Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kedvenc állatok, állatkedvencek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1241 hozzászólás a témában

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Talán azért,mert a 8 hét után új gazdihoz kerül.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Feltöltött kép

Olyan szomorú arca van szerintem.

Izomtéridõninja-geológus!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ma nagyot túráztunk.

Felfedeznek:

Feltöltött kép

Sprintelnek:

Feltöltött kép

És ha vizet találnak, belemásznak:

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Feltöltött kép

:love: Egyszerûen a nap képe!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Feltöltött kép
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
MA sétáltunk egyet a parkerdõben:

Feltöltött kép

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Ez meg most került elõ :) jan 3. azaz 8 naposak
Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ennyire telik az idõ? :o
A fülnövesztõt szedik ám rendesen :) Egyet kupíroztassunk már :D Hogy nézne úgy ki?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
A jövõhéten jönnek az új gazdik.
:-(

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
"... besz@rok, ez egy bicikli!" :D

:-D

"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
:-D

Feltöltött kép

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
@rocsipeti, mennyi idos az a szuka? nem tuzelt nagyjabol 2 honapja? alvemhesseg "al-szules" ideje korul szoktak ilyesmit muvelni. egy ismerosnel a tacsi szuka ilyenkor osszegyujtotte a lakasban talalhato osszes telefont, mobilt, hazi vezetek-nelkulit, amit ert, es szepen odapakolta a fekhelyere maga melle, mintha szoptatna oket :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Ypern az udvarunkhoz képest egy kellemes tavaszi rét lehetett..

vazz, ezen nem kicsit derültem :D

olyan van, hogy egy szuka kutyu örökbefogad egy labdát? örökké nyalogatja, ha hazaér, elõször megnézni, hogy megvan-e, és ha a labda sípol, õ is sír. ha eldugom a labdát, akkor addig sír, míg vissza nem adom. ja, és a labda jó ideje megvan, de három napja kezdett el érte "rajongani".

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

gyümölcs mennyire tesz jót nekik? mer az enyém imád mindent. fáról eszi a meggyet, pusztítja a hullott körtét, és ha meghallja, hogy leesett egy szem dió a fáról, már szalad is megkeresni. a kedvenc koktélparadicsomom meg elérhetetlen helyre kell ültetni, mert versenyzünk, hogy ki eszi le. gyümiszezonban nem is bírok megmaradni vele egy szobában :D

fater ír farkasa-Ira minden lepottyant gyümölcsre ugrik.. legyen szilva, barack, alma, akármi..
muternál meg van egy õrült bigli, a Mogyoró.. hát én még ekkora egy bélzsákot még nem láttam.. kedvence a húslevesbõl megmaradt zöldségek, mint pl. az egész fej vöröshagyma, amit egyben nyel le.. vagy a sütõtök. tulajdonképpen elpusztít bármiféle zöldséget, gyümölcsöt ami elé kerül. bár utána Ypern az udvarunkhoz képest egy kellemes tavaszi rét lehetett..

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Partnerben nehezen megoldható a füllóbálás, mert hátul nincs ablak, de letekertem az ablakot és úgy mentünk.
Az óvatosság már régóta alap. ;)

Nem tudom, hogy az ablaknak köszönhetõ-e, de tegnap mûködött a dolog!
Bár kb 2 kilómétert próbáltuk csak, de elõtte ez is gondot okozott...

Thx!

Még próba párszor.

Meg volt velünk túrázni egy másik kutya is, aztán amikor visszaértünk a hegyrõl a parkolóba, kezdõdött a harc! :)
Kinyitottam az ajtót és ki-be ugráltak bunyó közben.
Talán jó neki, ha köti hozzá pár poztívabb élmény is...

szomszédnak a combon ki volt törve a hátsó ablak, így némileg egyszerûbb volt:D de már megszokta, az a3ban teljesen jól van

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Partnerben nehezen megoldható a füllóbálás, mert hátul nincs ablak, de letekertem az ablakot és úgy mentünk.
Az óvatosság már régóta alap. ;)

Nem tudom, hogy az ablaknak köszönhetõ-e, de tegnap mûködött a dolog!
Bár kb 2 kilómétert próbáltuk csak, de elõtte ez is gondot okozott...

Thx!

Még próba párszor.

Meg volt velünk túrázni egy másik kutya is, aztán amikor visszaértünk a hegyrõl a parkolóba, kezdõdött a harc! :)
Kinyitottam az ajtót és ki-be ugráltak bunyó közben.
Talán jó neki, ha köti hozzá pár poztívabb élmény is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
tegnap méretkeztünk a kutyával 5 kiló plusz, és megtanítottam a lábát a vállamra tenni :D
A cicám, amikor a kutyával játszik és megunja, halottnak tetteti magát. Akkor pár méter után leteszi a kutya :D Remélem nem jut eszébe hogy a tesó is ugyanolyan ehetõ, mint a többi macska...
Tegnap este egy cickányt hozott ajándékba a cica: letette a kõre és addig nyávogott amíg meg nem néztem, és nem játszottunk közösen vele. Jól megdicsértem, aztán megette.
Még nem történt ilyen velem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Oké. Ha hobbit akarsz magadnak, nosza. :)
Édesek az ilyen kiskutyák, ellennék én is velük... :)

8 éves szukával viszont én nem merném bepróbálni!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem, már régóta szeretnénk.
Thez, már szólt pár ismerõsünk, hogyha lesz kölyke, kell nekik.
...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
És mit tesztek 5 kölyökkel? Akár 6-al? Viszitek menhelyre, vagy viszitek piacra, ajándékozni...?

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
CJ, ha csak kedvet kaptal a forumos kolyokkepektol, akkor inkabb ne faraszd az oreglanyt...