Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
ajjajj :S Csak nekem engedélyezett az, hogy összetörjem magam!! Neked dolgoznod kell... Én nyakig gipszben is tudok tanulni. :) Gyógyulj meg minnél elõbb!!!! Remélem azért még idén tudunk minimum 1szer bringázni majd.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
semmeringben firkáltam két nagyot, mind a kétszer a jobb csuklómra estem.
6-8 hetet mondtak a gyógyulásra, 2 már eltelt :( Hátsó kerék kuka, most várom a felnit. Az idén már sokat nem bringázom.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
NateS a híd építéséhez kell a fa? Mikor építjük meg azt?
Fát honnan tudnánk venni még? Terveztünk egy north sore-t és ahhoz kéne majd anyag.

Rolcsii mit csináltál már???

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
szeva mindenki!

Nates:most van egy kis idõm, leszabom a maradék deszkát is, vmit kreáljatok belõle! Ha jól megy a jövõ héten megyek arra és leviszem.

Bringázni nem nagyon fogok, mert elkapott a " Szigiszindróma", csak nekem a hoki is nehezen megy:)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Szólj, ha kell bármilyen segítség!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Most egyelõre ennyit csináltunk, tervbe van véve még némi apróság

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Hokizás azér' megy nem? :D

Ja amúgy a B pályán megemeltük az utolsó ugratót (ahol becsatlakozik az A-ba) +30 cm meg egy kis +szög felfelé. Még nem próbáltam de szerintem jóval nagyobbat fog dobni. Remélem a földet elõtte nem szarta szét az esõ. (Valaki lenyúlta a tekercs drótunkat az erdõbõl. Remélem felakasztja vele magát, azért kellett.)

Az jól megy, mert még nem annyira érzem a karom és olyan, mint ha más csinálná. :D:D:D
Juppéj!! Alig várom h kipróbáljam az ugratót!!
Drótot mi sehol sem láttunk. Csak nehogy a kedves túristák kifeszítsék 2 fa közé.. Múltkor a pálya végére be voltak huzgálva fák meg kövek voltak odatéve.. Remélem csak a véletlen mûve volt.
Ja meg vki szétbaszta a wall ride ogratót, amit mi csináltunk. Köszönet érte!

A northsore után csináltatok már döntött kanyart? Vagy egyéb alakítás volt mostanába a B pályán? Régen voltam már arra... :(

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Hokizás azér' megy nem? :D

Ja amúgy a B pályán megemeltük az utolsó ugratót (ahol becsatlakozik az A-ba) +30 cm meg egy kis +szög felfelé. Még nem próbáltam de szerintem jóval nagyobbat fog dobni. Remélem a földet elõtte nem szarta szét az esõ. (Valaki lenyúlta a tekercs drótunkat az erdõbõl. Remélem felakasztja vele magát, azért kellett.)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Fizteõs bringázásnál inkább mi is bringázunk végig, mint hogy fotózgassunk, vagy kamerázzunk. Videózni, akkor szoktunk ha nincs felszállítás, és csak tologatni tudjuk. Remélem, hogy lesz még idén pár nagy bringázás. Ma lekerült kezemrõl a gipsz, még pihentetnem kell pár hetet, míg megerõsödik, aztán mehet a bringázás ezerrel. :P Annyira gyenge még a kezem, hogy egy korsó sört sem birok felemelni. :D Tök fura érzés. :D

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
JAjjj de hülye vagyok apámm tényleg ez a régin az ugro:)eskü igy képröl nem vágtam hirtelen, bicajrol másabb:) Aha hát szeretnék még elmenni idém Bagolyra csak ezt nekünk mindig lekell elöre beszélni mert ebben a debreceni bandában sok minden elöfordul:)elötte egy nappal visszamondja valaki++a pénz is egy másik tényezö:(De multkor vittünk kamerát is hogy amjd filmezünk egy kicsit egy két jobb szakaszon kis kanyargos katlanos részeken..de hát lusták voltunk arra ,inkább keroztunk egész nap.De szerintem akkor is érdemes lenne kamerázgatni egy kicsit mer jo páyák,,meg mi idén is akartunk nagy filmet magunknak csinálni de elég kevés az anyag..de majd jövöre.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Ez az ugro is bagolyon van???Eddig ezt még nem láttam a 2 pályán....ez a 3 dik ?amit akartok csinálni?Jol néz ki:):)

Ez az "A" (régi) pályán van, ahol van raklapokból tákolva egy útátugrás, és az mellé csináltunk egyet, ami messzebbre és magasabbra lett építve kövekbõl és földbõl. +Másik nyom is lett neki csinálva, a rágurulás miatt.

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Ez az ugro is bagolyon van???Eddig ezt még nem láttam a 2 pályán....ez a 3 dik ?amit akartok csinálni?Jol néz ki:):)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
http://pix.bikemag.h...lykonyi-012.jpg
http://pix.bikemag.h...lykonyi-025.jpg

Kemény vagy kemény? :D

Ja és tegnap elkezdtük a szemétgyüjtést bagolyon! Az útátugrásokhoz tettünk ki szemetes zacsit is!

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Tologatós...de csak vicceltem...megy a faszom. Fõleg h focilabda visszatörte az ujjamat és most nem nagyon tudom mozgatni. Remélem nem komoly. Nah de ne offoljuk szét Mátrai topicot!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

Hát Feca ezt mondta nekem csak...ettõl függetlenül lehet jó még neki más is. Jah és Atis nem tud jönni csak h folytassam a jó híreket..Ha van kedved mehetünk holnap Tokajba:D

tologatni annyira nem funny,
megyek inkább lehet nagymuterékhez :D:D:D:D:D van kacsa meg tyúk, sokkal jobb mint a dh ;):D:D
és akkor ki lesz a negyeDICK ??? ÁÁÁÁÁÁÁ
200ezer emberbõl nem tud 4 ember összeverõdni annyira gáz...
tokaj ugye tologatós? mondjuk erõnlétnek nem lenne rossz, csak igy nemtom :s
üdv: B

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Bagolyírtáson az új útátugrás tesztelve! Majd teszek fel képeket!! :matrix:

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Hát Feca ezt mondta nekem csak...ettõl függetlenül lehet jó még neki más is. Jah és Atis nem tud jönni csak h folytassam a jó híreket..Ha van kedved mehetünk holnap Tokajba:D

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
hát jah, valahogy nem akar ez nekünk összejönni :D
amúgy jövõhéten csak kedd jó Kelly? mert nekem lehet nem lesz jó :S
üdv: B

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Akkor ugy látom a holnapi kereszt elmarad...majd máskor!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Hát nekem sztornó, mert annyira nincs pénzem, mivel lecseréltük az autót és minden szarra kell a lé, ráadásul a Thule tartóm nem megy rá. Úgyhogy nekem most nem fog összejönni, mert asszony leszedi a fejem.