Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Nates, nehogy már egyedül arasd le a babérokat! Ha elindultál csörgess meg.:) A Nándiékkal miújság van?
Szigi, Exe ráértek?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Az az igazság, hogy én négyre biztos nem érek fel. Bringázzatok egyet, ha összefutunk összedolgozunk, ha nem - befejezzük mi.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Én kb. egy órára tudok felmenni, négyig bringázhatnánk, utánna pedig csiszolhatnánk ezt a piramisokkal vetekedõ mérnöki tüneményt:)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Én csak olyan 4-5 óra felé megyek fel ha minden igaz, akkor is csak befejezzük a mérnöki tudomány csúcsát jelentõ konstrukciót :D
Most még ki kell számoltatni a ProEngineer-el a terepszöget meg a konstrukciós bizonyosságot. Reggelre végzek :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Holnap kb. mikortól lesztek kint és nagyjából meddig? Ismerõsökkel megyünk a Mátrába (CC) és attól függõen, hogy végzek ott, lehet átrándulnék utána.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Igen tisztelt mérnök urak! :D
Mi a pálya a holnapi nappal?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Én is ilyesmiben gondolkodom, csak kék színnel :D
Majd meglátjuk mit ad ki a hely egyáltalán.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
kb ilyen jellegûre gondoltam: ovis rajz
Na de majd meglátjuk h mi lenne a jó.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Úgy érted h külön a lejáró mögé tegyünk egy kis érkezõt talán? Sztem ha még kicsi is akkor is jobb mint, ha teljesen síkra huppanunk. Ha csinálunk egy kis érkezõt akkor ugy meg lehetne csinálni h a lejáró végénél eldobó legyen az egyik fele, a másik meg az eldobónak, ill. a north sore-nak az érkezõje.

Edit: Bár belegondolva lehet h ugy nem jönne ki a hossz az north shore érkezõnek. Ezt látni kéne meg tesztelni inkább és majd utánna eldönteni akkor.

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Szerintem tudok szerezni sofõrt.
Picit nagy a létszám a toyotára. :S Exe ugyis buszozni akar. :chin: :D :P

csak beszélj a saját nevedben. Szigi, mér nem tekersz fel mondjuk? :chin:

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
De. Mex vagyok. Kékesen is csinálunk egy brutál pályát, meg Galyán is van egy, de az titkosított 20 évre. ;)

Mondjuk így tényeg nem néz ki magasnak, de arra gondoljatok, ha odaállok a végéhez, az mellmagasság fölött van. A tetején állva azért elgondolkodtam. Ha ívbe érkezne, akkor semmi gáz. de síkra egy kissé meleg a helyzet. Szigi, ha lejárót csinálunk, azt simán átugorja aki bevállalja, utána lehet gondolkozni, hogy érkezõt hová.

Ha nem csinálunk lejárót, 30 cm-es érkezõnek nincs értelme. Annál magasabb kellene jóval, hogy rendesen be tudj érkezni. Hát a helyet elnézve nem tudom, hogy hová lehetne és mekkora érkezõt építeni. Szerintem inkább ki kell találni máshová is ilyen jellegû dolgot, és ott ívbeérkezést csinálni.

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Hmm,.. jónak néz ki...:lick:
Majd betesztelem, ha visszakerülõk fõsulira legkésõbb akor:D
De addig tuti nembírom ki:)

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Nates nem Mex a fedõneved véletlenül? ;)

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Király!!!!

Most már én is mennék!!!!:)
Van még egy kis fa, lehet gondolkodni a következõn....
Így képrõl tényleg nem tûnik olyan vészesnek.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Nem olyan magas ez sztem. Nem muszály ehhez lejáró. Lehetne inkább leérkezõt csinálni neki és utánna meg döntött kanyar, és akkor nem vészne el a lendület, mint hogyha síkra ugranánk, meg izgibb is lenne.
Max lehetne srégan balra egy lejáró, ha vki mégsem ugraná be.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Lejárót összedobjuk szombaton, ha minden OK, Késõbb majd csinálunk egy balos döntött kanyar utána. A hely adja magát, a dombot meg könnyû túrni mert bányameddõ, és nem erdei talaj. Tehát cucc van bõven.

Gépeink meg embereink vannak, szóval szombat délután csinálhatunk UCI szintû pályát is ;)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá!!! Ki akarom próbáááálniii!!!!!! Tetszik nagyon! Szombaton akkor ott leszünk és összedobjuk, mint mex a dh pályát!!! Azon gondolkoztál már, h miután leugrottunk merre guruljunk tovább? Döntöttkanyar lesz, vagy kicsákányozzuk egyenesen tovább az utat és kicsit messzebb lesz a kanyar? Szombaton ezt is megcsinálhatjuk.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Csak hogy ne aludjatok jól:
(Majd beszartunk, mire levittük a léceket. A lejáró remélhetõleg szombaton készül el. Maszív lett mint az atom. Magasság 1.50-1.60 kb. 6 méter hosszú, 1 méter széles. Külön köszönet Rolcsinak a lécekért :siema: )

Nesztek:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Ne is mond én is be vok zsongva! :D Vasárnap óta nem ültem a bringámon... Holnap lehet megyek is egy gyors kék+et. :)

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Zsírkirályos! ;)
Köszi szépen,.. holnap elkezdem gyakorolni a table top-ot,.. remélem már holnap akár sztárolós fotókat küldhetek:p
Az biztos nyomunk majd alamikor egy bagolyírtást,.. meg mindent,..Bevagyok zsongvaaa,bevagyok zsongvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:dance2: :D