Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kedvenc állatok, állatkedvencek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1241 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hehe hát olyasmi:D

Ami ajánlatokat kaptam eddig auz 90-250közt volt...

szal maradt a második kedvenc a staffy

Triple,nézelõdom majd a fórumon,hátha van valahol jó áron jó kutyus

Ez rohadt egy tré dolog hogy a pénz ennyire átszövi az életünket...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Jaja hát a bullyba szerettem bele,de az ára rettenet húzós...

Hát igen.
Mondjuk én is meglepõdtem kissé,hogy egy hannoveri törzskönyvvel 60-ról indul.
:-(
11 évvel ezelõtt 10 volt.
Erre mondják,hogy stabil,mint a forint?
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jaja hát a bullyba szerettem bele,de az ára rettenet húzós...
fõleg igy diák fejjel

Esetleg még az örökbefogadás lelhet járható út,csak a elcseszték a kutyát akkor nem tudom hogyaz mennyire lehet kijavítani!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

no átolvastam nagyábol ezeket a holnapokat és a staffi kell nekem!

Azért én még nézegetnék egy kicsit a bullterrierek között.
TripleB:nincs harag,de azért az állításod így "kategórikusan" nem jelenteném ki.
;-)
Frankó kis fajta AZ!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no átolvastam nagyábol ezeket a holnapokat és a staffi kell nekem!
Pécsi vagyok,szal jó lenne itt a környéken találni,törzskönyv nem kell,de jó helyrõl legyen..

bár a pit meg a staffy között nem gazán látom a külömbséget,csak hogy az amcsik betegek mit mûvelnek a kutyával...

kb ennyi

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Elnézést kérek,sajnos a smartphone on nem tudok módosítani :( Albertfish ,fõleg méretbeli különbség van,a Staffbull kisebb,zömökebb ,elég ritka fajta nálunk(ilyet szeretnék Faust mellé). sajnos megint divatkutya lesz az Amstaff, én nem mernék belenyúlni akármilyen jöttment kutyába..... a bullterrier nekem bárgyú,teljesen más jellem,ezt bátran tudom mondani,mert az én kutyám tenyésztõjének van az is,háát inkább fél staff nekem.De szét kell nézni:-) holnap gép elõtt leszek es segítek keresni ha gondolod ;-) ( Ír szettert kerestem ismerõsnek éppen :-) )

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
az biztos hogy nem mindenkinek való :) speciel nekem az agyamra menne az izgágaságával :D

-=B.B.B.=-

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na ez jó...

hát pitti volt isteni egy állatka,bár a foxim az terrorizálta állandóan...

néztem jópár hírdetést,sok staff van törzskönyv nélkül"jó vérvonalbol" merjek ilyenbe bel nyúlni?

kanári tényleg knagy lessz,akitöl jött volna annak az apja 72kiló...basszus egy tizesel vagyok több.

szal nagyon úgy tûnik hogy staff bagy bullstaff lessz.amugy Triple,mi a külömbség köztük?

Bully buta nagyon??Beasza*ok rajta annyira tetszik!

Kutyaelvesztés tényleg borzalmas,fõleg ha sok év után a kezeidben leheli ki a lelkét...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:)
nemtudom.
amit én ismerek, mind póráz nélkül krúzol a szabadban. nem akar szökni egyik sem.
max a gazda a kutty elõl mikor már nagyon lemeríti:)
sztem édes.
nem egy nagy dög, ami feküdni tud csak folyton, meg enni néha, de akkor annál többet.
sztem imádnivaló eb:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
thez, álomban se jöjjön elõ egy vizsla,a hideg ráz ki tõle :) ahogy mondtad,sosem lehet lelõni.... amelyikkel eddig találkoztam mind szökött otthonról

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sharpei-rõl meg az terjeng, hogy az egyetlen nem kutyaszagu kutya - a többi jómadár nem szokta ezt kedvelni - kevéssé sétáltatás kompatibilis az eb.

én maradnék simán egy vizslánál.
gyönyörü, értelmes, és nagyon játékos. ja és sose merül le - nem lehet megunni:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nekem könnyû lenne dönteni ;) bullyt kizárnám, kicsit megkérdõjelezem az értelmi képességét (elnézést elõre a bullterrier tulajdonosoktól) a kanári szki nagyméretû, a shar-pei t nem ismerem.
számomra marad az amstaff és a staffbull vagy egy pit

-=B.B.B.=-

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Örülök h van egy ilyen topic is,mert segítség kéne kutyafajta kiválasztásban.
Adott pár dolog aminek meg kell feleljen az uj jövevény:
-rövidszõrû
-lakásban lessz de bírnia kell ha elemgyünk egy vagy többnapos gyalogtúrára
-energikus erõs kutya legyen,de ne idegbeteg mindent szétrágó/volt eccere foxim meg pitem:) /
-nem feltétlen kölyök kell

nem tudom tudtok-e segíteni,de van pár jelöltem

-amstaff,vagy bully
-angol bullterrier /mini vagy nem? /
-shar pei
-kanári szigeteki

kb ennyi...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
A pulik szeretik a havat?? vagy csak az enyém kivétel?
alig találom a hóban:D

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
úgy néz ki,hogy ismét ezt a fajtát választom.
;-)
Igaz,hogy még csak 2,5 hetesek a kiskutyák (a képen 2,5 hónapos) és "alig" 500KM-re van,de majd megoldom valahogy.
Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Õszintén nagyon sajnálom!
Én is másfél hónapja vesztettem el a kutyusomat és még élénken emlékszem mennyire fájt, sõt fáj még ma is. Ha meglátok egy spánielt még mindíg könnyes lesz a szemem. Tehát gyógyírt nem tudok, remélem majd elmúlik.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
szép kort megért,köszönhetõ a lelkiismeretes gazdának gondolom,szép élete lehetett,õszintén sajnálom :(

-=B.B.B.=-

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ma reggel örökre itthagyott minket Bobó kutyusunk. Õ egy 14 éves nagyon kedves öreg Bobtail volt. Rengeteg szép emléket hagyott nekünk.

Ég veled öreg!
:cry:

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Én mennék szivesen,de holnap 06.00tól 18.00-ig melózom és még 240KM választ el a helyszíntõl.
Nem hiszem,hogy a kezdésre odaérnék.

MÁS.
Egy ismerõsöm hívott telefonon,hogy Miskolcon kitettek a lakásból egy 6 éves rottweiler kan kutyát. Kérdezte: nem tartanék-e rá igényt?
Állítólag nagyon szelíd és lakásban volt tartva.
Gazda az ilyen?
6 évig tart egy kutyát,aztán kiteszi.
Mindamellett tudomásom szerint a városban van menhely.
Persze részleteket nem ismerek.
NO COMMENT!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Dr. Buzády Tibor, a Magyar kutyák címû könyv szerzõje tart vetítéssel egybekötött beszélgetést kutyafajtáink eredetérõl, küllemérõl, tulajdonságairól.

Idõpont: 2006. november 21. (kedd), 18:00
Helyszín: Magyarok Háza, Széchenyi terem (Budapest V. ker., Semmelweis u. 1-3.)
http://www.hazikedve...nyvek.php?id=34
Elnézést,hogy csak ilyen késõn szólok!!!!!

biztos élvezetes lesz,jó szórakozást ,ha mész! csak a magyar fajták lesznek terítéken?

-=B.B.B.=-