Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
bazzeg szigi. szerezz lábat, összerakjuk ;)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
akkor nem rá gondoltam

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

az az arc milyen géppel ment? lehet h láttam már. asszem stab supreme, 888, madzagos fékek, magy laza stílus, hosszú õsz haj. ha õ az akkor az tényleg tud.

Matyira gondolsz? Mert akkor neki nem ilyen bicója van. Matyi=Bambusz a fórumon.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

']Itt van ugyan térkép mátramaraton útvonalról de elég kicsi :http://www.matramara...ndex.php?id=271

Van nekem egy 1995-ös mountaibike action újságom , abban van mátrás túraútvonal 2900m-es szintkülönbséggel 56 km es távon, de ez nem körtúra ahogy nézem.:( (régi mátrabérci teljesítménytúra útvonala ) Illetve nem tudom az indulási pont milyen messze van a céltól, mert nincs nálam most mátra térkép. Sirokról indul és Szurdokpüspöki a célállomás. Ez a két hely milyen messze van egymástól?

Lesz élménybeszámoló, viszünk digitális kamerát és fényképezõgépet is természetesen:) Eddig mindig a bükkbe jártunk, csak már uncsi kicsit, aztán gondoltuk mostmár majd a mátra.

Pontosan nem tudom, hogy hány km. De sztem kb 60km.
Most nyílt egy Mátra marcis topic nézzél be oda hátha ott jobban tudnak neked segíteni.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az az arc milyen géppel ment? lehet h láttam már. asszem stab supreme, 888, madzagos fékek, magy laza stílus, hosszú õsz haj. ha õ az akkor az tényleg tud.
a mátrabérc túra, az az országos kék túra része asszem (legalábbis gyalog az.) és az tényleg nem körtúra, hanem keresztül megy a térképen, da faltól falig. de jó zúzda.
amúgy asszem szeptember 10-én lessz mátramarci

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Itt van ugyan térkép mátramaraton útvonalról de elég kicsi :http://www.matramara...ndex.php?id=271

Van nekem egy 1995-ös mountaibike action újságom , abban van mátrás túraútvonal 2900m-es szintkülönbséggel 56 km es távon, de ez nem körtúra ahogy nézem.:( (régi mátrabérci teljesítménytúra útvonala ) Illetve nem tudom az indulási pont milyen messze van a céltól, mert nincs nálam most mátra térkép. Sirokról indul és Szurdokpüspöki a célállomás. Ez a két hely milyen messze van egymástól?

Lesz élménybeszámoló, viszünk digitális kamerát és fényképezõgépet is természetesen:) Eddig mindig a bükkbe jártunk, csak már uncsi kicsit, aztán gondoltuk mostmár majd a mátra.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

']Üdv! :)

Tudnátok ajánlani valami jó útvonalat a mátrában, ahol érdemes lenne tekernünk? Ilyen körtúraszerûségre gondoltunk, mivel kocsival mennénk.
Szóval ahonnan indulunk majd, oda kellene visszaérkezni. CC gépekkel megyünk, de lehet benne "zúzósabb" rész is mert azt szeressük :D Olyan 60-100km-es táv van tervben, de lehet inkább 60.

Annyira ebbe nem vok járatos, de minden szeptemberben szokott lenni a Mátra maraton bringásverseny. Sztem vegyetek térképet és szerezzétek meg a versenyútvonalakat. Sztem nem hiába versenyútvonalak azok a pályák. ;)
Kellemes idõtöltést és jó tekerést kívánok! Élménybeszámolót majd írd le!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Üdv! :)

Tudnátok ajánlani valami jó útvonalat a mátrában, ahol érdemes lenne tekernünk? Ilyen körtúraszerûségre gondoltunk, mivel kocsival mennénk.
Szóval ahonnan indulunk majd, oda kellene visszaérkezni. CC gépekkel megyünk, de lehet benne "zúzósabb" rész is mert azt szeressük :D Olyan 60-100km-es táv van tervben, de lehet inkább 60.

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
írtam Matyinak, ha tud vmi oldalt ahol lesznek fent képek, küldje el nekem.
amugy (asszem) a GYTV is kint volt :)
nagyon fasza volt amugy, annak ellenere hogy 2x defektet kaptam, a 2. sajnos a futamon történt :(

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

egy pikeot mindenesetre nem kéne sunfniznizgatni...
versenyen voltál azért? pikcsörz?

más: nincs valakinek esztergályos ismerõse?

Felnéztem a gyakorlásra. Egész jó gépek voltak és egész jól jöttek lefelé. volt egy kb 50-60éves arc is. :D Gondolom juniorba indult. :P
Gépet nem vittem, ugyhogy nincsen képem.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
van, csak tiszafüreden. gondolom az neked elég messze van. de jól dolgozik minden esetre.

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
egy pikeot mindenesetre nem kéne sunfniznizgatni...
versenyen voltál azért? pikcsörz?

más: nincs valakinek esztergályos ismerõse?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
reméljük h megcsinálják, bár ezen max egy lábcsere segitene. :(. mondjuk láttam egerben egy olyan megoldást, h jujj. szerintem itt mindenki fogná a fejét, és ráadásul még a gyorszár is bejátszott rajta, meg a tárcsa. biztos öröm volt vele a fékezés. :D (ja ez egy marzo dj 3 volt asszem, és valami sufnis 5 kilós hídpótlása volt a dolognak.)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Szériahiba.

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
de mégis ugrottál vele valamit? vagy csak jöttél lefelé és attól megrepedt?

pedig aszittem ez sokáig birni fogja, az axelbõl kiindulva, ami már látott fõnixet, meg jó pár évet alattad...

biztos mutattam már, hogy az én villámmal mit mûveltek leogangban, és még egyben van. sõt! lassan fél éve használom.

érdekös

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Remélem h megtudom csináltatni. Ha megcsináltattam, akkor lehet h eladom és veszek egy boxxit, vagy még nem tom. Ha nem tudom megcsináltatni akkor lehet h abbahagyom a bringázást.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
részvétem. vegyél boxxit :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Evvan... Szériahiba... A kék+ függõség ide vezet...

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás

NateS, véletlenül nem Téged láttalak egy fél pillanatra?
épp telefonáltál asszem a dózsa gy. úton? Te voltál?

Dózsa Györgyön? Nem hinném.

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
SZIGI!!!! MITÖRTÉNT???? :scared: