Ha fényképezõs buli lesz most 7végén, akkor majd kapsz egy kis ízelítõt az ottani pályákról.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Indította
Szigi_
, 2006. június 15. 15:21
Írta 2007. június 14. - 19:29
Kár, hogy nem jössz bicózni. Azért remélem vmikor a közeljövõben el tudsz majd jönni Bagolyra.
Ha fényképezõs buli lesz most 7végén, akkor majd kapsz egy kis ízelítõt az ottani pályákról.
Írta 2007. június 14. - 19:25
Hali Hello!
NAhh mondom a tényállást:(
Szal most az a szitu, hogy anyumék aztmondták hogy necsináljak külön utat, majd he legközelebb újhelyfelé megyünk, majd akkor beugrunk gyöngyösre a motyómért...
(mert a bicózást az albiból való kiköltözéssel szerettem volna összekötni)
Szal a program számomra bukó, max annyi lessz, hogy holnap felmegyek sashegyre, gyakorolni ezt meg azt... (jólennebetanulni a table-t..
)
Tehát nyugodtan készüljetek fényképezéshez, én sajnos most nemtudok eljutni oda:cry:
NAhh mondom a tényállást:(
Szal most az a szitu, hogy anyumék aztmondták hogy necsináljak külön utat, majd he legközelebb újhelyfelé megyünk, majd akkor beugrunk gyöngyösre a motyómért...
Szal a program számomra bukó, max annyi lessz, hogy holnap felmegyek sashegyre, gyakorolni ezt meg azt... (jólennebetanulni a table-t..
)
Tehát nyugodtan készüljetek fényképezéshez, én sajnos most nemtudok eljutni oda:cry:
Írta 2007. június 14. - 11:04
A fotózás nagyon cool ötlet, meg a gyakorlás is. 1-2 ugratót ki is szeretnék próbálni amit idáig nem nagyon mertem, na meg persze a north soret. :matrix: Ha viszont jönne willmaker akkor inkább bicózni kéne.
Írta 2007. június 14. - 10:57
Nekem annyira nem fontos a felszállítás. Lehet hogy építkezünk, meg gyakorolgatunk akkor. Meglátjuk ma mire haladunk (esetleg holnap). Vagy fotózhatunk is, csak egyszer felkerüljünk 
A lényeg hogy ne otthon legyek mert azt utálom. Asszonynak úgyis talulnia kell
A lényeg hogy ne otthon legyek mert azt utálom. Asszonynak úgyis talulnia kell
Írta 2007. június 14. - 08:45
Szerintem tudok szerezni sofõrt.
Picit nagy a létszám a toyotára. :S Exe ugyis buszozni akar. :chin:
Picit nagy a létszám a toyotára. :S Exe ugyis buszozni akar. :chin:
Írta 2007. június 14. - 08:23
Talán nekem is a szombat du. a jó.Idáig hányan lennénk? Szigi,Exe, Will?, Nates esetleg késõbb csatlakozik, Robi?, Nándi?, én.
sofõr lenne?
sofõr lenne?
Írta 2007. június 13. - 23:57
Írta 2007. június 13. - 20:08
Én csak szombat délután érek rá, ha gondoljátok és kell 2 ember akkor megkérdezem Robit és Nándit, hogy mennének-e. Én sajnos ballagáson leszek 11-tõl, utána kerti parti, ahonnan 3-4 óránál hamarabb nem tudok eljönni.
Vasárnap meg délután viszem a rokonokat Ferihegyre, úgyhogy az is kilõve.
Vasárnap meg délután viszem a rokonokat Ferihegyre, úgyhogy az is kilõve.
Írta 2007. június 13. - 19:15
Jejeejejejejejejejeeeeeee!!!!! Már teljesen el voltam keseredve h hétvégén keveset tudok menni.
Remélem nem vasárnap érsz rá. Akkor mennem köll búcsúba.
:D
Remélem nem vasárnap érsz rá. Akkor mennem köll búcsúba.
Írta 2007. június 13. - 18:27
szájonárá
A hétvégén úgy néz ki mégis ráérek, építhetünk is, tekerhetünk is. /a szokásos 5 fõig/
A hétvégén úgy néz ki mégis ráérek, építhetünk is, tekerhetünk is. /a szokásos 5 fõig/
Írta 2007. június 13. - 14:04
Írta 2007. június 13. - 13:45
Péntek délelõtt megyek Gyöngyösre, szal ha lehet akkor mennék veletek 7végén.
Írta 2007. június 13. - 11:42
Szerintem a lejáróra egyenlõre nem lesz idõnk, de talán még megyünk Pénteken vagy szombaton is.
Írta 2007. június 13. - 11:34
Köszi a képeket majd elõre is. Ne tudd meg milyen szar itt Miskolcon bringa nélkül... Már az õrület határán vok néha.
Holnap a lejárót is megcsináljátok?
Holnap a lejárót is megcsináljátok?
Írta 2007. június 13. - 11:31
Hát Szigi, nem tom hogy vagy vele, nekem több helyen sántít a dolog. De legyen sikerük és csinálják meg! kíváncsian várom a 2 hét múlvát.
Holnap délután ácsolás, ha minden igaz. majd küldök képet hogy mit csináltunk.
Azért milyen szerencsések vagyunk hogy VK/UCI szintû pályán mehetünk majd
Holnap délután ácsolás, ha minden igaz. majd küldök képet hogy mit csináltunk.
Azért milyen szerencsések vagyunk hogy VK/UCI szintû pályán mehetünk majd
Írta 2007. június 13. - 10:28
Írtam emailt a mex se-nek, hogy mi a szitu. Azt mondják, hogy folyamatban van a szerzõdéskötés. Amíg nincs szerzõdés addig nincs építkezés, ami érthetõ, és logikus. Írták, hogy van elegnedõ ember és egy géppark ami rendelkezésükre áll a pálya építéséhez. Úgy számolták, hogy így a földmunkálatok 5napba fognak telni.
Remélem összejön nekik.
Remélem összejön nekik.
Írta 2007. június 13. - 00:27
Sebaj.. Ha így haladunk, akkor legközelebb Kecskeméten is lesz..
:D:D
Írta 2007. június 13. - 00:24
Jah,..sátoralján sincs, Mátrában sincs, de Pl Pécsen van, amit nagyon sokan sziddtak..
Meg volt HHH-n is , amit próbálgathatunk a Bükkhöz vagy sátoraljához hasonlítani...:rocketman
Meg volt HHH-n is , amit próbálgathatunk a Bükkhöz vagy sátoraljához hasonlítani...:rocketman
Írta 2007. június 12. - 21:10
Háth ja,.. de sátoralján is ugyanez a helyzet:(
Ott sincs idén verseny??? :scared:

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére