánom a kutyaszeretõknek, hogy soha ne éljék át ezt az érzést.
-=B.B.B.=-
Üdv!
kan kutyáknál a kiherélés-ivartalanítás milyen eredménnyel jár? cska nemzõképtelenség, vagy kicsit lenyugszik és mondjuk nem rohangál el (annyira) a szukák után?
a pároztatásról már én is hallottam...
az ivartalanítást meg azért gondoltam, hogy használhat, mert a macskáknál is e célból alkalmazzák... szerintem ez humánus, semmi baja nem lesz...
inkább az a nem humánus, aki futóláncon tartja a kutyáját vagy nem viszi sétálni...
ezeket a menhelyen mondták Neked?lustul, nem lesz olyan jó hézörzõs stb...
nekem is 7 hónaposan kéne visszavinni a menhelyre pár napra, amíg kiherélik szegényt, de nem áll szándékomban elvinni...
inkább megjavítjuk a kerítést.
-=B.B.B.=-
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu