Szerintem szombaton a 9 óra jó lesz, akkor Mátrafüreden a pataknál. Ha bármi változás van jelzek (a felszállítást lefoglaltam fixre, 9re). Embert még hozhattok, mert így kb 10en vagyunk, úgyhogy ha beesik még valaki, akkor jöhet mert az autóra még fér. Szigi te tudsz még valakit?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Indította
Szigi_
, 2006. június 15. 15:21
Írta 2007. szeptember 26. - 07:40
Írta 2007. szeptember 25. - 22:20
Sztem találkozás Mátrafüreden a parkolóba a pataknál. Kezdés meg kocsitól függ tehát Gabi majd szolj h mi a végleges idõpont!
off:
Gáboron a világ szeme:P
on.
de tényleg jó lenne minél hamarabb kezdeni...
Írta 2007. szeptember 25. - 22:07
Sztem találkozás Mátrafüreden a parkolóba a pataknál. Kezdés meg kocsitól függ tehát Gabi majd szolj h mi a végleges idõpont!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)
Írta 2007. szeptember 25. - 21:49
megprobálhatjuk de lehet hogy kicsit késünk de kezdjétek el pontos találkozás hol lesz?
Írta 2007. szeptember 25. - 21:20
Örülök h csak összejött a dolog. Már télleg féltem h megint nem lesz kékkereszt! Akkor szombaton találkozunk.
na akkor benne lennétek egy hamarabbi kezdésbe mint 10?
sztem kezdhetnénk 9-kor??? fél9-re odaérünk, 9-re felpakolunk és go
mert már tényleg nagyon hamar sötétedik... :S:S:S
Írta 2007. szeptember 25. - 20:29
Örülök h csak összejött a dolog. Már télleg féltem h megint nem lesz kékkereszt! Akkor szombaton találkozunk.
Írta 2007. szeptember 25. - 20:23
szeva nekünk a 10 óra böven megfelel szerintem lehet fél 9 is és akkor biztos 10kor elindulunk a létszámunk változatlan akkor szombaton lent találkozunk
Írta 2007. szeptember 25. - 19:48
András, szívesen látunk, gyertek. Mi a Kékkereszten szeretnénk, ha nektek jó. Eddig így állunk:
Gyöngyösrõl 3 fõ
Debrecenbõl 3-4 fõ
András & ET: 5-6 fõ.
Várom válaszotok. szombat 10.00 tõl jó lenne, kocsit szervezem
Gyöngyösrõl 3 fõ
Debrecenbõl 3-4 fõ
András & ET: 5-6 fõ.
Várom válaszotok. szombat 10.00 tõl jó lenne, kocsit szervezem
Írta 2007. szeptember 24. - 22:44
Mikor akarjátok kezdeni Gabi a felszállítást? Csak mert sztem 5 körül már eléggé kezd sötétedni erdõbe. Szóval jó lenne nem délbe kezdeni most hanem kicsit hamarabb..~10 óra...
Írta 2007. szeptember 24. - 20:51
Szevasztok hallotunk erröl a bringázásról ET-töl mi tutira lennénk öten vagy hatan szovaol ha jó akkor mennénk(nekünk mondjuk bagolyt mondtak)
Írta 2007. szeptember 24. - 19:37
Csákesz!
A múlt héten kiderült, hogy le van pattanva egy darab csont, de azzal nem tudnak mit csinálni. Befáslizom és megyek! Max. Szigivel relaxálunk a friss hegyi levegõn.... Feltéve ha addig nem szül az asszony!
A múlt héten kiderült, hogy le van pattanva egy darab csont, de azzal nem tudnak mit csinálni. Befáslizom és megyek! Max. Szigivel relaxálunk a friss hegyi levegõn.... Feltéve ha addig nem szül az asszony!
Írta 2007. szeptember 24. - 18:40
Hivatalosan 7végén már bringázhatok. Még egy kicsit gyengécske, de azért sztem elmegyek, max nem minden körbe megyek, ha vmi gebasz lenne vele.
Írta 2007. szeptember 24. - 18:18
Azóta még egy embert kilõttünk, szóval kevés esélyt látok rá h 4nél többen legyünk...3 ember az tuti. Jó lenne ha nem esne az esõ.
Írta 2007. szeptember 24. - 17:52
Írta 2007. szeptember 24. - 15:07
Na szoval akkor mondom a tényeket amik nem olyan fényesek nállunk. Vunk 3an tutira! Már kérdezgettem az embereket és kb max még 3 fõt tudok összeszedni ha minden jól megy. Többiek nem érnek rá.
Ti hányan vagytok?
Ti hányan vagytok?
Írta 2007. szeptember 24. - 14:28
A jó hír az, hogy Tomi ráér, tehát lesz felszállítás Szombaton Mátrafüred - Kékes, mehet a szervezés ezerrel, minimum 10en legyünk. Rosszhír nincs .
Szigi neked lehet már bicóznod? Rolcsi, hogy áll a kezed?
Szigi neked lehet már bicóznod? Rolcsi, hogy áll a kezed?
Írta 2007. szeptember 24. - 13:49
Gabi akkor légyszi szólj mielõbb h lesz-e vmi a szombati kerózásból. Jó lenne minnél hamarabb tudni az infókat!
Írta 2007. szeptember 22. - 12:59
Örölük hogy tetszik. Gratulálok a csapathoz (ez sajnos a fájó igazság)
Van aki segget csinál a szájából, fasza gyerekek, ha neked tetszik, akkor csináld..ennyi
este Metro ride.
Van aki segget csinál a szájából, fasza gyerekek, ha neked tetszik, akkor csináld..ennyi
este Metro ride.
Írta 2007. szeptember 19. - 12:00
Értettem az infokat. Mostmár akkor elkezdem szervezni. Akkor eddig ugy néz ki h kb 6-8 fõ amivel meg vagyunk. Próbálok annyi embert szerezni min. h 10-en meglegyünk a kocsin. Remélem összejön! Aztán hátha metrorideon összefutunk!