Nem tudom, csak azt tudom hogy tavaly is hirdettek oda versenyt, meg kupasorozat, meg minden finomság, de elmaradt. Ahogy elmaradt tavaly a mátrai versenyek nagy része. Remélem idén már nem ilyen komolytalan a szervezés.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Indította
Szigi_
, 2006. június 15. 15:21
Írta 2007. április 16. - 10:38
Írta 2007. április 16. - 10:18
Én is így vélekedek. A dh edzés tetszik a legjobban. 1500 annak, aki nem tag és napi 6kör. Ilyenre bármikor befizetnék.
Galyán hol van dh pálya?
Galyán hol van dh pálya?
Írta 2007. április 16. - 07:53
Szerintem a tagdíj éves díj. Ha nem - akkor tárgytalan a dolog.
Belépés? Hmm. Elõször megnézem, hogy az egyesület mit tesz le az asztalra. Megvalósítja-e a kihirdetett versenyeket, edzéseket. Utána megnézem a tagokat, hogy milyen a társaság, milyen a szervezés, stb stb. Mert ugye nem elég csak meghirdetni egy versenyt, rengeteg szervezéssel is jár. Ugye emlékszünk még Lajosháza Õrlõmûre..
Örülök a kezdeményezésnek, csak legyen is belõle valami.
Belépés? Hmm. Elõször megnézem, hogy az egyesület mit tesz le az asztalra. Megvalósítja-e a kihirdetett versenyeket, edzéseket. Utána megnézem a tagokat, hogy milyen a társaság, milyen a szervezés, stb stb. Mert ugye nem elég csak meghirdetni egy versenyt, rengeteg szervezéssel is jár. Ugye emlékszünk még Lajosháza Õrlõmûre..
Örülök a kezdeményezésnek, csak legyen is belõle valami.
Írta 2007. április 15. - 11:03
Nem ismerem õket. Nem Bazsa csinálja ezt? Elég igényes a honlapjuk. Én sokkallom a havi 6ezret..
Nates te be fogsz lépni?
Nates te be fogsz lépni?
Írta 2007. április 14. - 21:03
Írta 2007. április 14. - 18:01
akkor nyomod most ezerrel. a fogas meg tök gáz hétvégén. egy kicsit tele van...
majd lehet h hozok még egy embert máj. 20-án.
Írta 2007. április 14. - 17:44
Azé van változás dögivel.
Ma meg volt 2 kör kék3szög, meg 2 kör kék+! Eszméletlen jók a pályák! :matrix:
Ma meg volt 2 kör kék3szög, meg 2 kör kék+! Eszméletlen jók a pályák! :matrix:
Írta 2007. április 14. - 17:19
meggyõzõ képek
nem lehet rossz a pálya, én ott leszek.
nem lehet rossz a pálya, én ott leszek.
Írta 2007. április 14. - 16:26
http://kep.tar.hu/endroo/27522680#2 igaz hogy 02 de a kontinensek nem vándoroltak talán annyit azóta.
vv: :love1: örök hála. ha neked így jó akkor nekem is a 20-a.
vv: :love1: örök hála. ha neked így jó akkor nekem is a 20-a.
Írta 2007. április 14. - 13:29
üdv!
most jutottam csak fórumközelbe, de legalább már kiforrott a dolog. máj. 20-án ott leszek
képet vagy kisfilmet tud valaki küldeni vagy linkelni nekem a bagolyirtási pályáról? már kiváncsi vagyok rá mert nem nagyon voltam még ott (de megyek). elõre is köszi a linket stb...
most jutottam csak fórumközelbe, de legalább már kiforrott a dolog. máj. 20-án ott leszek
képet vagy kisfilmet tud valaki küldeni vagy linkelni nekem a bagolyirtási pályáról? már kiváncsi vagyok rá mert nem nagyon voltam még ott (de megyek). elõre is köszi a linket stb...
Írta 2007. április 13. - 20:27
Részemrõl rendben az egész progi! Tutira megyek.
Írta 2007. április 13. - 19:31
Arra gondoltam, hogy akkor május 20-ra, vasárnapra tennénk át az idõpontot, ami úgy tûnik, majd mindenkinek jó lenne. A hosszú hétvége sajnos sokaknak nem jó, mivel akkor lesz a HHH-n a Buda Maratonnal együtt szervezett DH verseny is. A május 12-13-i hétvége azért nem jó, mert akkor lesz a szintén általam szervezett, II. "Börzsönyi szivató" nevû AM/Trail túra. 19-e az elöbbi túra esõnapja, így belefér a másnapi Mátra. A 20-a utáni hétvége meg Szilvásvárad Maraton, ami többek miatt (Sala, jómagam, stb...) megint problémás. Endroo - téged el tudunk fuvarozni, ez nem gond.
A helyszín meg szerintem legyen a bagolyírtási pálya, ahol kora délutánig mennénk pár kört (erre szervezném a felszállítást is), majd átmennénk a Kékesre, és még itt is mehetnénk egy-két vmit (kék+ muszáj:D). Ide a szállítást megoldjuk saját erõbõl.
A helyszín meg szerintem legyen a bagolyírtási pálya, ahol kora délutánig mennénk pár kört (erre szervezném a felszállítást is), majd átmennénk a Kékesre, és még itt is mehetnénk egy-két vmit (kék+ muszáj:D). Ide a szállítást megoldjuk saját erõbõl.
Írta 2007. április 13. - 08:21
akkor a felszállítós autó felejtõs, mert két helyszínt egyszerre nem tud, illetve ha a társaság egyik fele itt akar, más meg amott annak nincs sok értelme. Egy helyszínre kell szervezni és azon jönni egész nap. Aki külön akar itt is, ott is jönni, annak a felszállítást magának kell megoldani az egyik helyszínen.
Írta 2007. április 13. - 08:14
Ahogy ismerem VVt, ha már eljön, akkor nem fogja kihagyni a kék+et.
Írta 2007. április 13. - 08:10
Szvsz hosszú hétvége jobb... Amúgy lehet május 1. is, ha Bagolyra tervezitek, mivel ott biztosan nem lesz dugó
Írta 2007. április 13. - 07:48
Írta 2007. április 12. - 19:29
Naah ez jó hír! Vasárnapok is jók nekem meg a hosszu 7vége is, csak ne máj.1-re tedd, mert majális miatt dugó lesz a Mátrában. Most husvétkor is végig kocsisor állt a szerpentineken. Tiszta Pest hangulat volt.
Írta 2007. április 12. - 18:48
Többen is jelezték, hogy nem jó az 5-e, ezért szerintem halasszuk el.
Vagy az elötte lévõ hosszú hétvége, vagy utána, akkor viszont csak vasárnap lenne jó, tehát 13-a, vagy 20-a. Szavazzatok!!!
Jussunk dûlõre, mert akkor azt az idõpontot hirdetem meg.
Vagy az elötte lévõ hosszú hétvége, vagy utána, akkor viszont csak vasárnap lenne jó, tehát 13-a, vagy 20-a. Szavazzatok!!!
Jussunk dûlõre, mert akkor azt az idõpontot hirdetem meg.
Írta 2007. április 12. - 16:30
Ma derült ki. Az összes hétvégém szabad kivéve 5-e.... Asszonypajtás ballag és elég rosszul jönne ki, hogy ha nem vok ott... Szóval ha végül más idõpont lesz akkor 100% h megyek, ha nem, akkor majd júniusban.