Hétvége, és szerintem csak egy nap (valószínûleg szombat). Én mennék kettõre is, de ezzel azt hiszem egyedül vagyok. Létszám még ismeretlen. Kék+ legalább egyszer, meg kéne vmi újdonság is. Bagolyírtás?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Indította
Szigi_
, 2006. június 15. 15:21
Írta 2007. március 19. - 21:44
Írta 2007. március 19. - 21:41
Ex: Arra gondoltam, hogy mire kész lett az én telóm akkora derült ki, hogy a tiéd törött.
VV: Elõreláthatólag nekem minden 7vége jó, sõt a péntekek is. Ha hétközbe akartok jönni akkor majd utánna nézek a szüneteimnek. 1 napos lesz, úgy mint szokott, vagy több napra most? Kik jönnek még? Merre menjünk?
VV: Elõreláthatólag nekem minden 7vége jó, sõt a péntekek is. Ha hétközbe akartok jönni akkor majd utánna nézek a szüneteimnek. 1 napos lesz, úgy mint szokott, vagy több napra most? Kik jönnek még? Merre menjünk?
Írta 2007. március 19. - 20:53
Szigi!
Kezdhetsz gondolkodni egy jó májusi idõponton, amikor vághatunk egy kis csapatást a hegyecskén. Ne Pünkösd legyen!
Kezdhetsz gondolkodni egy jó májusi idõponton, amikor vághatunk egy kis csapatást a hegyecskén. Ne Pünkösd legyen!
Írta 2007. március 19. - 20:50
Szeretnéd, hogy kész legyen! Olyan könnyû lenne a doradohoz rugot kapni? Az én telómhoz 3negyed év kellett míg megjött a láb.
Vmi lehet itt mátrai levegõbe, mert mostanába tul sok alkatrész törik. :chin: Remélem minnél elõbb lesz bicód és tudunk menni koptatni a Mátrát.
Vmi lehet itt mátrai levegõbe, mert mostanába tul sok alkatrész törik. :chin: Remélem minnél elõbb lesz bicód és tudunk menni koptatni a Mátrát.
Írta 2007. március 19. - 20:45
üdvözlök minden fórumozó társamat, kisebb kihagyás után visszatértem.
Amint kész lesz a telóm (szimmeringcsere, gyógykezelés, 6 felé tört rugó ), aktívan fogok tekerni, meg minden ilyesmi
Már kegyetlenül hiányom van , remélem jövõhéten kész lesz!
peace
Amint kész lesz a telóm (szimmeringcsere, gyógykezelés, 6 felé tört rugó ), aktívan fogok tekerni, meg minden ilyesmi
Már kegyetlenül hiányom van , remélem jövõhéten kész lesz!
peace
-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live
Írta 2007. március 18. - 20:41
Arra gondolsz amelyik nem sokkal a kék3szög becsatlakozása elõtt van benne a pályába? kb félméter-méter magas?
Azaz. Eddig egy kellemetlen sziklás letörés volt, azt simítottuk ki
Írta 2007. március 18. - 18:03
Nem is egyet! Pénteken is mehetünk. Felvettelek skypera. Telszámom megvan még? Tiédet küld el privibe!
Írta 2007. március 18. - 17:27
CSááá!
Nahh ma viszem fel gyöngyösre a bicót!
Akkor lehet összefutunk?
Nekem jó a szerdai lóti-futi is, meg csütörtökön akkor mennyünk egy kékkeresztet.
Nahh ma viszem fel gyöngyösre a bicót!
Akkor lehet összefutunk?
Nekem jó a szerdai lóti-futi is, meg csütörtökön akkor mennyünk egy kékkeresztet.
Írta 2007. március 18. - 16:16
Arra gondolsz amelyik nem sokkal a kék3szög becsatlakozása elõtt van benne a pályába? kb félméter-méter magas?
Írta 2007. március 18. - 12:07
Nem csak elsuhantem mindig arra. Akkor 13.35ös busszal fel is megyek meglesni.
Ti építettétek?
Ti építettétek?
Írta 2007. március 17. - 21:08
Szigi, Kékkereszten Benevár után nem sokkal van egy kis letörés csinálva. Láttad?
Írta 2007. március 15. - 21:40
Aki teheti az menjen a Mátrába mert fel van száradva mindenhol. Kékesen egy kicsit hüvi van, de a többi jó! A kék kereszt isteni. Rengeteg turista volt most fent a jó idõ és a szünet révén. Elég sok bringással is összefutottam. Hajrá mindenkinek!
Ja és hordjatok bukót!!!!
Ja és hordjatok bukót!!!!
Írta 2007. március 12. - 00:11
Csao Will!
Nekem márc 22(csütörötök), 23(péntek) szünet szal 21én megyek gyöngyösre, de 4ig órám van, szal az a nap nem jó esetleg éjszakai városi lóti-futira.
Nekem márc 22(csütörötök), 23(péntek) szünet szal 21én megyek gyöngyösre, de 4ig órám van, szal az a nap nem jó esetleg éjszakai városi lóti-futira.
Írta 2007. március 11. - 17:04
CSááá Szigi!
NAhh,.. Én majd jövõ7 utáni héten viszem fel gyöngyösre a bicót,...
Nemtudnál esetleg lógni a suliból?
Nekem a kedd-szerda nagyon jó bicózáshoz, de esetleg még pénteki napra is fennmaradnék, ha megoldható lenne. . . . . .
:peace:
NAhh,.. Én majd jövõ7 utáni héten viszem fel gyöngyösre a bicót,...
Nemtudnál esetleg lógni a suliból?
Nekem a kedd-szerda nagyon jó bicózáshoz, de esetleg még pénteki napra is fennmaradnék, ha megoldható lenne. . . . . .
:peace:
Írta 2007. március 05. - 22:24
3negyed évet vártam rá türelmesen és nem csaltam meg más villával. Ezek után ugy érzem hogy L'Oreal.
Írta 2007. március 05. - 20:17
Írta 2007. március 04. - 23:30
Tegnap hoztam el a probikeból, ma már össze is raktam és le is hoztam Miskolcra. Ugy érzem a héten le se fogok szállni a bringámról. Nagyon örülök most a telómnak! Köszi Tigger a segítséget! Nélküled nem lett volna semmi se ebbõl.
Ha valaki jön a Mátrába és igényli h menjek jó helyeket mutogatni az szóljon elõre, mert akkor a bringámat ugy intézem h otthon legyen.
Ilyen volt:
http://pix.bikemag.h...a/500/pike1.JPG
Ilyen lett:
Edit: bocsi a nagy képért... Összehuztam kicsire, de ilyen nagyra rakta ki... Nem értek a lovakhoz:gafa:
Az elsõt inkább hadjuk meg csak linkként. A "fórummal" nemtudod méretezni a képet. a Size paranccsal csak a betûméretet tudod változtatni. (megoldás? mielött feltöltöd szoftveresen átméretezed, vagy feltöltöd az http://imageshack.us -ra ahol ha szeretnéd átméretezi neked.) és legközelebb használd a módósítás gombot!
Ha valaki jön a Mátrába és igényli h menjek jó helyeket mutogatni az szóljon elõre, mert akkor a bringámat ugy intézem h otthon legyen.
Ilyen volt:
http://pix.bikemag.h...a/500/pike1.JPG
Ilyen lett:
Edit: bocsi a nagy képért... Összehuztam kicsire, de ilyen nagyra rakta ki... Nem értek a lovakhoz:gafa:
Az elsõt inkább hadjuk meg csak linkként. A "fórummal" nemtudod méretezni a képet. a Size paranccsal csak a betûméretet tudod változtatni. (megoldás? mielött feltöltöd szoftveresen átméretezed, vagy feltöltöd az http://imageshack.us -ra ahol ha szeretnéd átméretezi neked.) és legközelebb használd a módósítás gombot!
Írta 2007. március 03. - 18:40
üdv újra!
na mi a helyzet a mátrában? gondolom nincs hó mint ahogy sehol se az országban.
hogy áll a telód szigi?
na mi a helyzet a mátrában? gondolom nincs hó mint ahogy sehol se az országban.
hogy áll a telód szigi?
Írta 2007. január 17. - 23:50
Szigi nemtom mik a lehetõségeid, de most van "elfekvõben" egy full DH gépem, ha érdekel akkor MSN.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.