Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Írta 2007. október 16. - 21:17
Ha vki nem ér rá csak du az bringázni még odapofátlankodhat,ha netán lemarad az építésrõl?
Bár még semmi sem tuti.Szeretném kipróbálni az új villát élesben,de nem biztos h fel tok egyáltalán menni a mátrába!Azért reménykedem!
Írta 2007. október 16. - 20:57
Gabi mit fog takarni ez a pályaépités? esõben is fogtok épitkezni? hánytól lesz a felszállitás meg ilyenek?
üdv: B
Írta 2007. október 15. - 09:59
majd irok vagy valaki ir, hogy mi a helyzet debreceni fronton!
üdv: B
Írta 2007. október 15. - 07:41
Írta 2007. október 15. - 01:04
Írta 2007. október 14. - 18:58
akkor ennek fenyeben, ha barmi gond van, akkor kerlek Titeket is, hogy ne alljatok le kakaskodni, pontosan azert van az "ertesitsd a moderatort" gomb a jobb felso sarokban minden hozzaszolasnal [igy nez ki: ] tessek szepen hasznalni.
koszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 14. - 18:54
Írta 2007. október 14. - 18:54
Írta 2007. október 14. - 18:50
ha ugy itelem meg hogy kozbe kell avatkoznom, meg fogom tenni. Barhol, barmikor. Lehet hogy ezt neha a "torzstagok" betolakodasnak veszik, de csak azert mert en nem szoktam ebben a topikban hozzaszolni, meg figyelemmel kovetem. Mas moderator[ok] is. Amikor ide regisztraltatok, Ti is, masok is elfogadtak a felteteleket. Azok szerint kell focizni, kulonben anarchia lesz. Mi azt nem akarjuk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 14. - 18:46
Írta 2007. október 14. - 18:42
Azt nem értem, hogy ha nektek ennyire nem tetszik ez az egész dolog, akkor minek jöttök el edzésre, illetve a versenyre? Csak itt tudtok fikázni. Személyesen miért nem tudsz mondani bármit is Szigi? Nem hogy építõ jelleggel segítenél, inkább ellene vagy. Ott voltunk személyesen is, mégse mondtál semmit. A másik. Tudtommal azok a lelkes német riderek nem konkrétan erre a versenyre jöttek, szóval feleslegesen írtad. Ha még ott maradtál volna egy kicsit, akkor hallhattad volna hogy milyen magyarországon egy sport egyesületet irányítani, és hogy aki ebben a közegben benne van, inkább segít a másiknak, nem pedig ellene van. felmerül a kérdés, hogy akkor te most milyen bringás is vagy?!
ez tele van szemelyeskedessel. Amit Szigi_ irt, az nincs. Hogy kinek van igaza, az engem nem erdekel, de minit Moderator, kenytelen vagyok szolni, hogy szemelyeskedesnek ezen a forumon helye nincsen. Mar volt szolva a versenyek topikban is. Ezert figyelmeztetesben reszesulsz. Tobb figyelmeztetes/megrovas utan hosszabb-rovidebb idore valo eltiltasok kovetkeznek.
Ajanlom figyelmedbe a Forumszabalyzatot.
mindenki masnak mondom, hogy az utobbi napok-hetek osszetuzesei miatt egy-ket topik kiemelt moderatori figyelemben reszesul. Igy ez is. Kerunk mindenkit a szabalyoknak megfeleloen hasznalni forumunkat. Kulonben kenytelenek leszunk szankciokat alkalmazni.
Koszonom
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 14. - 17:58
Már várom a jövõ7et! Csak ne lennének utánna ZH-k... :S
Írta 2007. október 14. - 17:52
Írta 2007. október 14. - 17:48
Nem terveztünk jövö hétvégére semmit, ha még is változna a terv szólok v szólunk itt a fórumon!
Kékes DH-ról akció képek lesznek vkitõl? Kiváncsi lennék vizuálisan is az eseményre!
Írta 2007. október 14. - 17:40
Írta 2007. október 14. - 17:36
(A program a héten tisztázódik)
2007. október 21. (vasárnap - Másnap szabadnap!) elõzetes:
- Reggel old school slalompálya építés Kékesen (aki ráér, vagy van kedve az jöjjön)
- Ha végeztünk az építéssel felszállításos bringázás kifulladásig
Mátrafüred - Kékes (Minél több ember jöjjön, nagy parti lesz. Debreceniek?)
2007. október 22. (hétfõ - Szabadnap!):
A pályaépítés gyümölcsének learatása:
- Old school szlalomverseny Kékesen...
ez itt az:
http://pix.bikemag.hu/data/3024/2007_oktober_23_old_school_m_solata.jpg
Nem én szervezem, csak az infót dobom ide, a program a héten tisztázódik, ha változik valami itt jelzek.
Szokásos csapat lesz
Írta 2007. október 14. - 16:33
A német srácal beszélgettem és csakis a verseny miatt jött ide.
És végezetül: Sztem elég sokat teszek a sportért. Mielõtt fikázol érdeklõdj körbe és ugy tedd azt máskor.