Nates, nehogy már egyedül arasd le a babérokat! Ha elindultál csörgess meg. A Nándiékkal miújság van?
Szigi, Exe ráértek?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Started by
Szigi_
, 2006. June 15. 15:21
Posted 2007. June 15. - 21:41
Posted 2007. June 15. - 21:07
Az az igazság, hogy én négyre biztos nem érek fel. Bringázzatok egyet, ha összefutunk összedolgozunk, ha nem - befejezzük mi.
Posted 2007. June 15. - 21:04
Én kb. egy órára tudok felmenni, négyig bringázhatnánk, utánna pedig csiszolhatnánk ezt a piramisokkal vetekedõ mérnöki tüneményt:)
Posted 2007. June 15. - 20:33
Én csak olyan 4-5 óra felé megyek fel ha minden igaz, akkor is csak befejezzük a mérnöki tudomány csúcsát jelentõ konstrukciót
Most még ki kell számoltatni a ProEngineer-el a terepszöget meg a konstrukciós bizonyosságot. Reggelre végzek
Most még ki kell számoltatni a ProEngineer-el a terepszöget meg a konstrukciós bizonyosságot. Reggelre végzek
Posted 2007. June 15. - 20:13
Holnap kb. mikortól lesztek kint és nagyjából meddig? Ismerõsökkel megyünk a Mátrába (CC) és attól függõen, hogy végzek ott, lehet átrándulnék utána.
Posted 2007. June 15. - 19:11
Posted 2007. June 15. - 07:21
Én is ilyesmiben gondolkodom, csak kék színnel
Majd meglátjuk mit ad ki a hely egyáltalán.
Majd meglátjuk mit ad ki a hely egyáltalán.
Posted 2007. June 14. - 22:48
Posted 2007. June 14. - 22:29
Úgy érted h külön a lejáró mögé tegyünk egy kis érkezõt talán? Sztem ha még kicsi is akkor is jobb mint, ha teljesen síkra huppanunk. Ha csinálunk egy kis érkezõt akkor ugy meg lehetne csinálni h a lejáró végénél eldobó legyen az egyik fele, a másik meg az eldobónak, ill. a north sore-nak az érkezõje.
Edit: Bár belegondolva lehet h ugy nem jönne ki a hossz az north shore érkezõnek. Ezt látni kéne meg tesztelni inkább és majd utánna eldönteni akkor.
Edit: Bár belegondolva lehet h ugy nem jönne ki a hossz az north shore érkezõnek. Ezt látni kéne meg tesztelni inkább és majd utánna eldönteni akkor.
Posted 2007. June 14. - 21:38
De. Mex vagyok. Kékesen is csinálunk egy brutál pályát, meg Galyán is van egy, de az titkosított 20 évre.
Mondjuk így tényeg nem néz ki magasnak, de arra gondoljatok, ha odaállok a végéhez, az mellmagasság fölött van. A tetején állva azért elgondolkodtam. Ha ívbe érkezne, akkor semmi gáz. de síkra egy kissé meleg a helyzet. Szigi, ha lejárót csinálunk, azt simán átugorja aki bevállalja, utána lehet gondolkozni, hogy érkezõt hová.
Ha nem csinálunk lejárót, 30 cm-es érkezõnek nincs értelme. Annál magasabb kellene jóval, hogy rendesen be tudj érkezni. Hát a helyet elnézve nem tudom, hogy hová lehetne és mekkora érkezõt építeni. Szerintem inkább ki kell találni máshová is ilyen jellegû dolgot, és ott ívbeérkezést csinálni.
Mondjuk így tényeg nem néz ki magasnak, de arra gondoljatok, ha odaállok a végéhez, az mellmagasság fölött van. A tetején állva azért elgondolkodtam. Ha ívbe érkezne, akkor semmi gáz. de síkra egy kissé meleg a helyzet. Szigi, ha lejárót csinálunk, azt simán átugorja aki bevállalja, utána lehet gondolkozni, hogy érkezõt hová.
Ha nem csinálunk lejárót, 30 cm-es érkezõnek nincs értelme. Annál magasabb kellene jóval, hogy rendesen be tudj érkezni. Hát a helyet elnézve nem tudom, hogy hová lehetne és mekkora érkezõt építeni. Szerintem inkább ki kell találni máshová is ilyen jellegû dolgot, és ott ívbeérkezést csinálni.
Posted 2007. June 14. - 21:36
Hmm,.. jónak néz ki...:lick:
Majd betesztelem, ha visszakerülõk fõsulira legkésõbb akor:D
De addig tuti nembírom ki:)
Majd betesztelem, ha visszakerülõk fõsulira legkésõbb akor:D
De addig tuti nembírom ki:)
Posted 2007. June 14. - 21:22
Posted 2007. June 14. - 21:21
Király!!!!
Most már én is mennék!!!!
Van még egy kis fa, lehet gondolkodni a következõn....
Így képrõl tényleg nem tûnik olyan vészesnek.
Most már én is mennék!!!!
Van még egy kis fa, lehet gondolkodni a következõn....
Így képrõl tényleg nem tûnik olyan vészesnek.
Posted 2007. June 14. - 21:06
Nem olyan magas ez sztem. Nem muszály ehhez lejáró. Lehetne inkább leérkezõt csinálni neki és utánna meg döntött kanyar, és akkor nem vészne el a lendület, mint hogyha síkra ugranánk, meg izgibb is lenne.
Max lehetne srégan balra egy lejáró, ha vki mégsem ugraná be.
Max lehetne srégan balra egy lejáró, ha vki mégsem ugraná be.
Posted 2007. June 14. - 20:45
Lejárót összedobjuk szombaton, ha minden OK, Késõbb majd csinálunk egy balos döntött kanyar utána. A hely adja magát, a dombot meg könnyû túrni mert bányameddõ, és nem erdei talaj. Tehát cucc van bõven.
Gépeink meg embereink vannak, szóval szombat délután csinálhatunk UCI szintû pályát is
Gépeink meg embereink vannak, szóval szombat délután csinálhatunk UCI szintû pályát is
Posted 2007. June 14. - 20:43
ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá!!! Ki akarom próbáááálniii!!!!!! Tetszik nagyon! Szombaton akkor ott leszünk és összedobjuk, mint mex a dh pályát!!! Azon gondolkoztál már, h miután leugrottunk merre guruljunk tovább? Döntöttkanyar lesz, vagy kicsákányozzuk egyenesen tovább az utat és kicsit messzebb lesz a kanyar? Szombaton ezt is megcsinálhatjuk.
Posted 2007. June 14. - 20:34
Csak hogy ne aludjatok jól:
(Majd beszartunk, mire levittük a léceket. A lejáró remélhetõleg szombaton készül el. Maszív lett mint az atom. Magasság 1.50-1.60 kb. 6 méter hosszú, 1 méter széles. Külön köszönet Rolcsinak a lécekért :siema: )
Nesztek:
(Majd beszartunk, mire levittük a léceket. A lejáró remélhetõleg szombaton készül el. Maszív lett mint az atom. Magasság 1.50-1.60 kb. 6 méter hosszú, 1 méter széles. Külön köszönet Rolcsinak a lécekért :siema: )
Nesztek:
Posted 2007. June 14. - 19:35
Ne is mond én is be vok zsongva! Vasárnap óta nem ültem a bringámon... Holnap lehet megyek is egy gyors kék+et.
Posted 2007. June 14. - 19:32
Zsírkirályos!
Köszi szépen,.. holnap elkezdem gyakorolni a table top-ot,.. remélem már holnap akár sztárolós fotókat küldhetek:p
Az biztos nyomunk majd alamikor egy bagolyírtást,.. meg mindent,..Bevagyok zsongvaaa,bevagyok zsongvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:dance2:
Köszi szépen,.. holnap elkezdem gyakorolni a table top-ot,.. remélem már holnap akár sztárolós fotókat küldhetek:p
Az biztos nyomunk majd alamikor egy bagolyírtást,.. meg mindent,..Bevagyok zsongvaaa,bevagyok zsongvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:dance2: